KLG Europe
Nederlands
  • select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands

Transport Verenigde Staten

Transport van en naar Verenigde Staten perfect geregeld.

Heeft u goederen die van of naar Verenigde Staten vervoerd moeten worden? Of wilt u uw goederen van of naar Verenigde Staten importeren of exporteren van en naar ieder land in Europa? Dan is KLG Europe uw logistiek partner. Of het nu gaat om enkele zendingen/ pallets of een volledige vracht, met onze vertrekken van en naar Verenigde Staten zorgen wij ervoor dat uw goederen op de afgesproken tijd op uw loslocatie worden geleverd. Indien wij uw goederen dienen op te halen in Verenigde Staten, dan doen we dit uiteraard ook op de afgesproken tijd. Bent u benieuwd welke logistieke oplossing het beste bij uw vraag past? KLG Europe helpt u graag verder bij het optimaliseren van uw supply chain.

Prijsindicatie aanvragen
Meer informatie nodig?

Graag komen we met u in contact. Vul onderstaand formulier in met uw vraag!

Snel naar
Zorgeloos transport Transport Verenigde Staten specialist Transport prijzen Verenigde Staten Internationaal transport Duurzaamheid Rijverboden Waarom KLG Europe? Meer informatie

Transport Verenigde Staten

KLG Europe biedt transportoplossingen van en naar de Verenigde Staten. Wij bieden transportoplossingen van enkele zendingen, van deelladingen tot volledige vrachten. We bieden een passende logistieke oplossing, waarbij we indien nodig ook een tussenstop kunnen organiseren. Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis, dit in combinatie met ons uitgebreide partnernetwerk, hebben we een groot dekkend distributienetwerk en veel expertise op het gebied van transport en logistiek. Hieronder valt ook het transport van en naar de Verenigde Staten. Uw transport is bij KLG Europe in goede handen:

Hoge kwaliteit en betrouwbaarheid;
Een deskundig team dat u volledig ontzorgt;
Optimale transittijden;
Gegarandeerd vertrek;
Frequente vertrekken voor zowel groupage, LTL als FTL (internationaal);
Een goede prijs-kwaliteitverhouding;
Transport voor zowel ADR als niet ADR zendingen;
Track & Trace;
Een oplossing voor elke uitdaging.

1300 Aantal medewerkers
17 Aantal vestigingen
300 Eigen vrachtwagens
1.350.000 Zendingen per jaar

Zorgeloos transport van A naar B

U kunt bij ons terecht voor vrijwel alle type goederen. Naast het verzorgen van het transport, regelen we ook het logistieke gedeelte. Zoals onder andere de complete douaneafhandeling: in- en uitklaringen, bonded warehousing en/ of fiscale vertegenwoordiging. Als AEO-gecertificeerde logistieke dienstverlener zorgen wij voor een optimale flow van uw goederenstroom. We bieden logistieke oplossingen van warehousing tot vervoer van uw goederen via de weg, het spoor, het water en door de lucht. We verliezen hierbij het duurzaamheidsaspect niet uit het oog.

Transport Verenigde Staten specialist

Transport over land, zee of via de lucht: KLG Europe biedt voor al uw logistieke uitdagingen een passende oplossing. Wij verzorgen intercontinentaal luchttransport en zeetransport. Van deur tot deur als u dat wenst. We hebben eigen vestigingen op strategische plekken vlakbij belangrijke luchthavens en wereldhavens: Rotterdam in Nederland en Constanta en Boekarest in Roemenië. Daarnaast werken we samen met betrouwbare partners over de hele wereld.

Zeetransport is uitermate geschikt om zwaardere en grotere ladingen over lange afstanden te vervoeren. Het is relatief milieuvriendelijk en goedkoper dan luchttransport. Via kleine en grote zeeën varen we uw goederen wereldwijd naar de juiste plaats van bestemming. Luchttransport is de snelste manier om u goederen wereldwijd van locatie A naar locatie B te verplaatsen. Een vaak voor de hand liggende keuze als het volume, de grootte en het gewicht van uw luchtvracht beperkt is en snelheid geboden is.

Transport prijzen van en naar Verenigde Staten

Onze jarenlange ervaring zorgt voor hoge kwaliteit in combinatie met een goede prijs, zonder onnodige kosten. Wenst u een logistieke partner welke uw dienstverlening naar uw klanten verlengt? Dat zijn wij! Wij zijn uw verlenging in uw supply chain.

Heeft u een vraag over de transportkosten voor uw transport van of naar Verenigde Staten? Neem dan contact op met één van onze specialisten. We brengen direct de prijs in kaart, wel zo transparant en servicegericht, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. We maken beloftes die we waar kunnen maken. Afspraak is afspraak! Bovendien heeft u altijd inzicht in uw zendingen door middel van ons track & trace systeem.

Internationaal transport

KLG Europe behoort tot één van de toonaangevende logistiek dienstverleners in Europa. We zijn gespecialiseerd in internationale distributie van stukgoed zendingen en zijn uw betrouwbare partner als het gaat om transport van en naar Verenigde Staten. Wij bieden voor uw vraag een passende transportoplossing. Zo kijken wij naar uw wens, prijs, kwaliteit, snelheid en duurzaamheid bij het vervoeren van uw goederen.

Duurzaamheid

Wilt u meer weten over onze duurzame logistieke oplossingen of over onze duurzaamheidsdoelstellingen? Bekijk onze propositie over duurzaamheid voor meer informatie.

Rijverboden

De algemene rijverboden en feestdagen vindt u hier in ons overzicht. Bij overige afwijkende en actuele rijverboden door onvoorziene omstandigheden informeren wij onze klanten direct.

Waarom KLG Europe?

KLG Europe bestaat al ruim 100 jaar. Hierdoor hebben we een ruime ervaring waardoor we zeker weten dat we ook uw transport perfect kunnen uitvoeren. Ons motto: Samen staan we sterker. Door een goede samenwerking met onze betrouwbare en gecertificeerde logistieke partners, kunnen wij u nog beter van dienst zijn en onze hoge kwaliteit waarborgen. Benieuwd naar een passende logistieke oplossing voor uw goederen? Neem dan contact op of bekijk ons service area.

Meer informatie over transport van en naar Verenigde Staten

Uw lading is bij ons in goede handen. We vertellen u graag meer over onze transportmogelijkheden en de andere logistieke oplossingen. Wanneer u nog vragen heeft of aanvullende informatie wenst te ontvangen, kunt u altijd contact opnemen met één van onze specialisten.

Belangrijke diensten en locaties op een rijtje

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners