KLG Europe
Nederlands
  • select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands

Groupage vervoer

KLG regelt uw groupage vervoer!

Groupage vervoer: ideaal wanneer uw transportbehoefte kleiner dan een volle container of vrachtwagen is. Bij KLG Europe bieden wij u groupage vervoer aan, zodat u ondanks een kleiner volume toch uw goederen volledig ontzorgt naar het binnen- en buitenland kunt vervoeren!

Meer informatie nodig?

Graag komen we met u in contact. Vul gemakkelijk onderstaand formulier in met uw vraag!

Wat is groupage vervoer?

Bij groupage vervoer worden verschillende kleinere zendingen van diverse verladers gecombineerd en in één vrachtwagen geladen. Door het combineren van ladingen rijdt er altijd een volle vrachtwagen naar locatie, blijven de kosten relatief laag en beter voor het milieu.

KLG Europe denkt graag mee met de klant en kwaliteit staat daarbij altijd voorop. Wij gaan geen uitdaging uit de weg en zijn uw specialist als het gaat om groupage lading. Op deze manier blijven de kosten interessant. Daarnaast maken we gebruik van het ‘hub and spoke’ model, dit biedt nog meer mogelijkheden voor een betere service! Hub and spoke is een transport- en distributiesysteem waarbij goederen op een knooppunt worden verzameld, waarna ze worden vervoerd naar hun bestemming.

Groupage vervoer; KLG Europe regelt het!

Voor groupage vervoer biedt KLG Europe de oplossing. Dankzij ons fijnmazige, betrouwbare en kwalitatief hoogwaardig distributienetwerk kunnen wij tegen een scherpe prijs, met de focus op kwaliteit, groupage vervoer aanbieden. Zo verzorgen wij dagelijks het transport naar alle Europese landen, waardoor we altijd wel een oplossing hebben om te voldoen aan uw wensen en eisen; waar uw zending ook heen gaat. Als u kiest voor groupage vervoer binnen KLG Europe garanderen wij u bovendien:

  • Hoge kwaliteit en betrouwbaarheid
  • Een goed team dat u volledig ontzorgt
  • Korte transittijden
  • Gegarandeerde vertrektijden
  • Een scherpe prijs

Groupage in Europa

Wanneer u een specifieke bestemming binnen Europa voor het transport van uw goederen heeft, bieden wij graag de passende oplossing. In onderstaande lijst van Europese landen vindt u meer informatie over een aantal van onze bestemmingen:

Groupage vervoer West-Europa

 


Staat uw bestemming hier niet bij? Grote kans dat wij u toch kunnen helpen! Uw groupage vervoer kan uiteraard ook per container verstuurd worden. Blijkt dit geen optie? Dan heeft KLG tal van andere oplossingen. Daarnaast kunt u gebruik maken van onze andere diensten zoals intermodaal transport, express vervoer, zeevracht, luchtvracht of treintransport. Voor meer informatie neemt u eenvoudig contact met ons op. Ons team staat voor u klaar en kijkt graag met u mee naar het optimaliseren van uw supply chain.

Groupage vervoer Brexit

Wat betekent Brexit voor uw groupage vervoer tussen de Europese Unie en het Verenigd Koninkrijk? Importeren en exporteren van goederen is door Brexit enkel mogelijk na douaneaangifte, want er is geen vrij verkeer van goederen meer mogelijk. De bijbehorende procedures en importtarieven zijn onderdeel van het handelsakkoord tussen de Europese Unie en het Verenigd Koninkrijk.

Via onze speciale Brexit website en onze Service Area voor Engeland kunt u meer informatie vinden. Indien er vragen zijn kan er altijd contact opgenomen worden met KLG.

Levertijden groupage vervoer bij KLG Europe

KLG Europe levert uw transport in hoog tempo! Door een sterk netwerk, strategisch gelegen eigen vestigingen en veel vertrekken per dag is er altijd wel een snelle mogelijkheid voor het vervoer van uw goederen. Meer informatie over onze optimale levertijden zijn terug te vinden in het service center.

Waarom KLG Europe?

KLG bestaat al meer dan 100 jaar. We hebben dan ook een hele geschiedenis vol kennis, kunde en ondernemerschap achter ons liggen. In 1918 werd het bedrijf opgericht en in 1947 begonnen onze eerste internationale transporten. In de jaren dat we actief zijn hebben we veel ervaring opgedaan, waardoor we zeker weten dat we ook uw transport perfect kunnen vervoeren.

Heeft u vragen omtrent Groupage vervoer?

Wanneer u nog vragen heeft of als u nog aanvullende informatie wenst te ontvangen, kunt u altijd contact met één van onze vestigingen opnemen.

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners