KLG Europe
Nederlands
  • select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands
transport ierland

Transport Ierland - uw logistieke partner | KLG Europe

KLG Europe behoort tot de toonaangevende logistieke dienstverleners in Europa. We zijn gespecialiseerd in zowel nationale als internationale logistieke diensten en zijn uw betrouwbare partner als het gaat om het transport van en naar Ierland. Op deze pagina geven wij u graag meer inzicht over de mogelijkheden rondom het transport van en naar Ierland. Meer weten? Neem contact op met één van onze specialisten!

Transportmogelijkheden Ierland

Transportmogelijkheden
Locaties
Dublin, Belfast
Maximaal laadvermogen
25 ton
Groupage
Levertijd
4-5 dagen
Vertrekdagen
DinsdagWoensdagDonderdagVrijdag
LTL
Levertijd
4-5 dagen
Vertrekdagen
DinsdagWoensdagDonderdagVrijdag
FTL
Levertijd
4 dagen
Vertrekdagen
DinsdagWoensdagDonderdagVrijdag

Expresszendingen

De snelst mogelijke transportoplossingen

ADR zendingen

Met de juiste expertise voor het vervoer van gevaarlijke goederen.

Intermodaal

Efficiënt en duurzaam

Mogelijkheden transport van en naar Ierland

Uw zending kan op elke bestemming snel en tegen een scherpe prijs geleverd worden. Voor het transport in Ierland maken we gebruik van ons gekwalificeerde lokale partnernetwerk en onze kennis over de Ierse logistieke markt.

Wij verzorgen verzendingen in allerlei volumes zodat u geniet van maximale flexibiliteit. U kunt bij ons zelfs aankloppen voor zendingen van slechts een enkele colli of pallet. Dit kan goedkoop en snel met behulp van groupage transport. Daarbij worden meerdere zendingen gebundeld. Heeft u een volle trucklading? Geen probleem! Ook deze zending krijgen we snel op de plek van bestemming vanwege onze betrouwbare partners en efficiënt ingerichte logistieke processen. Doordat KLG Europe innovatie hoog in het vaandel heeft staan, kunt u uw zending 24/7 volgen via ons eigen Track & Trace systeem.

Feestdagen en rijverboden Download
Douaneafhandeling

Uw zendingen naar of vanaf Ierland zijn niet douaneplichtig. Uitzondering hierop is wanneer uw goederen nog niet in het vrije verkeer zijn gebracht.

Contactgegevens douane

Voor export: customs.export@venlo.klgeurope.com Voor import: customs.import@venlo.klgeurope.com Telefoonnummer douane afdeling KLG Europe: +31 (0)77 205 06 11

Incoterms Download

Logistieke services rondom transport Ierland

KLG Europe heeft een sterke focus op de ontzorging van onze klanten in de logistieke processen rondom het transport van en naar Ierland. We beschikken over de nodige expertise en capaciteiten die we graag voor onze klanten benutten bij het optimaliseren van dienst logistieke processen (supply chain). Dit resulteert in een hogere flexibiliteit, kostenbeheersing en verhoging van de klanttevredenheid en uiteraard uw winst. U kunt onder andere orderpicking, labeling, opslag van goederen en re(packaging) outsourcen naar KLG Europe.

Rijverboden voor transport in Ierland

Veel Europese landen hebben hun eigen wet- en regelgeving met betrekking tot rijverboden. Deze kunnen bijvoorbeeld van toepassing zijn op zon- en feestdagen maar ook bij extreme weersomstandigen en vakantieperiodes. De algemene rijverboden en feestdagen vindt u hier in ons overzicht. Bij overige afwijkende en actuele rijverboden door onvoorziene omstandigheden informeren wij onze klanten direct.

Vragen rondom transport van en naar Ierland?

Heeft dit artikel nog niet al uw vragen kunnen beantwoorden rondom het transport van en naar Ierland? Onze productspecialisten nemen graag voor u de tijd om u vrijblijvend te informeren en adviseren naar de mogelijkheden. Neem hiervoor contact met ons op.

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners