KLG Europe
Nederlands
 • select your language
  Nederlands
 • English
Nederlands

Transport Turkije

KLG Europe behoort tot één van de toonaangevende logistieke dienstverleners in Europa en is gespecialiseerd in internationale logistieke diensten. Wij zijn uw betrouwbare partner als het gaat om het transport van en naar Turkije. Wij bieden dagelijks transport aan door heel Turkije. Op deze pagina geven wij u graag meer informatie over de mogelijkheden rondom het transport van en naar Turkije. Het transport kunt u van A tot Z uitbesteden.

Prijsindicatie aanvragen
Meer informatie nodig?

Graag komen we met u in contact. Vul onderstaand formulier in met uw vraag!

Groupage

Levertijd 6-8 dagen
Vertrekdagen MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag
LTL
Levertijd 6-8 dagen
Vertrekdagen MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag
FTL
Levertijd 6 dagen
Vertrekdagen MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag

Expresszendingen

De snelst mogelijke transportoplossingen

ADR zendingen

Met de juiste expertise voor het vervoer van gevaarlijke goederen.

Intermodaal

Efficiënt en duurzaam

Snel naar
Douane afhandeling Pallet transport Groupage transport Internationaal transport Transportkosten Transport specialist Duurzaamheid Rijverboden Waarom KLG Europe?

Transport Turkije - Nederland

KLG Europe biedt frequent transport mogelijkheden aan van en naar Turkije. We verzorgen zowel groupage, deelladingen als compleetladingen waarbij een tussenstop bij een adres onderweg ook mogelijk is. Dankzij onze jarenlange ervaring en uitgebreide partnernetwerk, hebben we een groot Europees dekkend distributienetwerk en veel expertise op het gebied van transport. Naar en vanuit Turkije hebben we meerdere vertrekken per dag.

U kunt bij ons terecht voor vrijwel alle type goederen. Naast het verzorgen van het transport, regelen we ook het volledige logistieke gedeelte. We bieden logistieke oplossingen van warehousing tot vervoer van uw goederen via de weg, het spoor, het water en door de lucht. We verliezen hierbij het duurzaamheidsaspect niet uit het oog. Hierbij de voordelen op een rij:

 • Hoge kwaliteit en betrouwbaarheid;
 • Een kundig team dat u volledig ontzorgt;
 • Korte transittijden;
 • Gegarandeerde vertrektijden;
 • Dagelijks vertrek voor zowel groupage, LTL en FTL;
 • Een goede prijs- en kwaliteitsverhouding;
 • Transport voor zowel ADR als niet ADR zendingen;
 • Track & Trace;
 • Express zendingen;
 • Een oplossing voor iedere logistieke uitdaging.

Douane afhandeling

Uw zendingen naar of vanaf Turkije zijn douaneplichtig. Wij verzorgen de complete douaneafhandeling: in- en uitklaringen, bonded warehousing en/of fiscale vertegenwoordiging. Als AEO-gecertificeerde logistieke dienstverlener zorgen wij voor een optimale flow van uw goederenstroom.

1300 Aantal medewerkers
17 Aantal vestigingen
300 Eigen vrachtwagens
1.350.000 Zendingen per jaar

Pallet transport Turkije

Wilt u pallet transport van Turkije naar Nederland of andersom? KLG Europe regelt het! Dankzij onze slimme transportoplossingen van en naar Turkije, kunt u bij ons al terecht voor de verzending van slechts één enkele pallet. Wilt u tientallen pallets vervoeren? Ook dit kunnen wij probleemloos voor u verzorgen vanwege onze grote capaciteit.

Daarnaast zijn wij dagelijks op de Turkse wegen te vinden met onze moderne vrachtwagens. Daardoor kunt u bij KLG Europe rekenen op een snelle levering door geheel Turkije. Met uw keuze voor onze dienstverlening, zoals pallet transport van en naar Turkije door middel van groupage, LTL (Less Than Truckload) of FTL (Full Truckload), kunnen wij u bij ieder logistiek vraagstuk volledig van dienst zijn. Dankzij ons Track&Trace systeem heeft u 24/7 inzicht in uw zending.

Groupage transport Turkije

Is uw transportbehoefte kleiner dan een volledige vracht? Dan is groupage transport naar Turkije de oplossing voor u. KLG Europe biedt dagelijks transport aan van en naar Turkije. Bij groupage transport worden namelijk verschillende (kleinere) ladingen samengevoegd tot één grote lading. Op deze manier kunnen wij uw kleinere zending tegen een aantrekkelijker tarief vervoeren. Dit omdat de kosten van de totale ladingen worden verdeeld over de verschillende zendingen. Op deze manier wordt het transport efficiënter ingezet, dit is wel zo duurzaam!

Internationaal transport - Turkije

Met onze eigen trucks en betrouwbaar partnernetwerk transporteren wij dagelijks internationaal transport vanuit en naar Turkije toe. Heeft u een logistieke uitdaging? Wij helpen u graag bij het verbeteren van uw supply chain.

Kosten transport naar Turkije

Onze jarenlange ervaring zorgt voor hoge kwaliteit in combinatie met een goede prijs, zonder onnodige kosten. Heeft u een vraag over de transportkosten van of naar Turkije? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze specialisten. We brengen direct de prijs in kaart, wel zo transparant en servicegericht, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. We maken geen beloftes die we niet waar kunnen maken. En bovendien heeft u altijd inzage in de status van uw zendingen door middel van ons track & trace systeem.

Specialist transport Turkije

Als specialist in het transporteren van en naar Turkije, kijken we goed naar de eisen, wensen en volumes van onze klanten en gaan voor complete ontzorging. Uiteraard spreken onze medewerkers ook de taal. Dit zorgt voor een goede communicatie.

Duurzaamheid

Dankzij ons moderne wagenpark kunnen we de CO2-uitstoot standaard met 15% verminderen, waardoor uw transport 15% duurzamer wordt. Ons streven is om onze CO2-uitstoot verder te verminderen naar 30% voor 2030 en daarna is ons commitment voor 2050, CO2 neutraal transport!

Wilt u meer weten over onze duurzame logistieke oplossingen of over onze duurzaamheidsdoelstellingen? Bekijk onze propositie over duurzaamheid voor meer informatie.

Rijverboden voor transport in Turkije

Veel Europese landen hebben hun eigen wet- en regelgeving met betrekking tot rijverboden. Deze kunnen bijvoorbeeld van toepassing zijn op zon- en feestdagen maar ook bij extreme weersomstandigheden en vakantieperiodes. De algemene rijverboden en feestdagen vindt u hier in ons overzicht. Bij overige afwijkende en actuele rijverboden door onvoorziene omstandigheden informeren wij onze klanten direct.

Waarom KLG Europe?

KLG Europe bestaat al ruim 100 jaar. Hierdoor hebben we een ruime ervaring waardoor we zeker weten dat we ook uw transport naar Turkije perfect kunnen uitvoeren. Ons motto: Samen staan we sterker. Door een goede samenwerking met onze betrouwbare en gecertificeerde logistieke partners in Turkije, kunnen wij u nog beter van dienst zijn en onze hoge kwaliteit waarborgen. Benieuwd naar een passende logistieke oplossing voor uw goederen naar Turkije? Neem dan contact op of bekijk onze service area.

Belangrijke diensten en locaties op een rijtje

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners