KLG Europe
Nederlands
 • select your language
  Nederlands
 • English
Nederlands

Transport Tsjechië

Bij KLG Europe kunt u gebruikmaken van frequent transport van en naar Tsjechië, voor zowel groupage, LTL als FTL. Ons uitgebreide partnernetwerk en onze jarenlange ervaring zorgen voor een groot Europees distributienetwerk en expertise op het gebied van transport, ook van en naar Tsjechië.

Prijsindicatie aanvragen
Meer informatie nodig?

Graag komen we met u in contact. Vul onderstaand formulier in met uw vraag!

Groupage
Levertijd 2-3 dagen
Vertrekdagen MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag
LTL
Levertijd 2-3 dagen
Vertrekdagen MaandagDinsdagWoensdagDonderdag
FTL
Levertijd 2 dagen
Vertrekdagen MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag
Expresszendingen

De snelst mogelijke transportoplossingen

ADR zendingen

Met de juiste expertise voor het vervoer van gevaarlijke goederen.

Intermodaal

Efficiënt en duurzaam

Snel naar
Zorgeloos transport van A naar B Transport specialist Intermodaal transport Groupage transport Transportkosten Internationaal transport Duurzaamheid Rijverboden Meer informatie

Transport Tsjechië

Bent u op zoek naar een betrouwbare logistieke partner voor het vervoeren van uw goederen van en naar Tsjechië? KLG Europe biedt frequente vertrekken en zorgt ervoor dat uw zendingen op tijd en snel op de juiste plaats aankomen. Onze experts helpen u graag bij het optimaliseren van uw supply chain en bieden passende logistieke oplossingen. Transport naar Tsjechië of goederen van Tsjechië naar Nederland vervoeren? Uw transport is bij KLG Europe in goede handen:

 • Hoge kwaliteit en betrouwbaarheid;
 • Een deskundig team dat u volledig ontzorgt;
 • Optimale transittijden;
 • Gegarandeerde vertrekken;
 • Frequente vertrekken voor zowel groupage, LTL en FTL (internationaal);
 • Een goede prijs- en kwaliteitsverhouding;
 • Transport voor zowel ADR als niet ADR zendingen;
 • Track & Trace;
 • Express zendingen;
 • Een oplossing voor iedere uitdaging.

Zorgeloos van A naar B

Bij KLG Europe nemen we niet alleen het transport van uw goederen uit handen, maar ook het logistieke gedeelte. Dit omvat onder andere een volledige douaneafhandeling, inclusief in- en uitklaringen, bonded warehousing en/of fiscale vertegenwoordiging. Uw zendingen naar of vanaf Tsjechië zijn niet douaneplichtig. Uitzondering hierop is wanneer uw goederen nog niet in het vrije verkeer zijn gebracht.Als AEO-gecertificeerde dienstverlener zorgen wij voor een volledige douaneafhandeling en optimale goederenstroom. We bieden complete logistieke oplossingen, variërend van warehousing tot vervoer via weg, spoor, water en lucht. Daarbij verliezen we duurzaamheid niet uit het oog.

1300 Aantal medewerkers
17 Aantal vestigingen
300 Eigen vrachtwagens
1.350.000 Zendingen per jaar

Specialist transport Tsjechië

Als transportspecialist zijn wij goed bekend met het transport van en naar Tsjechië en staan wij klaar om uw logistieke vragen te beantwoorden. Naast het wegtransport bieden wij ook duurzamere transportoplossingen, zoals intermodaal transport. Bovendien kunnen wij niet alleen groupage transport verzorgen, maar ook ADR-zendingen, express zendingen en LTL (less truck load) transport regelen. Bij KLG Europe streven we ernaar om een logistieke oplossing te bieden die perfect aansluit bij uw wensen, situatie en eisen. Neem vrijblijvend contact op met een van onze specialisten voor een prijsindicatie van uw transport van en naar Tsjechië.

Intermodaal transport Tsjechië

Bij KLG Europe streven we naar efficiëntie en duurzaamheid in transport. Daarom maken wij gebruik van intermodaal transport, waarbij we verschillende transportmodaliteiten combineren om de meest optimale transportvorm naar Tsjechië te bieden. Dankzij ons betrouwbare partnernetwerk over de hele wereld kunnen wij altijd de perfecte combinatie samenstellen die zowel economisch als milieuvriendelijk is.

Door verschillende transportmodaliteiten met elkaar te verbinden, profiteert u van de voordelen die elke vorm van transport biedt. Dit resulteert in duurzamere oplossingen en kan ook economisch aantrekkelijker zijn vanwege kortere transittijden. Bij KLG Europe streven we ernaar om een optimale intermodale transportoplossing te bieden die perfect aansluit bij uw wensen en behoeften bij transport van en naar Tsjechië.

Groupage transport Tsjechië

Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van logistieke oplossingen op het gebied van groupage transport naar Tsjechië. Door verschillende kleinere ladingen samen te voegen tot één volledige lading, kunnen wij uw goederen efficiënt en duurzaam vervoeren tegen aantrekkelijke tarieven, zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Met onze betrouwbare en professionele service profiteert u volledig van de voordelen van groupage transport.

Transportkosten naar Tsjechië

Onze jarenlange ervaring zorgt voor hoge kwaliteit in combinatie met een goede prijs, zonder onnodige kosten. Heeft u een vraag over de transportkosten van of naar Tsjechië? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze specialisten. Wij stellen direct de prijs voor u vast, met transparantie en servicegerichtheid als uitgangspunt, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Wij doen geen beloftes die we niet kunnen waarmaken. Bovendien bieden wij u altijd inzicht in de status van uw zendingen via ons track & trace systeem.

Internationaal transport van en naar Tsjechië

Als toonaangevende logistieke dienstverlener in Europa hebben wij ons gespecialiseerd in de internationale distributie van stukgoedzendingen. Of het nu gaat om transport van of naar Tsjechië, wij bieden een passende transportoplossing die voldoet aan uw wensen op het gebied van prijs, kwaliteit, snelheid en duurzaamheid. Bij KLG Europe kunt u rekenen op onze professionele service en uitgebreide expertise in internationaal transport.

Duurzaamheid

Dankzij ons moderne wagenpark kunnen we de CO2-uitstoot standaard met 15% verminderen, waardoor uw transport 15% duurzamer wordt. Ons streven is om onze CO2-uitstoot verder te verminderen naar 30% voor 2030 en daarna is ons commitment voor 2050, CO2-neutraal transport!

Wilt u meer informatie over onze duurzame logistieke oplossingen of onze doelstellingen op het gebied van duurzaamheid? Bekijk onze propositie over duurzaamheid voor meer informatie.

Rijverboden voor transport in Tsjechië

In verschillende Europese landen gelden specifieke wet- en regelgeving met betrekking tot rijverboden, ook in Tsjechië. Deze rijverboden kunnen van toepassing zijn op zon- en feestdagen, evenals tijdens extreme weersomstandigheden en vakantieperiodes. Bij KLG Europe houden we onze klanten direct op de hoogte van eventuele afwijkende en actuele rijverboden als gevolg van onvoorziene omstandigheden.

Meer informatie over transport van en naar Tsjechië

U kunt erop vertrouwen dat uw lading bij KLG Europe in goede handen is. We informeren u graag uitgebreid over onze transportmogelijkheden en andere logistieke oplossingen voor het vervoer van en naar Tsjechië. Aarzel niet om contact op te nemen met een van onze specialisten of bekijk onze service area pagina voor meer gedetailleerde informatie.

Belangrijke diensten en locaties op een rijtje

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners