KLG EuropeKLG Europe
menu

Logistieke dienstverlening van transport tot warehousing

KLG Europe is meer dan alleen transport. Met 15 vestigingen in 4 landen kunnen wij het transport van uw goederen verzorgen, maar ook de douaneafhandeling, packaging en complete order picking. Zo nemen wij het grootste deel van het werk uit uw handen. Wij zijn uw betrouwbare partner in logistieke dienstverlening.

Wereldwijde transportmogelijkheden

Of het nu over transport binnen Nederland gaat of over een intercontinentaal transport, wij bieden alle mogelijkheden om uw goederen van A naar B te brengen. Zo bieden wij onze wegtransport oplossingen om uw goederen snel binnen Europa te kunnen vervoeren. In sommige landen komen onze trucks zelfs meerdere keren per dag. 

Geen volledige trucklading om te vervoeren? Geen probleem. Maak gebruik van onze groupage diensten en wij zorgen ervoor dat uw zending snel en veilig op de plek van bestemming aankomt.

Opslag en verzending van uw goederen

Moeten uw goederen tijdelijk opgeslagen worden? KLG is de specialist in warehousing. In onze moderne warehouses in Nederland, Roemenië, Verenigd Koninkrijk en China kunnen uw goederen veilig opgeslagen worden. 

Met onze order picking en packaging oplossingen tillen wij onze logistieke dienstverlening naar een hoger niveau. Kwaliteit en veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel, en dat komt uw processen ten goede. Laat uw goederen inpakken, herpakken en labelen door onze opgeleide mensen, of zelfs volautomatisch, en wij verzenden deze direct naar de eindgebruiker. Complete logistieke dienstverlening waar wij écht om bekend staan.

Op zoek naar de juiste logistieke oplossing?
Uw goederen zijn onze zorg.
Europe World

We deliver world-wide, use our service-tool or select a country.

Customer zone Inloggen op uw account Prijsindicatie aanvragen Ontvang een prijsindicatie voor uw zending