KLG Europe
Nederlands
  • select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands

Transport Hongarije - uw logistieke partner | KLG Europe Service Area

KLG Europe behoort tot de toonaangevende logistieke dienstverleners in Europa. We zijn gespecialiseerd in zowel nationale als internationale logistieke diensten en zijn uw betrouwbare partner als het gaat om het transport van en naar Hongarije. Op deze pagina geven wij u graag meer inzicht over de mogelijkheden rondom het transport van en naar Hongarije. Meer weten? Neem contact op met één van onze specialisten!

Transportmogelijkheden Hongarije

Transportmogelijkheden
Locaties
Boedapest, Budaörs, Nagiygmand, Pecs, Bekescsaba, Mali
Maximaal laadvermogen
24 ton

Groupage

Levertijd
3-4 dagen
Vertrekdagen
MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag
LTL
Levertijd
2-3 dagen
Vertrekdagen
MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag
FTL
Levertijd
2 dagen
Vertrekdagen
MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag

Expresszendingen

De snelst mogelijke transportoplossingen

ADR zendingen

Met de juiste expertise voor het vervoer van gevaarlijke goederen.

Intermodaal

Efficiënt en duurzaam

Over Hongarije

Met een oppervlakte van 93.030 km² is Hongarije ruim tweemaal zo groot als Nederland. KLG Europe helpt u om uw zendingen door het gehele land te vervoeren. Zo rijden wij bijvoorbeeld naar de hoofdstad Boedapest, maar ook naar Budaörs, Nagyigmánd, Pecs, Bekescsaba en Mali. 

Feestdagen en rijverboden Download
Douaneafhandeling

Uw zendingen naar of vanaf Hongarije zijn niet douaneplichtig. Uitzondering hierop is wanneer uw goederen nog niet in het vrije verkeer zijn gebracht.

Contactgegevens douane

Voor export: customs.export@venlo.klgeurope.com Voor import: customs.import@venlo.klgeurope.com Telefoonnummer douane afdeling KLG Europe: +31 (0)77 205 06 11

Incoterms Download

Verschillende zendingen naar Hongarije

Hoe groot of klein uw zending ook is, KLG Europe kan u erbij helpen. Waar u ergens anders wellicht enkel een complete lading (FTL) kunt verzenden naar Hongarije, kunt u bij ons ook kiezen voor groupage of LTL-transport. Zo kunnen wij voor ieder logistiek probleem een maatwerk oplossing bieden.

Rijverboden voor transport in Hongarije

Veel Europese landen hebben hun eigen wet- en regelgeving met betrekking tot rijverboden. Deze kunnen bijvoorbeeld van toepassing zijn op zon- en feestdagen maar ook bij extreme weersomstandigheden en vakantieperiodes. De algemene rijverboden en feestdagen vind u in ons overzicht rechtbovenin de pagina. Bij overige afwijkende en actuele rijverboden door onvoorziene omstandigheden informeren wij onze klanten direct.

Advies voor uw transport richting Hongarije

Bent u benieuwd naar de transportoplossingen die we u kunnen bieden van en naar Hongarije? Neem dan contact op met een van onze specialisten! Wij zorgen ervoor dat we altijd op de hoogte zijn van eventuele rijverboden, feestdagen en meer. Zo kunnen wij u geheel vrijblijvend van advies voorzien over een passende transportoplossing naar Oost-Europa.

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners