KLG Europe
Nederlands
  • select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands

Transport Rusland

Op dit moment zijn er geen transportmogelijkheden van of naar Rusland! KLG Europe behoort tot de toonaangevende logistieke dienstverleners in Europa. We zijn gespecialiseerd in zowel nationale als internationale logistieke diensten en zijn uw betrouwbare partner als het gaat om het transport van en naar Rusland. Op deze pagina geven wij u graag meer inzicht over de mogelijkheden rondom het transport van en naar Rusland. Meer weten? Neem contact op met één van onze specialisten!

Prijsindicatie aanvragen
Meer informatie nodig?

Graag komen we met u in contact. Vul onderstaand formulier in met uw vraag!

Groupage

Levertijd 9-11 dagen
Vertrekdagen DinsdagWoensdagDonderdagVrijdag
LTL
Levertijd 8-10 dagen
Vertrekdagen DinsdagWoensdagDonderdagVrijdag
FTL
Levertijd 6 dagen
Vertrekdagen MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag

Expresszendingen

De snelst mogelijke transportoplossingen

ADR zendingen

Met de juiste expertise voor het vervoer van gevaarlijke goederen.

Intermodaal

Efficiënt en duurzaam

Snel naar
Grenzeloos gemak Transport mogelijkheden Meer informatie

Logistieke oplossingen van en naar Rusland

Onze transport specialisten helpen u graag verder met uw zending. Zo hebben wij voor iedereen een logistieke oplossing. Zo bieden wij dagelijks grenzeloos wegtransport naar verschillende Europese bestemmingen. Waaronder bijvoorbeeld bestemming Rusland. Voor een efficiënt logistiek proces bieden wij groupage transport, LTL (Less than truck load) of FTL (Full truck load). Heeft u een afwijkende zending? Wij bekijken graag met u de mogelijkheden. Grenzeloze logistiek, dat is KLG.

Grenzeloos gemak: Douaneformaliteiten naar Rusland

Wanneer u zendingen van of naar Rusland wilt vervoeren, komt er meer bij kijken dan het transport alleen. U zult rekening moeten houden met zaken als de  in/uitklaringen en de importheffingen van Rusland. 

Voor KLG Europe zijn dit soort zaken dagelijkse kost. Met veel ervaring, Russisch sprekende collega’s, een bonded warehouse en een AO certificering, kunnen wij u optimaal ondersteunen. AEO (Authorised Economic Operator) is een Europese douanestandaard die u voordelen biedt.

1300 Aantal medewerkers
17 Aantal vestigingen
300 Eigen vrachtwagens
1.350.000 Zendingen per jaar

Transport mogelijkheden van en naar Rusland

KLG Europa biedt transport diensten van en naar geheel Rusland. De leveringstermijn voor groupage zendingen is ongeveer 9 tot 11 dagen. Voor LTL zendingen geldt een levertijd van 8 tot 10 dagen. Voor een FTL zending geldt een leveringstermijn van 6 dagen.

In de customer zone Rusland pagina vindt u meer informatie en ook de feestdagen die gelden in Rusland. Er geldt het gehele jaar een maximaal laadvermogen van 21 ton in Rusland. 

Meer informatie over transport naar en van Rusland?

Onze specialisten vertellen u graag meer over de KLG Europe logistiek oplossingen. Staat uw oplossing er niet bij, geen probleem. Wij kijken graag met u mee naar de mogelijkheden voor uw transport naar Oost-Europa. 

Belangrijke diensten en locaties op een rijtje

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners