KLG Europe
Nederlands
  • select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands

ADR zending

Het logistieke proces voor transport van ADR goederen

KLG Europe is actief in verschillende sectoren, waaronder de industriële sector. Bedrijven in de chemie vallen onder deze sector. Ook voor deze bedrijven regelen wij het transport van A tot Z, echter heeft deze branche andere eisen die gekoppeld zijn aan de wet- en regelgeving. Het transport van ADR goederen is voor ons bekend terrein. KLG Europe is uw betrouwbare partner op het gebied van ADR zendingen.

Prijsindicatie aanvragen
Meer informatie nodig?

Graag komen we met u in contact. Vul gemakkelijk onderstaand formulier in met uw vraag!

Snel naar
ADR zending ADR chauffeurs Correct informeren Producten KLG Europe

Chemisch transport door KLG Europe

Kennis en opleiding met betrekking tot de complexe transport aanvragen is noodzakelijk. Wij beschikken over de juiste kennis, kunde én certificaten (SQAS en EcoVadis) en weten de optimale logistieke dienstverlening te bieden. We hebben al jaren ervaring in deze branche en begrijpen de behoeftes. Intern hebben we onze processen zo geregeld dat we aan de hand van opleiding, kennis en ervaring deze complexe aanvragen veilig en volgens wet- en regelgeving goed weten te organiseren. Dit betreft het hele logistieke proces voor het transport van ADR goederen.

Veilige ADR zending

Het transport van gevaarlijke stoffen vereist specialisme. ADR zendingen zijn gebonden aan strenge, strikte regelgeving en voorwaarden. Wet- en regelgeving schrijft veiligheid, duurzaamheid en zorgvuldigheid voor. Dit is van toepassing op zowel de grondstoffen, als chemicaliën als eindproducten die gevaarlijk kunnen zijn voor mens en omgeving. ADR goederen nemen we meer dan serieus. Zo volgen we actief trainingen en opleidingen. Dit zorgt ervoor dat we altijd op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen omtrent ADR zendingen.

De werknemers van KLG Europe hebben veel kennis over de eisen en voorschriften van ADR zendingen. Wij leiden iedere medewerker op die in aanraking komt met het regelen van transport van ADR goederen. Daarnaast hebben we speciale veiligheidsadviseurs in dienst die over nog specifiekere kennis beschikken waardoor, indien er vragen zijn, direct antwoord gegeven kan worden. Naast onze logistieke dienstverlening geven wij ook advies, zodat wij u zo goed mogelijk kunnen adviseren en helpen.

Gediplomeerde ADR chauffeurs

De chauffeurs van KLG Europe zijn gediplomeerd om ADR geclassificeerde goederen te vervoeren. Bovendien krijgen zij periodieke herhalingsopleidingen om up- to date te blijven en om aan alle wet- en regelgeving te voldoen. Ook zijn al onze vrachtwagens volledig uitgerust voor het transport van chemische stoffen.

1300 Aantal medewerkers
17 Aantal vestigingen
300 Eigen vrachtwagens
1.350.000 Zendingen per jaar

Correct informeren over ADR zending

De data van de binnengekomen transportaanvraag wordt eerst getoetst aan de hand van wet- en regelgeving. Er zijn namelijk diverse uitzonderingen en uitdagingen binnen het vervoer van ADR goederen. Om onze klanten direct te voorzien van de juiste informatie en een passend advies schakelen wij onze veiligheidsadviseurs in. Op deze manier bieden we de meest optimale logistieke oplossingen en voorzien we onze klanten van passend advies. De ADR zendingen worden volgens de wettelijke eisen en veiligheidsvoorschriften getransporteerd naar de eindontvanger.

Het Transport Management Systeem (TMS) van KLG Europe beschikt altijd over de meest recente UN stoffenlijst. Hierdoor kunnen we de juiste en benodigde informatie correct verwerken en zijn al onze (E)documenten altijd voorzien van de juiste ADR gerelateerde transport informatie.

Het product en onze referenties

Enkele producten uit de chemiebranche zijn verf, coatings, lijm, farmaceutische producten, plastics, meststoffen en synthetisch rubbersoorten. Deze producten eisen speciale aandacht in de gehele supply chain. Hoge milieu- en veiligheidseisen zijn een vereiste. KLG Europe kent deze markt en we weten wat er verwacht wordt. We zijn al tientallen jaren logistiek dienstverlener van onder andere DSM en Momentive Performance Materials.

KLG Europe uw vaste aanspreekpunt voor transport van gevaarlijke stoffen

KLG Europe heeft jarenlange ervaring met betrekking tot ADR zendingen. We weten wat de vereisten zijn, de eisen van de klant en denken mee in logistieke oplossingen. Het vervoeren van gevaarlijke stoffen is namelijk maatwerk. Bent u op zoek naar meer informatie over uw ADR zending? Neem dan gerust contact met ons op.

Contact opnemen
Belangrijke diensten en locaties op een rijtje

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners