KLG EuropeKLG Europe
menu

Transport Roemenië

KLG Europe: specialist in transport Roemenië

KLG Europe behoort tot de toonaangevende logistieke dienstverleners in Europa. We zijn gespecialiseerd in zowel nationale als internationale logistieke diensten en zijn uw betrouwbare partner als het gaat om het transport van en naar Roemenië. Op deze pagina geven wij u graag meer inzicht over de mogelijkheden rondom het transport van en naar Roemenië. Meer weten? Neem contact op met één van onze specialisten!

Pagina's rondom transport Roemenië: transport Roemeniëgrenzeloze logistieke oplossingen Roemeniëgroupage transport Roemenië, distributie Roemenië, transport naar Roemenië, transporteur Roemenië, transport Roemenië Nederland, import Roemenië

Transportmogelijkheden Roemenië

Meer informatie

Telefoonnummer
+31 (0) 77 324 50 66
E-mailadres
sales@venlo.klgeurope.com

Feestdagen en rijverboden

Douaneafhandeling

Uw zendingen naar of vanaf Roemenië zijn niet douaneplichtig. Uitzondering hierop is wanneer uw goederen nog niet in het vrije verkeer zijn gebracht.

Contactgegevens douane

Voor export: customs.export@venlo.klgeurope.com Voor import: customs.import@venlo.klgeurope.com Telefoonnummer douane afdeling KLG Europe: +31 (0)77 205 06 11

Incoterms

Transportmogelijkheden

Locaties
Boekarest, Cluj Napoca, Constanta, Craiova, Brasov, Timisaora, Bacau
Maximaal laadvermogen
24 ton

Groupage

Levertijd
4-5 dagen
Vertrekdagen
MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag
LTL
Levertijd
4-5 dagen
Vertrekdagen
MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag
FTL
Levertijd
4 dagen
Vertrekdagen
MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag

Expresszendingen

De snelst mogelijke transportoplossingen

ADR zendingen

Met de juiste expertise voor het vervoer van gevaarlijke goederen.

Intermodaal

Efficiënt en duurzaam

Overige informatie

Het hoofdkantoor van KLG in Roemenië is gevestigd in de hoofdstad Boekarest en is verder actief op 6 vestigingslocaties; Constanta, Tirgu Sequiesc, Timisoara, Cluj Napoca, Craiova, Bacau. KLG Roemenië dat vanaf 2005 gevestigd is in Roemenië, biedt momenteel werk aan meer dan 300 medewerkers en heeft een jaaromzet van Û25 (2014). KLG heeft in Roemenië meer dan 56.000m2 warehouse ruimte uitgerust met moderne technologieën en een vloot van 230 trucks, eigendom van KLG en betrouwbare vervoerders. Het eigen distributienetwerk biedt gegarandeerde leveringen door heel Roemenië binnen 24 tot Maximaal 48 uur. Behalve deze reguliere leveringen zijn express zendingen en zaterdagsleveringen geen enkel probleem.