KLG Europe

Transport Oost-Europa

Neem direct contact op of vraag gemakkelijk een offerte aan.

Meer informatie nodig?

Graag komen we met u in contact. Vul gemakkelijk onderstaand formulier in met uw vraag!

Transport in Oost-Europa

Oost-Europa biedt veel kansen voor de Nederlandse ondernemer. De groeiende economie en de relatief korte afstand zijn erg interessant voor de export en import van goederen. Het transport kan snel en betaalbaar plaatsvinden. KLG Europe vertrekt dagelijks naar landen in Oost-Europa en kan uw zending veelal binnen een paar dagen afleveren. En wanneer u snellere service nodig heeft, kunnen wij u ook ondersteunen via onze Express Service. Er is meer mogelijk dan u denkt! 

Grenzeloos wegtransport in Oost-Europa

Wanneer u een specifieke bestemming binnen Oost-Europa voor uw transportgoederen heeft, bieden wij graag de oplossing. In onderstaande lijst van Oost Europese landen vindt u meer informatie over een aantal van onze bestemmingen. Uiteraard vervoeren wij ook naar andere landen in Oost-Europa! Voor meer informatie, kunt u altijd gemakkelijk contact met ons opnemen.

 

De transportmogelijkheden bij KLG Europe

Met 17 vestigingen in Europa kunnen wij u optimaal van dienst zijn met onze transport diensten naar Oost-Europa. Wij hebben ruime transittijden en naast ons betrouwbare netwerk hebben we 9 eigen vestigingen in Roemenië. Wij werken met een wereldwijd team, beschikken over lokale kennis en spreken velen talen. Door onze sterke samenwerking met partners kunnen wij de klanten ook track and trace aanbieden. Daarnaast implementeren we continu verbeteringen en innovaties, om ons transport te optimaliseren en de klanttevredenheid hoog te houden.

Value added services voor transport in Oost-Europa

Wij vervoeren de vracht met grote nauwkeurigheid en nemen de verantwoordelijkheid op ons. Door onze nauwkeurige value added logistics (VAL) kunnen we keer op keer de Supply Chain van onze klanten verbeteren. Zo kunnen wij u een totaaloplossing bieden door u te helpen bij bijvoorbeeld:

Waarom KLG?

Waarom kiest u voor KLG? Bij KLG gaan we voor continuïteit en stabiliteit. Wij willen op zowel de korta als lange termijn onze klanten oplossingen bieden in hun supply chain. Betrouwbaarheid, aandacht voor u en grenzeloze oplossingen zijn de grootste voordelen van ons bedrijf. Zelf alle voordelen ontdekken? Neem gerust contact op!

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners