KLG Europe

Zijderoute trein containers

Meer informatie nodig?

Graag komen we met u in contact. Vul gemakkelijk onderstaand formulier in met uw vraag!

De zijderoute trein containers van Europa naar China

De Zijderouteverbinding zorgt ervoor dat containers via de trein tussen Europa en China getransporteerd kunnen worden.

KLG starte 4 jaar geleden samen met een andere toonaangevende logistieke partij de joint venture: New Silk Way Logistics. Deze modaliteit wint de laatste jaren enorm aan populariteit en steeds meer bedrijven kiezen voor treintransport van en naar China als alternatief voor zee,- en luchtvracht. 

Via de Nieuwe Zijde Route biedt KLG intermodaal transport van deur tot deur. KLG Europe hecht veel waarde aan transparantie en controle. De zendingen zijn geheel onder eigen beheer en door middel van de 24/7 controltower en realtime monitoring zijn de zendingen continu te volgen.

De voordelen van de zijderoute trein containers

We zorgen ervoor de beste mogelijke logistieke oplossingen te bieden zodat u hier vóór, na en tijdens het transport geen omkijken meer heeft. Elke maat container kan ingezet worden. We beschikken over een eigen vloot van circa 150 geconditioneerde, gemodificeerde containers. Veel producten zijn niet bestand tegen de weersomstandigheden op de Nieuwe Zijde Route waardoor we er voor hebben gekozen onze containers hier op aan te passen. Onze koelcontainers zijn optimaal ontwikkeld en ook nog eens zeer duurzaam door o.a. het gebruik van fossielvrije brandstof. 

Wat kan KLG Europe voor u betekenen?

Wilt u meer informatie over de nieuwe zijderoute naar China of heeft u andere vragen? Onze specialisten staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Ook kunt u terecht voor persoonlijk transport advies voor uw bedrijf. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners