KLG CorporateKLG Corporate
menu

Intermodaal. Efficiënt en duurzaam.

U zoekt efficiënte transportoplossingen? Duurzamer? Meer gewicht per lading? Zonder rijbeperkingen? Zonder oponthoud op de weg? Minder CO2 uitstoot? Overweeg dan onze intermodale oplossingen.

Bij intermodaal transport maken we een combinatie van verschillende transportmodaliteiten. Economisch en duurzaam. Altijd afgestemd op uw wensen, uw situatie en uw eisen.

Met kennis en ervaring per spoor naar China

Naast luchtvracht en zeevracht kan de klant bij KLG Europe tegenwoordig kiezen voor een 3e modaliteit.

Transport per spoor tussen Europa en China (en vice versa) wint de laatste jaren enorm aan populariteit. Luchtvracht is weliswaar sneller, maar duurder. Zeevracht is goedkoper maar duurt vaak te lang. De 3e modaliteit is naast duurzaam dan ook om meerdere redenen een welkome aanvulling op de bestaande mogelijkheden.

KLG Europe is als een van de drie toonaangevende bedrijven uit de joint venture ‘New Silk Way Logistics’,  trots op de dienst welke zij gezamenlijk hebben neergezet. De samenwerking zorgt voor een compleet pakket aan logistieke diensten voor,- na en tijdens de route.

Met in vrijwel elk Europees land wel een vestiging of DC, biedt New Silk Way Logistics een Europees dekkend netwerk aan. Het voor,- en natransport in Europa blijft zo in eigen beheer. Ook op de route staan zij in direct contact met de operators op de verschillende routes waardoor er snel geschakeld kan worden en ook de capaciteit snel opgeschaald kan worden. De containers worden in gemiddeld 18 dagen tussen Europa en China (en vice versa) vervoerd per spoor en over de gehele route 24/7 via een speciaal ingerichte control - tower gemonitord.

Kennis van de lokale markt in China is onmisbaar om een kwalitatieve service, zonder extreme vertragingen aan te kunnen aanbieden. Met 4 eigen vestigingen in China biedt KLG Europe daadwerkelijk een door-to-door service per spoor tussen Europa en China (en vice versa).

Intermodaal Turkije en overige landen

Behalve dagelijkse vertrekken van en naar Turkije via de weg, bieden we met eigen KLG-containers ook de mogelijkheid uw transporten naar Turkije intermodaal te versturen via weg, het spoor en het water. Naast onze intermodale dienst van en naar Turkije is intermodaal transport naar andere landen uiteraard ook mogelijk. Vraag ons gerust naar alle mogelijkheden.

Transport is ons dagelijks werk

Als specialist in transportoplossingen adviseren we u graag over de beste aanpak. Een oplossing die past bij uw bedrijf en bij uw wensen. Een aanpak die ook werkt op de lange termijn. We maken altijd een heldere afweging tussen de verschillende opties die intermodaal vervoer ons biedt en geven u een objectief advies.

Intermodale oplossingen nodig?
We geven u graag advies.

Grenzeloze logistiek. Dat is KLG.

Internationaal transport en slimme logistieke oplossingen. Ons team staat dagelijks voor u klaar.

Bekijk de standaard website

Wegtransport

Onze trucks rijden dagelijks door heel Europa. In veel landen komen we zelfs meerdere malen per dag. Met 15 eigen vestigingen in 4 landen en een fijnmazig betrouwbaar partnernetwerk is KLG altijd bij u in de buurt. Neem gerust contact op, we spreken ook úw taal.

Lucht- en zeetransport

KLG verzorgt intercontinentaal luchttransport en zeetransport. Van deur tot deur als u dat wenst. We hebben eigen vestigingen op strategische plekken vlakbij belangrijke luchthavens en wereldhavens: in Rotterdam in Nederland, in Constanta in Roemenië en in Shanghai in China. Daarnaast werken we samen met betrouwbare partners over de hele wereld.

Logistieke oplossingen

U wilt uw logistieke processen efficiënter, sneller, veiliger en gemakkelijker maken? KLG biedt value added services die leiden tot hogere flexibiliteit, kostenbeheersing en verhoging van klanttevredenheid en uw winst.

Douaneafhandeling

KLG verzorgt de complete douaneafhandeling. We regelen al het papierwerk en benodigde documenten. Ons gespecialiseerde team heeft alle kennis in huis om u verder te helpen.

Venlo

Columbusweg 10
5928 LC Venlo
The Netherlands

venlo@venlo.klgeurope.com

T
+31 (0)77 324 50 00
F
+31 (0)77 324 50 01

Eersel

Meerheide 15
5521 DZ Eersel
Nederland

eersel@eersel.klgeurope.com

T
+31 (0)497 584 400
F
+31 (0)497 584 401

Klaaswaal (Rotterdam)

Smidsweg 1b
3286 LC Klaaswaal
Nederland

rotterdam@rotterdam.klgeurope.com

T
+31 (0)186 636 550
F
+31 (0)186 576 960
Bekijk de standaard website