KLG Europe
Nederlands
 • select your language
  Nederlands
 • English
Nederlands

Transport Engeland

Dankzij onze eigen vestiging in Engeland en onze betrouwbare distributiepartners, beschikken wij over een volledige nationale distributie dekking. Wij zijn gespecialiseerd in het transport van groupage en enkele pallets (LTL, Less than Truck Load), van en naar onder andere Engeland. Dit is niet alleen efficiënter en daarmee ook milieu zuinig, maar ook een voordelige manier van transporteren! Is er haast geboden bij uw zending? Dan kunt u ook gebruik maken van onze express service.

Prijsindicatie aanvragen
Meer informatie nodig?

Graag komen we met u in contact. Vul onderstaand formulier in met uw vraag!

Groupage

Levertijd 3-4 dagen
Vertrekdagen MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag
LTL
Levertijd 2-3 dagen
Vertrekdagen MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag
FTL
Levertijd 1-2 dagen
Vertrekdagen MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag

Expresszendingen

De snelst mogelijke transportoplossingen

ADR zendingen

Met de juiste expertise voor het vervoer van gevaarlijke goederen.

Intermodaal

Efficiënt en duurzaam

Snel naar
Spoed goederen Brexit Duurzaamheid Rijverboden KLG Europe uw specialist

Transport Engeland

Als u goederen van en naar de UK (Groot-Brittannië) wilt vervoeren, is KLG Europe dé transporteur en jarenlang specialist als het gaat om transport en distributie van en naar het Verenigd Koninkrijk (Engeland). KLG Europe transporteert dagelijks van en naar het Verenigd Koninkrijk. Met ons gespecialiseerd partnernetwerk kunnen wij uw goederen snel en efficiënt naar iedere bestemming in Engeland, Ierland, Wales of Schotland vervoeren. Met behulp van onze lokale specialisten en eigen vestigingen zorgen wij ervoor dat uw goederen op iedere locatie in Engeland geleverd worden, met uiteraard de volledige logistieke ontzorging zoals douaneactiviteiten.

Logistieke oplossingen

Wij begrijpen dat u wellicht nog andere wensen heeft rondom het transport van en naar Engeland. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, bieden wij diverse logistieke oplossingen welke aan zullen sluiten op uw logistieke wensen. Deze hebben als doel om uw supply chain te stroomlijnen en u op dat gebied volledig te ontzorgen. Met onze specialistische kijk op logistieke processen, zorgen wij voor een efficiëntere, snellere, veiligere en eenvoudigere goederenstroom. Bovendien profiteert u daarbij van een hogere flexibiliteit, kostenbeheersing en een hogere klanttevredenheid. U kunt bij aanvullende logistieke oplossingen rondom het transport van en naar Engeland denken aan onder andere: warehousing, orderpicking, sortering, (om)verpakking, assemblage, labeling, retournering, volledige douane ontzorging en facturering.

1300 Aantal medewerkers
17 Aantal vestigingen
300 Eigen vrachtwagens
1.350.000 Zendingen per jaar

Spoed goederen vervoer naar Engeland

Is de levertijd één van uw grootste zorgen? KLG Europe biedt u de mogelijkheid aan van spoed transport naar Engeland. Het Express team van KLG Europe gaat voor u na hoe snel uw goederen op de plaats van bestemming kunnen komen, welke opties er zijn en wat de bijkomende kosten zullen worden. Of het nu gaat om één enkel pakket of een complete lading, KLG Europe vindt de beste oplossing voor u.

Transport Engeland - Brexit

Als u zaken doet in het Verenigd Koninkrijk, krijgt u te maken met douane gerelateerde zaken, dit komt door Brexit. Wij nemen natuurlijk graag uw zorgen uit handen. Met onze douane professionals heeft u geen omkijken meer naar douanezaken voor al uw verkeer van en naar Engeland. Het importeren en exporteren van goederen is namelijk pas mogelijk na douaneaangifte, want er is geen vrij verkeer van goederen meer mogelijk. Het gebruik van de juiste Incoterms en afspraken met uw klanten en leveranciers over Incoterms, zijn niet meer weg te denken.

We hebben onze douaneafhandeling zo ingericht dat KLG Europe de regie in eigen hand houdt en niet afhankelijk is van derden. Benieuwd hoe wij uw douaneafhandeling volledig regelen en kunnen optimaliseren? We komen graag met u in contact zodat we u maatwerk kunnen aanbieden.

Wij hebben de expertise in huis om uw transport te vervoeren van A naar B. Hier enkele voordelen voor u op een rij: 

 • Eigen douanevergunningen (de touwtjes in eigen handen).
  Ons kantoor in Bradford (Verenigd Koninkrijk) heeft eigen douanevergunningen en kan in eigen regie import-, export- en transitdocumenten verzorgen.

 • Lidmaatschap NBCC (accurate informatie).
  KLG Europe is onderdeel van de NBCC (Netherlands British Chamber of Commerce), hierdoor zijn we nog sneller op de hoogte van ontwikkelingen. Dit in tegenstelling tot onze concurrenten.

 • Eigen regie (grotere invloed op het geheel).
  Om niet afhankelijk te zijn van de beperkte capaciteit van douane-expediteurs en andere externe factoren heeft KLG Europe besloten de douaneafhandeling in eigen regie te houden. Dit komt ten goede aan de snelheid van douaneformaliteiten.

 • Koppeling van Douanesoftware (optimale prestatie gegarandeerd).
  KLG Europe heeft al haar douanesoftware direct gekoppeld met het Nederlandse douane systeem. Dit geldt ook voor het systeem van de douane in het Verenigd Koninkrijk.

 • Machtiging (optimale dienstverlening).
  U kunt ons machtigen om voor u de douaneafwikkeling te verzorgen voor de zendingen die u verstuurt naar het VK of ontvangt vanuit het VK.

Duurzaamheid

Met ons moderne wagenpark reduceren we standaard 15% CO2-uitstoot. Dit betekent dat uw transport 15% duurzamer is. Onze bedrijfsdoelstelling is om onze CO2-uitstoot verder te reduceren naar 30%, met het oog op zero emissie. 

Wilt u meer weten over onze duurzame logistieke oplossingen of over onze duurzaamheidsdoelstellingen? Bekijk onze propositie over duurzaamheid voor meer informatie.

Rijverboden voor transport in Engeland

Veel Europese landen hebben hun eigen wet- en regelgeving met betrekking tot rijverboden. Deze kunnen bijvoorbeeld van toepassing zijn op zon- en feestdagen maar ook bij extreme weersomstandigheden en vakantieperiodes. De algemene rijverboden en feestdagen vindt u hier in ons overzicht. Bij overige afwijkende en actuele rijverboden door onvoorziene omstandigheden informeren wij onze klanten direct.

KLG Europe uw specialist in transport

Heeft u behoeften aan snel en efficiënt transport van en naar Engeland? Onze specialisten gaan graag het gesprek met u aan om tot de geschikte maatwerkoplossing te komen die volledig aansluit op uw situatie en wensen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op of raadpleeg onze service area.

Belangrijke diensten en locaties op een rijtje

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners