KLG Europe
Nederlands
  • select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands

Transport Roemenië Service Area

KLG Europe: specialist in transport Roemenië
KLG Europe behoort tot de toonaangevende logistieke dienstverleners in Europa. We zijn gespecialiseerd in zowel nationale als internationale logistieke diensten en zijn uw betrouwbare partner als het gaat om het transport van en naar Roemenië. Op deze pagina geven wij u graag meer inzicht over de mogelijkheden rondom het transport van en naar Roemenië. Meer weten? Neem contact op met één van onze specialisten!

Transportmogelijkheden

Locaties
Boekarest, Cluj Napoca, Constanta, Craiova, Brasov, Timisaora, Bacau
Maximaal laadvermogen
24 ton

Groupage

Levertijd
4-5 dagen
Vertrekdagen
MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag

LTL

Levertijd
4-5 dagen
Vertrekdagen
MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag

FTL

Levertijd
4 dagen
Vertrekdagen
MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag

Expresszendingen

De snelst mogelijke transportoplossingen

ADR zendingen

Met de juiste expertise voor het vervoer van gevaarlijke goederen.

Intermodaal

Efficiënt en duurzaam

Feestdagen en rijverboden

Download

Douaneafhandeling

Uw zendingen naar of vanaf Roemenië zijn niet douane plichtig. Uitzondering hierop is wanneer uw goederen nog niet in het vrije verkeer zijn gebracht.

Contactgegevens douane

Voor export: customs.export@venlo.klgeurope.com Voor import: customs.import@venlo.klgeurope.com Telefoonnummer douane afdeling KLG Europe: +31 (0)77 205 06 11

Incoterms

Download

Overige informatie

Het hoofdkantoor van KLG in Roemenië is gevestigd in de hoofdstad Boekarest en is verder actief op 8 vestigingslocaties; Constanta, Tirgu Sequiesc, Timisoara, Cluj Napoca, Craiova, Bacau. KLG Roemenië dat vanaf 2005 gevestigd is in Roemenië, biedt momenteel werk aan meer dan 300 medewerkers en heeft een jaaromzet van Û25 (2014). KLG heeft in Roemenië meer dan 56.000m2 warehouse ruimte uitgerust met moderne technologieën en een vloot van 230 trucks, eigendom van KLG en betrouwbare vervoerders. Het eigen distributienetwerk biedt gegarandeerde leveringen door heel Roemenië binnen 24 tot Maximaal 48 uur. Behalve deze reguliere leveringen zijn express zendingen en zaterdagsleveringen geen enkel probleem.


Verder bieden we meer informatie aan rondom transporten van en naar Roemenië. Lees snel verder: transport Roemeniëgrenzeloze logistieke oplossingen Roemeniëgroupage transport Roemenië, distributie Roemenië, transport naar Roemenië, transporteur Roemenië, transport Roemenië Nederland en import Roemenië.

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners