KLG Europe
Nederlands
  • select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands
logistiekbanner1024x512.jpg

Grenzeloze logistiek. Dat is KLG.

U wilt uw logistieke processen efficiënter, sneller, veiliger en gemakkelijker maken? KLG biedt value added services die leiden tot hogere flexibiliteit, kostenbeheersing en verhoging van klanttevredenheid en uw winst.

Uw logistieke processen optimaliseren?

Vraag direct een prijsindicatie aan!

Prijsindicatie aanvragen
warehousingheader1024x512.jpg

Warehousing

Moderne en veilige warehouses op strategische locaties.

KLG staat niet voor niets bekend als specialist in warehousing en aanbieder van de beste value added services. Opslag, overslag, ompakken, order picking, assemblage en labeling. Hoe wilt u het hebben?

Naar warehousing
valueaddedservices-header1024x512.jpg

Value added logistics

Meerwaarde voor u en uw klant.

Veel van onze klanten maken al tientallen jaren gebruik van onze value added logistics (VAL). En dat is niet zomaar. Keer op keer bewijzen we dat we met onze VAL-activiteiten de supply chain van onze klanten verbeteren.

Naar value added logistics
engineering1024x512.jpg

Engineering

We investeren in de nieuwste technologie.

Bij KLG zijn we ervan overtuigd dat de juiste technologie ons verder helpt om onze klanten te ontzorgen.

Naar engineering

Control Tower

Tijdige informatie voorziening

Wij vinden het als KLG Europe in de klant relatie belangrijk dat het helder is wat we van elkaar verwachten. Onze in-house KLG Controltower werkt met KPI’s deze zijn verwerkt in klant specifieke dashboards. Onze Controltower draagt zorg voor het tijdig en correct terugkoppelen van data naar onze relaties (IOD, OTD, ATA, POD etc.)

Lees verder
simplify-klgeurope.png

Simplify

Onze oplossing voor e-fulfilment

Met deze dienst bieden we online bedrijven de mogelijkheid om al hun logistieke diensten onder te brengen bij één leverancier in Roemenië.

Simplify by KLG Europe

Logistieke expertise

Een gestroomlijnde en efficiënte supply chain: wij plannen en regisseren uw goederenstromen. Onze moderne warehouses zijn gevestigd op strategische plaatsen in Europa en China. We bieden hier alle mogelijke logistieke oplossingen. Van voorraadbeheer tot order picking en van verpakken en herpakken tot labeling.

We investeren in de toekomst

We investeren in de nieuwste technologieën, omdat we het belangrijk vinden om voorop te lopen in nieuwe ontwikkelingen. Zo geeft ons moderne warehouse-managementsysteem u op ieder gewenst moment de status van uw order en uw voorraad door. Veel klanten maken daarnaast ook gebruik van onze value added services zoals douane-afhandeling en verzekeringen.

Gratis advies

De mensen van KLG helpen u graag. We ontwikkelen passende voorstellen voor de optimale manier van opslag en handeling van uw goederen. U brengt alles onder bij één deskundige partij. Dat is efficiënt, duidelijk en vertrouwd. Samen werken we graag aan een optimale supply chain. Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners