KLG CorporateKLG Corporate
menu

Luchtvracht. Wereldwijd de snelste manier van transport.

U wilt wereldwijd én snel transport. Dan is luchttransport een voor de hand liggende keuze. Zeker als het volume, de grootte en het gewicht van de vracht beperkt is.

Luchttransport is één van de snelste manieren van distributie. Transittijden zijn korter dan bij transport over zee.

We regelen alles voor u

Van het voorraadbeheer tot transport. Van opslag tot verpakking. Van douane-afhandeling tot distributie. KLG regelt uw volledige luchtvracht. Onze deskundige en ervaren medewerkers denken altijd een paar stappen vooruit. Nemen u het werk uit handen. Wij verzorgen het transport en al het papierwerk: u kunt zich bezig houden met uw corebusiness.

Overal, waar dan ook ter wereld

KLG biedt deur tot deurzendingen, deur tot vliegveldzendingen en vliegveld tot vliegveldzendingen. Inclusief bijbehorende douane-afhandeling, documentatie, verzekeringen en warehousing als dat nodig is. We bieden daarnaast ook consolidatie, full-charter en gecombineerde luchtvracht en zee oplossingen. We werken samen met betrouwbare partners.

We zitten eerste rang

De strategische locatie van onze vestigingen is ook in uw voordeel. In Noordwest-Europa zijn we dichtbij Schiphol in Amsterdam gevestigd. In Zuidoost-Europa op een steenworp afstand van de luchthaven Henri Coanda in Boekarest. We brengen uw luchtvracht door de lucht naar iedere bestemming in de wereld. Binnen de kortst mogelijke tijd.

Wilt u een offerte of kennismakingsgesprek?
Bel ons vandaag nog.

Grenzeloze logistiek. Dat is KLG.

Internationaal transport en slimme logistieke oplossingen. Ons team staat dagelijks voor u klaar.

Bekijk de standaard website

Wegtransport

Onze trucks rijden dagelijks door heel Europa. In veel landen komen we zelfs meerdere malen per dag. Met 15 eigen vestigingen in 4 landen en een fijnmazig betrouwbaar partnernetwerk is KLG altijd bij u in de buurt. Neem gerust contact op, we spreken ook úw taal.

Lucht- en zeetransport

KLG verzorgt intercontinentaal luchttransport en zeetransport. Van deur tot deur als u dat wenst. We hebben eigen vestigingen op strategische plekken vlakbij belangrijke luchthavens en wereldhavens: in Rotterdam in Nederland, in Constanta in Roemenië en in Shanghai in China. Daarnaast werken we samen met betrouwbare partners over de hele wereld.

Logistieke oplossingen

U wilt uw logistieke processen efficiënter, sneller, veiliger en gemakkelijker maken? KLG biedt value added services die leiden tot hogere flexibiliteit, kostenbeheersing en verhoging van klanttevredenheid en uw winst.

Douaneafhandeling

KLG verzorgt de complete douaneafhandeling. We regelen al het papierwerk en benodigde documenten. Ons gespecialiseerde team heeft alle kennis in huis om u verder te helpen.

Venlo

Columbusweg 10
5928 LC Venlo
The Netherlands

venlo@venlo.klgeurope.com

T
+31 (0)77 324 50 00
F
+31 (0)77 324 50 01

Eersel

Meerheide 15
5521 DZ Eersel
Nederland

eersel@eersel.klgeurope.com

T
+31 (0)497 584 400
F
+31 (0)497 584 401

Klaaswaal (Rotterdam)

Smidsweg 1b
3286 LC Klaaswaal
Nederland

rotterdam@rotterdam.klgeurope.com

T
+31 (0)186 636 550
F
+31 (0)186 576 960
Bekijk de standaard website