KLG Europe

Internationaal luchttransport.

Snelste manier voor transport van uw goederen

Meer informatie nodig?

Graag komen we met u in contact. Vul gemakkelijk onderstaand formulier in met uw vraag!

Complete afhandeling van uw luchttransport

Van packaging tot verzending en van inklaring tot transport. Wat uw internationaal luchttransport ook inhoud, wij zorgen dat het complete proces geregeld is. Het enige wat u hoeft te doen is de opdracht geven en wij gaan aan de slag. Moeten de goederen bij uw adres opgehaald worden? Geen probleem. De complete douaneafhandeling? Regelen wij. Tijdelijke opslag voordat de goederen afgeleverd kunnen worden? Wordt geregeld.

Gecombineerd internationaal luchttransport

Transport over de weg, over zee of door de lucht is allemaal mogelijk. Laat uw internationaal luchttransport combineren met andere mogelijkheden van transport om uw goederen snel en efficiënt op de plek van bestemming te krijgen. Dankzij ons grote en brede netwerk kunnen wij snel schakelen en het transport naadloos op elkaar aansluiten. Hierin werken wij samen met betrouwbare partners.

Wij zijn altijd dichtbij

Onze locaties voor internationaal luchttransport zijn altijd in de buurt. Zo hebben wij strategisch erg gunstige locaties in Noordwest-Europa bij Schiphol in amsterdam en in Zuidoost-Europa bij luchthaven Henri Coanda in Boekarest. Waar uw vracht ook naartoe moet, wij zorgen dat deze aankomt op de plek van bestemming met de juiste papieren, waar ook ter wereld. Uw internationaal luchttransport is bij ons in de juiste handen.

17 vestigingen in 3 landen

Wij hebben een groot logistiek netwerk wat zich over de hele wereld verspreid. Met 17 vestigingen in 3 landen zijn wij altijd dichtbij en kunnen wij uw goederen snel en veilig van verzender naar ontvanger transporteren. Uw transport is altijd te traceren en dankzij onze moderne faciliteiten kunnen wij u de oplossingen bieden voor uw logistieke vraagstukken.

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners