KLG Europe
Nederlands
  • select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands

De Nieuwe Zijderoute

Full-service logistieke dienstverlening

De Nieuwe Zijderoute, één van de grootste infrastructurele projecten in de geschiedenis zorgt voor een uitzonderlijk goede verbinding tussen Europa en China en visa versa. Dit zorgt voor diverse logistieke kansen voor uw supply chain. Uiteraard benut ook KLG, als full-service logistiek dienstverlener, deze nieuwe verbinding voor treinvervoer. Voor treintransport tussen China en Europa en visa versa is KLG Europe dan ook uw betrouwbare partner. Wij bieden uiteraard ook andere mogelijkheden voor het exporteren naar en importeren vanuit China!

Meer informatie nodig?

Graag komen we met u in contact. Vul gemakkelijk onderstaand formulier in met uw vraag!

New Silk Way Logistics

KLG Europe is één van de toonaangevende logistieke initiatiefnemers en één van de aandeelhouders van de joined venture ‘New Silk Way Logistics’, welke in 2016 is opgericht. Door gebruik te maken van elkaar netwerk, specialisme- en capaciteiten, kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn met onze kennis en kunde en u een compleet pakket leveren van logistieke diensten voor zowel vóór, na en tijdens de route. Kortom: complete ontzorging. 

De vraag van transport van en naar China zien we steeds verder toenemen. Met een groei van ‘enkel containers naar aanvragen op ‘bloktrein niveau’. New Silk Way Logistics investeert in de toekomst en het bedrijf groeit tegen de klippen op. Naast dat het vervoeren van goederen sneller gaat via treintransport, ten opzichte van zeevracht, is het ook duurzamer. Dit levert veel kosten- en milieuwinst op.

Treintransport China

KLG Europe wint steeds meer terrein op het gebied van treintransport naar China. De reden hiervan is dat de looptijden aanzienlijk korter zijn dan zeevracht. De goederen vanuit China bereiken gebruikelijk na 18 dagen Europa. Daarnaast liggen de kosten lager dan luchtvracht. Uit logistiek oogpunt is het transport per trein de ideale oplossing om goederen van en naar China te vervoeren. Deze modaliteit wint de laatste jaren enorm aan populariteit en steeds meer bedrijven kiezen dan ook voor treintransport van en naar China als alternatief voor zee- en luchtvracht.

Wat kan KLG Europe voor u betekenen?

Wilt u meer informatie over de Nieuwe Zijderoute of heeft u andere vragen? Onze specialisten staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Ook kunt u terecht voor persoonlijk transport advies voor uw bedrijf. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons ons.

Blokkade Suez kanaal

De blokkade van het Suezkanaal werd beschouwd als een ongekende ramp voor de scheepvaart. Maar het goederenvervoer per spoor, met name het Euraziatische spoorwegvervoer, laat een tegenovergesteld beeld zien. New Silk Way Logistics heeft vaste ruimte op treinen om invloeden zoals bijvoorbeeld de blokkade op het Suezkanaal op te vangen. We reserveren altijd voldoende capaciteit voor onze klanten.

Intermodaal transport via de Nieuwe Zijderoute

Het combineren van meerdere vervoermiddelen om uw vracht te transporteren noemen we intermodaal transport. Bij KLG sluit ook dit vervoer naadloos op elkaar aan. Zo wordt er voor gezorgd dat bij aankomst van een vrachtschip, de vracht, via containers, direct overgeplaatst kan worden naar de vrachtwagen. Bij KLG Europe maken we gebruikt van onder andere deze transportmodaliteiten; 

  • Luchtvracht;
  • Zeevracht;
  • Trucking;
  • Treintransport
  • Wegtransport
  • Express service

Door onze jarenlange ervaring en goede zakenrelaties in het binnen- en buitenland kunnen wij uw vracht zonder problemen vervoeren en weten we de weg binnen heel Europa.

Vragen over transport via de Nieuwe Zijderoute?

Wanneer u vragen heeft of advies wilt over intermodaal transport via de Nieuwe Zijderoute kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Ook voor andere vragen of advies helpen onze medewerkers u graag verder. Hiervoor kunt u terecht op onze contactpagina.

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners