KLG Europe
Nederlands
  • select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands

Internationaal luchttransport.

Snelste manier voor transport van uw goederen

Van packaging tot verzending en van inklaring tot transport. Wat uw internationaal luchttransport ook inhoud, wij zorgen dat het complete proces geregeld is. Het enige wat u hoeft te doen is de opdracht geven en wij gaan aan de slag. Moeten de goederen bij uw adres opgehaald worden? Geen probleem. De complete douaneafhandeling? Regelen wij. Tijdelijke opslag voordat de goederen afgeleverd kunnen worden? Wordt geregeld.

Prijsindicatie aanvragen
Meer informatie nodig?

Graag komen we met u in contact. Vul gemakkelijk onderstaand formulier in met uw vraag!

Snel naar
Altijd dichtbij Eigen vestigingen Duurzaamheid Rijverboden Uw logistieke partner

Gecombineerd internationaal luchttransport

Transport over de weg, over zee of door de lucht is allemaal mogelijk. Laat uw internationaal luchttransport combineren met andere mogelijkheden van transport om uw goederen snel en efficiënt op de plek van bestemming te krijgen. Dankzij ons grote en brede netwerk kunnen wij snel schakelen en het transport naadloos op elkaar aansluiten.

KLG Europe verzorgt intercontinentaal luchttransport. Van deur tot deur als u dat wenst. We hebben eigen vestigingen op strategische plekken vlakbij belangrijke luchthavens: in Rotterdam in Nederland. Daarnaast werken we samen met betrouwbare partners over de hele wereld.

Wij zijn altijd dichtbij

Onze locaties voor internationaal luchttransport zijn altijd in de buurt. Zo hebben wij strategisch erg gunstige locaties in Noordwest-Europa bij Schiphol in Amsterdam en in Zuidoost-Europa bij luchthaven Henri Coanda in Boekarest. Waar uw vracht ook naartoe moet, wij zorgen dat deze aankomt op de plek van bestemming met de juiste papieren, waar ook ter wereld. Uw internationaal luchttransport is bij ons in de juiste handen.

Eigen vestigingen in Europe

Wij hebben een groot logistiek netwerk wat zich over de hele wereld verspreid. Met onze eigen vestigingen in Europa, dit in combinatie met ons partnernetwerk, zijn wij altijd dichtbij. Wij transporteren uw goederen snel en veilig van verzender naar ontvanger. Uw transport is altijd te traceren en dankzij onze moderne faciliteiten kunnen wij u de oplossingen bieden voor uw logistieke vraagstukken.

1300 Aantal medewerkers
17 Aantal vestigingen
300 Eigen vrachtwagens
1.350.000 Zendingen per jaar

Duurzaamheid

Met ons modern wagenpark reduceren we standaard 15% CO2-uitstoot. Dit betekent dat uw transport 15% duurzamer is. Onze bedrijfsdoelstelling is om onze CO2-uitstoot verder te reduceren naar 30%, met het oog op zero emissie. 

Wilt u meer weten over onze duurzame logistieke oplossingen of over onze duurzaamheidsdoelstellingen? Bekijk onze propositie over duurzaamheid voor meer informatie.

Rijverboden voor transport in Europa (last mile)

Veel Europese landen hebben hun eigen wet- en regelgeving met betrekking tot rijverboden. Deze kunnen bijvoorbeeld van toepassing zijn op zon- en feestdagen maar ook bij extreme weersomstandigheden en vakantieperiodes. De algemene rijverboden en feestdagen vindt u hier in ons overzicht. Bij overige afwijkende en actuele rijverboden door onvoorziene omstandigheden informeren wij onze klanten direct.

KLG Europe, uw logistieke partner!

Benieuwd wat KLG Europe als gespecialiseerd transporteur van en naar Frankrijk voor u kan betekenen? Onze specialisten gaan graag het gesprek met u aan om tot de geschikte maatwerkoplossing te komen die volledig aansluit op uw situatie en wensen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen
Belangrijke diensten en locaties op een rijtje

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners