KLG Europe
Nederlands
 • select your language
  Nederlands
 • English
Nederlands
luchtvrachtbanner1024x512.jpg

Luchtvracht. Wereldwijd de snelste manier van transport.

Transport over land, zee of via de lucht: KLG Europe biedt voor al uw logistieke uitdagingen een passende oplossing. We vertellen u graag meer over onze dienstverlening in de luchtvracht.

Wilt u een offerte of kennismakingsgesprek?

Bel ons vandaag nog.

Contact

Luchtvracht

Voor het transport van goederen zijn er tegenwoordig tal van mogelijkheden. Het vervoer van vracht gaat door de lucht, over zee, via rail en over land. Luchttransport is de snelste manier om u goederen wereldwijd van locatie A naar locatie B te krijgen. Een vaak voor de hand liggende keuze als het volume, de grootte en het gewicht van uw luchtvracht beperkt is en snelheid geboden is.

Heeft u goederen die getransporteerd moeten worden? Wat u vraag ook is, KLG Europe heeft ten alle tijden een oplossing op maat. Van deur tot deur, deur tot vliegveld of vliegveld tot vliegveldoplossingen. Geïnteresseerd? Vraag dan hier een offerte aan voor luchtvracht!

Luchtvracht door KLG Europe

Als logistiek partner vinden we het bij KLG Europe belangrijk om onze klanten volledig te kunnen ontzorgen. We kunnen u daarom bij veel onderdelen helpen: van packaging tot verzending en van inklaring tot transport. Veilig en snel. Hieronder vindt u een aantal van onze diensten met betrekking tot luchtvracht.

 • Consolidatie, full-charter en gecombineerde luchtvracht.
 • Inklaring en documentatie behandeling.
 • Complete import afwikkeling incl. warehousing en distributie.
 • Wereldwijd van deur-tot-deur, import en export transport.

 

Strategische locaties

Uw luchttransport is bij ons in veilig handen. Waar uw luchtvracht ook naartoe moet, wij zorgen ervoor dat deze terecht komt op de juiste plek van bestemming. KLG is altijd dichtbij door onze strategisch gunstige locaties in Europa nabij Schiphol in Amsterdam en de luchthaven Henri Coanda in Boekarest. Dankzij de kortere transitie tijden en de snelle afhandeling van de vracht komen uw goederen snel op de plek van bestemming aan.

Samenwerking in verschillende branches

Onze klanten hebben één ding met elkaar gemeen: ze zoeken een logistiek partner die met hen meedenkt. In KLG Europe hebben ze die gevonden. We zijn dan ook trotse partner van vele bedrijven. Samen werken we aan een duurzame relatie om de logistieke uitdagingen van nu én de toekomst aan te gaan. Naast het optimaliseren van de supply chain bieden we ook value added services. We zijn onder andere werkzaam voor klanten in de volgende sectoren:

 • Retail / Fast moving consumer goods
 • Elektronica
 • Chemie
 • Textiel, mode, vrije tijd en sport
 • Industrie
 • Automotive

Kosten luchtvracht

Bij luchtvracht zijn er uiteraard kosten waar u rekening mee moet houden. Denk hierbij aan onder andere:

 • transportkosten over de weg;
 • luchtvrachtkosten;
 • documentatie- en douanekosten;
 • brandstofkosten;
 • eventuele toeslagen.

Deze kosten zijn natuurlijk van vele factoren afhankelijk. Graag gaan we dan ook met u in gesprek om het financiële plaatje inzichtelijk te maken. Op deze manier kunnen we u volledige transparantie bieden.

Gratis advies over luchtvracht?

Onze mensen helpen u graag verder. We geven passend advies voor een optimale manier van opslag en handeling van uw goederen. Doordat u alles onderbrengt bij één deskundige partij is gehele proces duidelijk, vertrouwd en zo efficiënt als mogelijk. Op deze manier kunnen we samen werken aan een optimale supply chain. Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Gerelateerd nieuws

Een veranderende logistieke markt vraagt om andere logistieke oplossingen

27 juli 2022

Een vrachtwagen inzetten voor je bedrijf alsof het je eigen is maar geen personeelskost...

Lees dit bericht

Informatie: Rusland – Oekraïne

23 februari 2022

Sinds enkele weken hebben we te maken met een onrustige situatie in de Oekraïne en...

Lees dit bericht

Geen logistieke oplossing is onbereikbaar voor KLG Europe in Roemenië

14 februari 2022

Als KLG Europe zijn we in Roemenië niet meer weg te denken uit de logistieke markt...

Lees dit bericht

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners