KLG EuropeKLG Europe
menu

Internationaal wegtransport. Dat is KLG.

KLG Europe verzorgt internationaal wegtransport naar alle Europese bestemmingen. Met 15 eigen vestigingen in 4 landen en een betrouwbaar partnernetwerk zijn wij altijd in de buurt. Onze trucks rijden dagelijks naar vrijwel alle Europese landen, soms zelfs vaker per dag.

Voor elk transport de juiste oplossing

Bij ons kunt u terecht voor allerlei soorten internationaal wegtransport. Wij bieden voor elke vraag de juiste transportoplossing die bij u past. Zo kijken wij naar de beste prijzen, snelheid en duurzaamheid om uw goederen te vervoeren. Naast de complete planning kijken wij naar de beste manieren van transport zoals groupage, FTL en LTL. Gaat het om een spoedtransport? Maak dan gebruik van onze Express-service.

Value added logistics

Bij ons stopt het niet bij het verzorgen van uw internationale wegtransport. Wij gaan nog veel verder met de Value Added Logistics services die wij in meedere warehouses in Europa en in de wereld aanbieden. Uw complete supply chain kan door ons verzorgd worden zoals orderpicking, sorteren, verpakken, assembleren, labelen en opslag van uw goederen. Ook de complete retouren, douanceafhandeling en in- en uitklaringen kunnen door ons efficiënt en nauwkeurig uitgevoerd worden.

Internationaal wegtransport. Goed geregeld door KLG.

Wat uw transportvraag ook is, op ons kunt u rekenen. Al meer dan 75 jaar verzorgen wij internationaal wegtransport naar alle bestemmingen in Europa. 

Wilt u ook gebruik maken van onze transportmogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Prijsindicatie aanvragen?
We helpen u vandaag nog.
Europe World

We deliver world-wide, use our service-tool or select a country.