KLG CorporateKLG Corporate
menu

Logistieke dienstverlening van transport tot warehousing

KLG Europe is meer dan alleen transport. Met 15 vestigingen in 4 landen kunnen wij het transport van uw goederen verzorgen, maar ook de douaneafhandeling, packaging en complete order picking. Zo nemen wij het grootste deel van het werk uit uw handen. Wij zijn uw betrouwbare partner in logistieke dienstverlening.

Wereldwijde transportmogelijkheden

Of het nu over transport binnen Nederland gaat of over een intercontinentaal transport, wij bieden alle mogelijkheden om uw goederen van A naar B te brengen. Zo bieden wij onze wegtransport oplossingen om uw goederen snel binnen Europa te kunnen vervoeren. In sommige landen komen onze trucks zelfs meerdere keren per dag. 

Geen volledige trucklading om te vervoeren? Geen probleem. Maak gebruik van onze groupage diensten en wij zorgen ervoor dat uw zending snel en veilig op de plek van bestemming aankomt.

Opslag en verzending van uw goederen

Moeten uw goederen tijdelijk opgeslagen worden? KLG is de specialist in warehousing. In onze moderne warehouses in Nederland, Roemenië, Verenigd Koninkrijk en China kunnen uw goederen veilig opgeslagen worden. 

Met onze order picking en packaging oplossingen tillen wij onze logistieke dienstverlening naar een hoger niveau. Kwaliteit en veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel, en dat komt uw processen ten goede. Laat uw goederen inpakken, herpakken en labelen door onze opgeleide mensen, of zelfs volautomatisch, en wij verzenden deze direct naar de eindgebruiker. Complete logistieke dienstverlening waar wij écht om bekend staan.

Op zoek naar de juiste logistieke oplossing?
Uw goederen zijn onze zorg.

Grenzeloze logistiek. Dat is KLG.

Internationaal transport en slimme logistieke oplossingen. Ons team staat dagelijks voor u klaar.

Bekijk de standaard website

Wegtransport

Onze trucks rijden dagelijks door heel Europa. In veel landen komen we zelfs meerdere malen per dag. Met 15 eigen vestigingen in 4 landen en een fijnmazig betrouwbaar partnernetwerk is KLG altijd bij u in de buurt. Neem gerust contact op, we spreken ook úw taal.

Lucht- en zeetransport

KLG verzorgt intercontinentaal luchttransport en zeetransport. Van deur tot deur als u dat wenst. We hebben eigen vestigingen op strategische plekken vlakbij belangrijke luchthavens en wereldhavens: in Rotterdam in Nederland, in Constanta in Roemenië en in Shanghai in China. Daarnaast werken we samen met betrouwbare partners over de hele wereld.

Logistieke oplossingen

U wilt uw logistieke processen efficiënter, sneller, veiliger en gemakkelijker maken? KLG biedt value added services die leiden tot hogere flexibiliteit, kostenbeheersing en verhoging van klanttevredenheid en uw winst.

Douaneafhandeling

KLG verzorgt de complete douaneafhandeling. We regelen al het papierwerk en benodigde documenten. Ons gespecialiseerde team heeft alle kennis in huis om u verder te helpen.

Venlo

Columbusweg 10
5928 LC Venlo
The Netherlands

venlo@venlo.klgeurope.com

T
+31 (0)77 324 50 00
F
+31 (0)77 324 50 01

Eersel

Meerheide 15
5521 DZ Eersel
Nederland

eersel@eersel.klgeurope.com

T
+31 (0)497 584 400
F
+31 (0)497 584 401

Klaaswaal (Rotterdam)

Smidsweg 1b
3286 LC Klaaswaal
Nederland

rotterdam@rotterdam.klgeurope.com

T
+31 (0)186 636 550
F
+31 (0)186 576 960
Bekijk de standaard website