KLG Europe
Nederlands
 • select your language
  Nederlands
 • English
Nederlands

LTL transport

Altijd een passende oplossing

Heeft u geen container of trucklading vol? Dankzij ons dekkend distributienetwerk kunnen wij tegen een goede prijs- kwaliteitsverhouding de optimale logistieke dienstverlening leveren. Ons uitgebreide en fijnmazige netwerk zorgt ervoor dat er altijd een passende oplossing is. 

Prijsindicatie aanvragen
Meer informatie nodig?

Graag komen we met u in contact. Vul gemakkelijk onderstaand formulier in met uw vraag!

Snel naar
Optimale zendingen Europees netwerk Snelle levertijd Over ons Meer weten?

LTL transport

LTL transport, dit houdt in dat u minder dan een vrachtwagen vol laat vervoeren: Less Than truck Load (LTL). Met LTL kunt u zendingen laten vervoeren van de helft, een derde of zelfs minder van de laadruimte. Wij zetten de kracht van ons netwerk in, zodat u eenvoudig  meer dan 5 pallets maar minder dan een volle vracht kunt laten vervoeren. Optimale dienstverlening zonder de kosten voor een volledige vracht.

Optimaal combineren van LTL transport zendingen

Wij combineren elke LTL zending optimaal, zodat we kosten voor u kunnen drukken. Door onze eigen optimale planning en wagenpark zijn we flexibel en snel ter plaatse om uw zendingen te vervoeren. Door onze proactieve aanpak is ons transport: 

 • snel; 
 • kwalitatief;
 • voordelig; 
 • en duurzaam! 

Een betrouwbaar en dekkend netwerk in heel Europa

KLG Europe verzorgt dagelijks het transport van en naar alle Europese landen en ver daarbuiten. Wij bieden een dekkend netwerk voor uw LTL transport en hebben in verschillende landen een vaste partner voor het transport. Zo blijft ons transport betrouwbaar en snel en ontzorgen we u in alle logistieke behoeftes.

1300 Aantal medewerkers
17 Aantal vestigingen
300 Eigen vrachtwagens
1.350.000 Zendingen per jaar

Snelle levertijden voor uw LTL transport

Door strategische keuzes in het verleden, het opbouwen van een zeer betrouwbaar partnernetwerk, ondernemerschap en de KLG Europe vestigingen op de juiste locaties,  kunnen wij snel leveren. Zo hebben we uitermate snelle dienstverlening in Nederland, een uniek hub & spoke systeem in Roemenië en bieden we optimale dienstverlening voor alle andere Europese landen en ver daarbuiten. Via ons service center brengen we u graag op de hoogte van landinformatie, transittijden en vertrekdagen.

Over KLG Europe

Het team van KLG Europe is met passie gedreven en onze ervaring met internationaal transport gaat dan ook ver terug. Sinds 1918 zijn wij al actief in de transportbranche. Door ons ruime klantportfolio zijn we altijd op de hoogte van branche specifieke uitdagingen en bent u met uw goederen altijd op de juiste plek bij KLG. Met onze ervaring en extra services kunnen we uw deelladingen (LTL) vervoeren, dit met de KLG-kwaliteit. Naast LTL-transporten kunnen we u ook helpen bij: 

 • Warehousing 
 • Douaneafhandeling 
 • Fiscale vertegenwoordiging 
 • Intermodaal transport 

Bekijk voor alle mogelijkheden verder op onze website of neem contact op met onze experts! Zij leggen u graag uit wat we voor u kunnen betekenen.

Meer weten over LTL transport?

Neem contact op en krijg advies van onze specialisten.

Contact opnemen
Belangrijke diensten en locaties op een rijtje

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners