KLG CorporateKLG Corporate
menu

Internationaal luchttransport. Snelste manier voor transport van uw goederen

Internationaal luchttransport geregeld van opslag tot aflevering aan de geadresseerde. Dankzij de kortere transitietijden en de snelle afhandeling van de vracht komen uw goederen snel op de plek van bestemming aan.

Complete afhandeling van uw luchttransport

Van packaging tot verzending en van inklaring tot transport. Wat uw internationaal luchttransport ook inhoud, wij zorgen dat het complete proces geregeld is. Het enige wat u hoeft te doen is de opdracht geven en wij gaan aan de slag. Moeten de goederen bij uw adres opgehaald worden? Geen probleem. De complete douaneafhandeling? Regelen wij. Tijdelijke opslag voordat de goederen afgeleverd kunnen worden? Wordt geregeld.

Gecombineerd internationaal luchttransport

Transport over de weg, over zee of door de lucht is allemaal mogelijk. Laat uw internationaal luchttransport combineren met andere mogelijkheden van transport om uw goederen snel en efficiënt op de plek van bestemming te krijgen. Dankzij ons grote en brede netwerk kunnen wij snel schakelen en het transport naadloos op elkaar aansluiten. Hierin werken wij samen met betrouwbare partners.

Wij zijn altijd dichtbij

Onze locaties voor internationaal luchttransport zijn altijd in de buurt. Zo hebben wij strategisch erg gunstige locaties in Noordwest-Europa bij Schiphol in amsterdam en in Zuidoost-Europa bij luchthaven Henri Coanda in Boekarest. Waar uw vracht ook naartoe moet, wij zorgen dat deze aankomt op de plek van bestemming met de juiste papieren, waar ook ter wereld. Uw internationaal luchttransport is bij ons in de juiste handen.

15 vestigingen in 4 landen

Wij hebben een groot logistiek netwerk wat zich over de hele wereld verspreid. Met 15 vestigingen in 4 landen zijn wij altijd dichtbij en kunnen wij uw goederen snel en veilig van verzender naar ontvanger transporteren. Uw transport is altijd te traceren en dankzij onze moderne faciliteiten kunnen wij u de oplossingen bieden voor uw logistieke vraagstukken.

Internationaal luchttransport voor uw goederen?
Onze vliegtuigen staan klaar!

Grenzeloze logistiek. Dat is KLG.

Internationaal transport en slimme logistieke oplossingen. Ons team staat dagelijks voor u klaar.

Bekijk de standaard website

Wegtransport

Onze trucks rijden dagelijks door heel Europa. In veel landen komen we zelfs meerdere malen per dag. Met 15 eigen vestigingen in 4 landen en een fijnmazig betrouwbaar partnernetwerk is KLG altijd bij u in de buurt. Neem gerust contact op, we spreken ook úw taal.

Lucht- en zeetransport

KLG verzorgt intercontinentaal luchttransport en zeetransport. Van deur tot deur als u dat wenst. We hebben eigen vestigingen op strategische plekken vlakbij belangrijke luchthavens en wereldhavens: in Rotterdam in Nederland, in Constanta in Roemenië en in Shanghai in China. Daarnaast werken we samen met betrouwbare partners over de hele wereld.

Logistieke oplossingen

U wilt uw logistieke processen efficiënter, sneller, veiliger en gemakkelijker maken? KLG biedt value added services die leiden tot hogere flexibiliteit, kostenbeheersing en verhoging van klanttevredenheid en uw winst.

Douaneafhandeling

KLG verzorgt de complete douaneafhandeling. We regelen al het papierwerk en benodigde documenten. Ons gespecialiseerde team heeft alle kennis in huis om u verder te helpen.

Venlo

Columbusweg 10
5928 LC Venlo
The Netherlands

venlo@venlo.klgeurope.com

T
+31 (0)77 324 50 00
F
+31 (0)77 324 50 01

Eersel

Meerheide 15
5521 DZ Eersel
Nederland

eersel@eersel.klgeurope.com

T
+31 (0)497 584 400
F
+31 (0)497 584 401

Klaaswaal (Rotterdam)

Smidsweg 1b
3286 LC Klaaswaal
Nederland

rotterdam@rotterdam.klgeurope.com

T
+31 (0)186 636 550
F
+31 (0)186 576 960
Bekijk de standaard website