KLG EuropeKLG Europe
menu

Grenzeloze logistiek. Dat is KLG.

U wilt uw logistieke processen efficiënter, sneller, veiliger en gemakkelijker maken? KLG biedt value added services die leiden tot hogere flexibiliteit, kostenbeheersing en verhoging van klanttevredenheid en uw winst.

Logistieke expertise
Een gestroomlijnde en efficiënte supply chain: wij plannen en regisseren uw goederenstromen. Onze moderne warehouses zijn gevestigd op strategische plaatsen in Europa en China. We bieden hier alle mogelijke logistieke oplossingen. Van voorraadbeheer tot order picking en van verpakken en herpakken tot labeling.

We investeren in de toekomst
We investeren in de nieuwste technologieën, omdat we het belangrijk vinden om voorop te lopen in nieuwe ontwikkelingen. Zo geeft ons moderne warehouse-managementsysteem u op ieder gewenst moment de status van uw order en uw voorraad door. Veel klanten maken daarnaast ook gebruik van onze value added services zoals douane-afhandeling en verzekeringen.

Gratis advies
De mensen van KLG helpen u graag. We ontwikkelen passende voorstellen voor de optimale manier van opslag en handeling van uw goederen. U brengt alles onder bij één deskundige partij. Dat is efficiënt, duidelijk en vertrouwd. Samen werken we graag aan een optimale supply chain. Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Uw logistieke processen optimaliseren?
Vraag direct een prijsindicatie aan!
Europe World

We deliver world-wide, use our service-tool or select a country.

Customer zone Inloggen op uw account Prijsindicatie aanvragen Ontvang een prijsindicatie voor uw zending