KLG Europe
Nederlands
 • select your language
  Nederlands
 • English
Nederlands

Transport Oostenrijk

Bent u op zoek naar een betrouwbare logistieke partner voor het vervoeren van uw goederen van en naar Oostenrijk? KLG Europe biedt frequente vertrekken en zorgt dat uw zendingen op tijd en snel op de juiste plaats aankomen. Onze experts helpen u graag bij het optimaliseren van uw supply chain en bieden passende logistieke oplossingen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Prijsindicatie aanvragen
Meer informatie nodig?

Graag komen we met u in contact. Vul onderstaand formulier in met uw vraag!

Groupage

Levertijd 3-4 dagen
Vertrekdagen MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag
LTL
Levertijd 2-3 dagen
Vertrekdagen MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag
FTL
Levertijd 2 dagen
Vertrekdagen MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag

Expresszendingen

De snelst mogelijke transportoplossingen

ADR zendingen

Met de juiste expertise voor het vervoer van gevaarlijke goederen.

Snel naar
Zorgeloos transport van A naar B Transport specialist Intermodaal transport Groupage transport Transportkosten Internationaal transport Duurzaamheid Rijverboden Meer informatie

Transport van en naar Oostenrijk

Bij KLG Europe kunt u gebruikmaken van frequent transport van en naar Oostenrijk, waarbij deelladingen en tussenstops onderweg mogelijk zijn. Ons uitgebreide partnernetwerk en jarenlange ervaring zorgen voor een groot Europees distributienetwerk en expertise op het gebied van transport, ook van en naar Oostenrijk. Uw transport is bij KLG Europe in goede handen:

 • Hoge kwaliteit en betrouwbaarheid;
 • Een deskundig team dat u volledig ontzorgt;
 • Optimale transittijden;
 • Gegarandeerde vertrekken;
 • Frequente vertrekken voor zowel groupage, LTL en FTL (internationaal);
 • Een goede prijs- en kwaliteitsverhouding;
 • Transport voor zowel ADR als niet ADR zendingen;
 • Track & Trace;
 • Express zendingen;
 • Een oplossing voor iedere uitdaging.

Zorgeloos van A naar B

Bij KLG Europe nemen we niet alleen het transport van uw goederen uit handen, maar ook het logistieke gedeelte. Dit omvat onder andere een volledige douaneafhandeling, inclusief in- en uitklaringen, bonded warehousing en/of fiscale vertegenwoordiging. Als AEO-gecertificeerde dienstverlener zorgen wij voor een volledige douaneafhandeling en optimale goederenstroom. We bieden complete logistieke oplossingen, variërend van warehousing tot vervoer via weg, spoor, water en lucht. Daarbij verliezen we duurzaamheid niet uit het oog.

1300 Aantal medewerkers
17 Aantal vestigingen
300 Eigen vrachtwagens
1.350.000 Zendingen per jaar

Specialist transport Oostenrijk

Als transportspecialist zijn wij goed bekend met het transport van en naar Oostenrijk en staan wij klaar om uw logistieke vragen te beantwoorden. Naast het wegtransport bieden wij ook duurzamere transportoplossingen, zoals intermodaal transport. Bovendien kunnen wij niet alleen groupage transport verzorgen, maar ook ADR-zendingen, express zendingen en LTL (less truck load) transport regelen. Bij KLG Europe vinden wij het belangrijk om een logistieke oplossing te bieden die aansluit op uw wensen, situatie en eisen. Neem gerust contact op met één van onze specialisten voor een prijsindicatie van uw transport van en naar Oostenrijk.

Intermodaal transport Oostenrijk

Bij KLG Europe maken wij gebruik van intermodaal transport waarbij we verschillende transportmodaliteiten combineren om de meest efficiënte transportvorm te kunnen bieden. Dankzij onze betrouwbare partners over de hele wereld kunnen wij altijd de optimale combinatie samenstellen die zowel economisch als duurzaam is.

Door verschillende transport modaliteiten aan elkaar te koppelen, profiteert u van de voordelen van elke vorm van transport. Dit zorgt voor duurzamere oplossingen en kan ook economisch aantrekkelijker zijn vanwege de kortere transit tijden. Bij KLG Europe zorgen we voor een optimale intermodale transportoplossing die past bij uw wensen en behoeften.

Groupage transport Oostenrijk

Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van logistieke oplossingen op het gebied van groupage transport. Door verschillende kleinere ladingen samen te voegen tot één volledige lading, kunnen wij uw goederen efficiënt en duurzaam vervoeren tegen aantrekkelijke tarieven, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Bij KLG Europe geniet u van de voordelen van groupage transport, met onze betrouwbare en professionele service.

Kosten transport naar Oostenrijk

Onze jarenlange ervaring zorgt voor hoge kwaliteit in combinatie met een goede prijs, zonder onnodige kosten. Heeft u een vraag over de transportkosten van of naar Oostenrijk? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze specialisten. We brengen direct de prijs in kaart, wel zo transparant en servicegericht, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. We maken geen beloftes die we niet waar kunnen maken. En bovendien heeft u altijd inzage in de status van uw zendingen door middel van ons track & trace systeem.

Internationaal transport van en naar Oostenrijk

Als een van de toonaangevende logistiek dienstverleners in Europa, zijn wij gespecialiseerd in de internationale distributie van stukgoed zendingen. Of het nu gaat om transport van of naar Oostenrijk, wij bieden een passende transportoplossing die voldoet aan uw wensen op het gebied van prijs, kwaliteit, snelheid en duurzaamheid. Bij KLG Europe kunt u vertrouwen op onze professionele service en uitgebreide expertise in internationaal transport.

Duurzaamheid

Dankzij ons moderne wagenpark kunnen we de CO2-uitstoot standaard met 15% verminderen, waardoor uw transport 15% duurzamer wordt. Ons streven is om onze CO2-uitstoot verder te verminderen naar 30% voor 2030 en daarna is ons commitment voor 2050, CO2 neutraal transport!

Wilt u meer weten over onze duurzame logistieke oplossingen of over onze duurzaamheidsdoelstellingen? Bekijk onze propositie over duurzaamheid voor meer informatie.

Rijverboden voor transport in Oostenrijk

Veel Europese landen hebben hun eigen wet- en regelgeving met betrekking tot rijverboden. Deze kunnen bijvoorbeeld van toepassing zijn op zon- en feestdagen maar ook bij extreme weersomstandigheden en vakantieperiodes. De algemene rijverboden en feestdagen vindt u hier in ons overzicht. Bij overige afwijkende en actuele rijverboden door onvoorziene omstandigheden informeren wij onze klanten direct.

Meer informatie over transport van en naar Oostenrijk

Uw lading is bij ons in goede handen. We vertellen u graag meer over onze transportmogelijkheden en de andere logistieke oplossingen. Wanneer u nog vragen heeft of aanvullende informatie wenst te ontvangen, kunt u altijd contact opnemen met één van onze specialisten of bekijk onze service area.

Belangrijke diensten en locaties op een rijtje

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners