KLG CorporateKLG Corporate
menu

Sectoren

Trotse partner van vele bedrijven

We werken voor klanten in verschillende sectoren. We bieden klantspecifieke oplossingen voor iedere vraag. We bouwen graag samen aan lange en duurzame relaties. Veel klanten zijn ons al jaren trouw. Daar zijn we blij mee en trots op.

We zijn onder andere werkzaam voor klanten in de volgende sectoren:

Retail / Fast moving consumer goods (FMCG)

Een zeer concurrerende markt waarin klanten hoge eisen stellen aan kwaliteit en  kostprijs. Bovendien verwacht de consument dat het product altijd voorradig of snel leverbaar is. Hier past een logistieke partner die de logistieke processen in elke fase feilloos weet te organiseren. KLG heeft jarenlang ervaring in deze sector. Wij bieden maatwerk. Denk aan slim voorraadbeheer, snelle douane-afhandeling, fiscale vertegenwoordiging, korte looptijden of consolidatie.

Elektronica

Consumer electronics hebben een korte levensduur en een hoge waarde. In deze sector volgen innovaties zich in hoog tempo op. KLG biedt de juiste logistieke oplossing. We zijn trots dat we al jaren werken voor een aantal grote namen binnen de consumer electronics zoals Logitech, Garmin en Go Pro. We kennen de markt goed en weten uitstekend om te gaan met de specifieke eisen die worden gesteld. Verkooppieken, specifieke eisen op de afleveradressen, verlaging van de voorraad of een vlotte lancering van nieuwe producten: wij staan klaar om u te helpen.

Chemie

Transport van chemicaliën is complex en gevaarlijk. De producten zoals verf, coatings, lijm, farmaceutische producten, plastics, meststoffen of synthetisch rubber vereisen speciale aandacht in de gehele supply chain. Hoge milieu- en veiligheidseisen zijn een vereiste. KLG kent deze markt en weet wat er verwacht wordt. We zijn al tientallen jaren logistiek dienstverlener van onder andere DSM. Onze mensen hebben kennis van de eisen en voorschriften. Wij leiden ze op, geven veiligheidsadviezen en verzorgen interne opleidingen. Alle transportmiddelen die ADR- producten vervoeren, zijn hiervoor uitgerust. Chauffeurs zijn in het bezit van de benodigde ADR diploma’s.

Textiel, mode, vrije tijd en sport

Ondernemingen in de textiel, mode, vrije tijd en sport kennen ieder een specifiek hoog- en laagseizoen met zeer grote variaties in volumes, waar in de supply chain direct op ingesprongen dient te worden. De consument heeft hoge verwachtingen als het gaat om kwaliteit en leveringstijdstip. KLG biedt verschillende oplossingen die hierbij helpen. Diensten op het gebied van fiscale vertegenwoordiging, voorraadmanagement, het checken van de kwaliteit van de producten en internationale distributie op basis van snelle looptijden. We denken graag met u mee.

Industrie

De industriële sector bestaat uit uiteenlopende activiteiten en bedrijven. Aan het (B2B) transport worden vaak specifieke eisen gesteld. Een sterke supply chain is cruciaal in deze sector. KLG biedt diverse logistieke oplossingen voor de industrie. Zo laden wij via de zijkant of in megatrailers voor een enkele zending of voor complete projecten. Storingen, onderhoud of stilstand? We kunnen uw spareparts razendsnel leveren. Door de express service van KLG kunnen zendingen indien gewenst PAN – Europees verstuurd worden. Met de snelst mogelijke looptijden.

Automotive

Bedrijven in de automotive zoeken voor hun transporten een partner met een hoog serviceniveau, maar wel tegen een goede prijs. De automotive industrie heeft daarbij vaak een complexe supply chain. KLG speelt daar uitstekend op in. We hebben de juiste ervaring, kennis en diversiteit in diensten. We verdiepen ons in uw dagelijkse logistieke uitdagingen, denken out-of-the-box en dragen slimme oplossingen aan. Altijd op maat.

Grenzeloze logistiek. Dat is KLG.

Internationaal transport en slimme logistieke oplossingen. Ons team staat dagelijks voor u klaar.

Bekijk de standaard website

Wegtransport

Onze trucks rijden dagelijks door heel Europa. In veel landen komen we zelfs meerdere malen per dag. Met 15 eigen vestigingen in 4 landen en een fijnmazig betrouwbaar partnernetwerk is KLG altijd bij u in de buurt. Neem gerust contact op, we spreken ook úw taal.

Lucht- en zeetransport

KLG verzorgt intercontinentaal luchttransport en zeetransport. Van deur tot deur als u dat wenst. We hebben eigen vestigingen op strategische plekken vlakbij belangrijke luchthavens en wereldhavens: in Rotterdam in Nederland, in Constanta in Roemenië en in Shanghai in China. Daarnaast werken we samen met betrouwbare partners over de hele wereld.

Logistieke oplossingen

U wilt uw logistieke processen efficiënter, sneller, veiliger en gemakkelijker maken? KLG biedt value added services die leiden tot hogere flexibiliteit, kostenbeheersing en verhoging van klanttevredenheid en uw winst.

Douaneafhandeling

KLG verzorgt de complete douaneafhandeling. We regelen al het papierwerk en benodigde documenten. Ons gespecialiseerde team heeft alle kennis in huis om u verder te helpen.

Venlo

Columbusweg 10
5928 LC Venlo
The Netherlands

venlo@venlo.klgeurope.com

T
+31 (0)77 324 50 00
F
+31 (0)77 324 50 01

Eersel

Meerheide 15
5521 DZ Eersel
Nederland

eersel@eersel.klgeurope.com

T
+31 (0)497 584 400
F
+31 (0)497 584 401

Klaaswaal (Rotterdam)

Smidsweg 1b
3286 LC Klaaswaal
Nederland

rotterdam@rotterdam.klgeurope.com

T
+31 (0)186 636 550
F
+31 (0)186 576 960
Bekijk de standaard website