KLG EuropeKLG Europe
menu

Luchtvracht. Wereldwijd de snelste manier van transport.

U wilt wereldwijd én snel transport. Dan is luchttransport een voor de hand liggende keuze. Zeker als het volume, de grootte en het gewicht van de vracht beperkt is.

Luchttransport is één van de snelste manieren van distributie. Transittijden zijn korter dan bij transport over zee.

We regelen alles voor u

Van het voorraadbeheer tot transport. Van opslag tot verpakking. Van douane-afhandeling tot distributie. KLG regelt uw volledige luchtvracht. Onze deskundige en ervaren medewerkers denken altijd een paar stappen vooruit en nemen u het werk uit handen. Wij verzorgen het transport en al het papierwerk: u kunt zich bezig houden met uw corebusiness.

Overal, waar dan ook ter wereld

KLG biedt deur tot deur oplossingen, deur tot vliegveldoplossingen en vliegveld tot vliegveldoplossingen. Inclusief bijbehorende douane-afhandeling, documentatie, verzekeringen en warehousing als dat nodig is. We bieden daarnaast ook consolidatie, full-charter en gecombineerde luchtvracht en zee oplossingen. We werken samen met betrouwbare partners.

We zitten eerste rang

De strategische locatie van onze vestigingen is ook in uw voordeel. In Noordwest-Europa zijn we dichtbij Schiphol in Amsterdam gevestigd. In Zuidoost-Europa op een steenworp afstand van de luchthaven Henri Coanda in Boekarest. We verzorgen uw luchtvracht naar iedere bestemming in de wereld. Binnen de kortst mogelijke tijd.

Wilt u een offerte of kennismakingsgesprek?
Bel ons vandaag nog.
Europe World

We deliver world-wide, use our service-tool or select a country.

Customer zone Inloggen op uw account Contact Contactgegevens etc.