KLG EuropeKLG Europe
menu

Internationaal luchttransport. Snelste manier voor transport van uw goederen

Internationaal luchttransport geregeld van opslag tot aflevering aan de geadresseerde. Dankzij de kortere transitietijden en de snelle afhandeling van de vracht komen uw goederen snel op de plek van bestemming aan.

Complete afhandeling van uw luchttransport

Van packaging tot verzending en van inklaring tot transport. Wat uw internationaal luchttransport ook inhoud, wij zorgen dat het complete proces geregeld is. Het enige wat u hoeft te doen is de opdracht geven en wij gaan aan de slag. Moeten de goederen bij uw adres opgehaald worden? Geen probleem. De complete douaneafhandeling? Regelen wij. Tijdelijke opslag voordat de goederen afgeleverd kunnen worden? Wordt geregeld.

Gecombineerd internationaal luchttransport

Transport over de weg, over zee of door de lucht is allemaal mogelijk. Laat uw internationaal luchttransport combineren met andere mogelijkheden van transport om uw goederen snel en efficiënt op de plek van bestemming te krijgen. Dankzij ons grote en brede netwerk kunnen wij snel schakelen en het transport naadloos op elkaar aansluiten. Hierin werken wij samen met betrouwbare partners.

Wij zijn altijd dichtbij

Onze locaties voor internationaal luchttransport zijn altijd in de buurt. Zo hebben wij strategisch erg gunstige locaties in Noordwest-Europa bij Schiphol in amsterdam en in Zuidoost-Europa bij luchthaven Henri Coanda in Boekarest. Waar uw vracht ook naartoe moet, wij zorgen dat deze aankomt op de plek van bestemming met de juiste papieren, waar ook ter wereld. Uw internationaal luchttransport is bij ons in de juiste handen.

15 vestigingen in 4 landen

Wij hebben een groot logistiek netwerk wat zich over de hele wereld verspreid. Met 15 vestigingen in 4 landen zijn wij altijd dichtbij en kunnen wij uw goederen snel en veilig van verzender naar ontvanger transporteren. Uw transport is altijd te traceren en dankzij onze moderne faciliteiten kunnen wij u de oplossingen bieden voor uw logistieke vraagstukken.

Internationaal luchttransport voor uw goederen?
Onze vliegtuigen staan klaar!
Europe World

We deliver world-wide, use our service-tool or select a country.

Customer zone Inloggen op uw account Prijsindicatie aanvragen Ontvang een prijsindicatie voor uw zending