KLG Europe

Transport Roemenie Nederland

Ons ruime aanbod van logistieke oplossingen, dagelijkse vertrekken naar of vanuit Roemenië en de kennis van lokale eisen, wensen en procedures, maken ons dé specialist voor het transport tussen Roemenië en Nederland. Pallettransport, groupagetransport, FTL, LTL, spoedtransport, assemblage, orderpicking, douaneafhandeling zijn slechts een greep uit onze logistieke oplossingen die wij altijd afstemmen op uw situatie en wensen. Kortom; zoekt u een logistieke partner voor de complete ontzorging van het transport tussen Roemenië en Nederland? Neem dan vandaag nog contact op met KLG Europe voor gratis advies.

Meer informatie nodig?

Graag komen we met u in contact. Vul gemakkelijk onderstaand formulier in met uw vraag!

Transport Roemenie Nederland: onze transportoplossingen

Ons aanbod van transportoplossingen tussen Roemenië en Nederland is divers ingericht om u in iedere situatie optimaal van dienst te kunnen zijn. Zelfs als u slechts één enkel pakket wenst te verzenden vanuit of naar Roemenië zijn wij u graag van dienst. Onze oplossingen zijn dermate schaalbaar ingericht, dat wij eenvoudig kunnen schakelen bij de (onverwachtse) groei of daling van uw import/export activiteiten. Een greep uit onze transportoplossingen:

Overige dienstverlening rondom transport Roemenië Nederland

Vanuit onze Roemeense warehouses verzorgen wij diverse Value Added Services en bieden wij méér dan enkel de opslag van goederen. Met grote zorg kunnen wij onder meer assemblage, order picking, labeling, repackaging en kwaliteitscontroles uit handen nemen. Uiteraard beschikt ons Roemeens personeel van de juiste kwalificaties.

Ook douaneafhandeling behoort tot onze dienstverlening. Wij kunnen alle douaneformaliteiten rondom het transport Roemenië tussen Nederland voor u verzorgen.

Transport Roemenië Nederland: kies voor KLG Europe

Zoekt u naar de beste oplossing voor uw logistieke vraagstuk? Onze specialisten voorzien u graag van gratis advies. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners