KLG EuropeKLG Europe
menu

Transport Frankrijk

KLG Europe is uw partner op het gebied van transport naar Frankrijk
KLG Europe is overal in Europa te vinden en o.a. gespecialiseerd in snel en betrouwbaar vervoer van en naar Frankrijk. Met 450 vertrekken per week met onze eigen moderne vrachtwagens, kent KLG de weg in Frankrijk als geen ander. Ons team is met passie gedreven en onze ervaring met internationaal transport gaat dan ook ver terug: sinds 1918 zijn wij al actief in de transport branche. Daarom is de distributie van uw goederen bij KLG Europe in de juiste handen. Op deze pagina vindt u meer informatie over de transportmogelijkheden van en naar Frankrijk.

Rijverboden in Frankrijk
Om rekening mee te houden voor het transport
Voor vrachtverkeer van meer dan 7,5 ton geldt in Frankrijk een landelijk rijverbod op zon- en feestdagen van 22.00 uur de avond ervoor tot 22.00 uur op de zondag of de betreffende feestdag.

In de zomerperiode tussen begin juli en de tweede week van augustus gelden landelijke rijverboden van 07.00 tot 19.00 uur op zaterdagen en van 00:00 en 22.00 uur op zondagen. In die tussenliggende periode van 19.00 tot 00:00 uur op zaterdagen mag er wel gereden worden. In de winter gelden rijverboden op zaterdagen in februari en begin maart op verschillende hoofdwegen in de Alpen, waaronder de A40 en A43.
In de regio Parijs geldt een rijverbod op uitgaande wegen op vrijdagen van 16.00 tot 21.00 uur, op zaterdagen van 10.00 tot 18.00 en van 22.00 tot 00:00 uur en op zondagen het gehele etmaal. Op ingaande wegen geldt een rijverbod van zaterdag 22.00 uur tot maandag 10.00 uur, met uitzondering van maandagnacht tussen 00.00 en 06.00 uur.

Spoedtransport Frankrijk
Dé oplossing voor uw logistiek wanneer tijd de bepalende factor is
Heeft u ladingen die binnen het snelst mogelijke tijdsbestek op de plaats van bestemming moeten arriveren binnen Frankrijk? Met ons uitgebreide distributienetwerk, behoort de snelle levering van uw zending ook tot de mogelijkheden van het uitgebreide dienstenpakket van KLG Europe. De express service van KLG biedt de optie om groupage transport, LTL-zendingen en FTL-zendingen voor import of export op een snelle, maar betrouwbare manier te vervoeren. Naast het vervoer, kunnen we ook bijkomende zaken regelen die bij Europees transport komen kijken. Denk hierbij aan de extra service in onze warehouses, zoals het picken van orders, sorteren, verpakken, assembleren, labelen en nog veel meer!

Pallet transport Frankrijk
Betrouwbaar vervoer van pallets van of naar Frankrijk
Ook voor pallet transport bent u bij KLG Europe aan het juiste adres. Met onze expertise kunt u bij ons terecht voor een transportoplossing op maat voor elk soort zending. Van europallets tot blokpallets, LTL, FTL, ADR zendingen, spoedtransporten en het transport van wijn. Door ons uitgebreide distributienetwerk en eigen modern wagenpark  is het transport van al uw zendingen binnen Frankrijk eenvoudig en snel geregeld.

Groupage transport Frankrijk
De praktische oplossing voor kleine hoeveelheden goederen
Wanneer u een kleine zending wilt vervoeren van en naar Frankrijk, kan ons groupage transport een passende oplossing zijn. Met KLG groupage transport is uw zending verzekerd van een snelle levertijd en kunt u deze volgen via ons geavanceerde track & trace systeem. De voordelen van ons groupage transport:

  • Korte looptijden;
  • Hoge frequentie vertrekken per week;
  • Veilig en betrouwbaar;
  • Track en Trace systeem;
  • Een team dat buiten Nederlands, Duits en Engels ook vloeiend Frans spreekt.

Diensten van KLG Europe voor transport naar Frankrijk
Wat we voor u kunnen betekenen in Frankrijk
Onze missie is het bieden van maximale service, tegen de minimale kosten. Dit bereiken we door te innoveren, de beste technologie in huis te halen en een proactieve en service gerichte houding aan te nemen. Dit allemaal in combinatie met onze passie voor logistiek, maakt dat KLG de beste partner voor uw Frankrijk transport is. Wat KLG nog meer voor u kan betekenen:

  • Moderne en veilige warehouses op strategische locaties.
  • Het gebruik van een track & trace-systeem voor uw zending en  POD (80% geleverd vanuit hub binnen 24 uur).
  • Douane-afhandeling en fiscale vertegenwoordiging.
  • Minder Co2 uitstoot door goed materiaal, schonere oplossingen en efficiënter vervoer.

Op zoek naar een partner voor Transport naar Frankrijk?
KLG Europe denkt graag met u mee over een passende transportoplossing. Neem contact op met ons via onderstaande contactgegevens!

 

Transportmogelijkheden Frankrijk

Algemene informatie

Oppervlakte
544000 km2
Inwonersaantal
62.2 miljoen
Hoofdstad
Parijs
Talen
Frans
Munteenheid
Euro

Transportmogelijkheden

Locaties
39 Franse Hubs c.q. distributiepunten.
Maximaal laadvermogen
25 ton

Contactgegevens douane

Voor export: customs.export@venlo.klgeurope.com
Voor import: customs.import@venlo.klgeurope.com
Telefoonnummer douane afdeling KLG Europe: +31 (0)77 205 06 11

Meer informatie

Telefoonnummer
+31 (0) 77 324 50 66
E-mailadres
sales@venlo.klgeurope.com

Feestdagen

Nieuwjaar 01 jan 2019  
Paas maandag 02 apr 2019  
Dag van de Arbeid 01 mei 2019  
WWII Dag van overwinning 08 mei 2019  
Hemelvaart 10 mei 2019  
Pinkster maandag 21 mei 2019  
Nationale feestdag 14 jul 2019  
Maria Hemelvaart 15 aug 2019  
Allerheiligen 01 nov 2019  
Wapenstilstand 1918 11 nov 2019  
Kerstmis 25 dec 2019  
Goede Vrijdag en tweede kerstdag worden alleen gevierd in de regio Elzas, Alsace, en het departement Moezel, Moselle.