KLG Europe
Nederlands
  • select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands

Sectoren

Trotse partner van vele bedrijven

We werken voor klanten in verschillende sectoren. We bieden klantspecifieke oplossingen voor iedere vraag. We bouwen graag samen aan lange en duurzame relaties. Veel klanten zijn ons al jaren trouw. Daar zijn we blij mee en trots op.

We zijn onder andere werkzaam voor klanten in de volgende sectoren:

Retail / Fast moving consumer goods (FMCG)

Een zeer concurrerende markt waarin klanten hoge eisen stellen aan kwaliteit en  kostprijs. Bovendien verwacht de consument dat het product altijd voorradig of snel leverbaar is. Hier past een logistieke partner die de logistieke processen in elke fase feilloos weet te organiseren. KLG heeft jarenlang ervaring in deze sector. Wij bieden maatwerk. Denk aan slim voorraadbeheer, snelle douane-afhandeling, fiscale vertegenwoordiging, korte looptijden of consolidatie.

Elektronica

Consumer electronics hebben een korte levensduur en een hoge waarde. In deze sector volgen innovaties zich in hoog tempo op. KLG biedt de juiste logistieke oplossing. We zijn trots dat we al jaren werken voor een aantal grote namen binnen de consumer electronics. We kennen de markt goed en weten uitstekend om te gaan met de specifieke eisen die worden gesteld. Verkooppieken, specifieke eisen op de afleveradressen, verlaging van de voorraad of een vlotte lancering van nieuwe producten: wij staan klaar om u te helpen.

Chemie

Transport van chemicaliën is complex en gevaarlijk. De producten zoals verf, coatings, lijm, farmaceutische producten, plastics, meststoffen of synthetisch rubber vereisen speciale aandacht in de gehele supply chain. Hoge milieu- en veiligheidseisen zijn een vereiste. KLG kent deze markt en weet wat er verwacht wordt. We zijn al tientallen jaren logistiek dienstverlener van onder andere DSM. Onze mensen hebben kennis van de eisen en voorschriften. Wij leiden ze op, geven veiligheidsadviezen en verzorgen interne opleidingen. Alle transportmiddelen die ADR- goederen vervoeren, zijn hiervoor uitgerust. Chauffeurs zijn in het bezit van de benodigde ADR diploma’s.

Textiel, mode, vrije tijd en sport

Ondernemingen in de textiel, mode, vrije tijd en sport kennen ieder een specifiek hoog- en laagseizoen met zeer grote variaties in volumes, waar in de supply chain direct op ingesprongen dient te worden. De consument heeft hoge verwachtingen als het gaat om kwaliteit en leveringsstiptheid. KLG biedt verschillende oplossingen die hierbij helpen. Diensten op het gebied van fiscale vertegenwoordiging, voorraadmanagement, het checken van de kwaliteit van de producten en internationale distributie op basis van snelle looptijden. We denken graag met u mee.

Industrie

De industriële sector bestaat uit uiteenlopende activiteiten en bedrijven. Aan het (B2B) transport worden vaak specifieke eisen gesteld. Een sterke supply chain is cruciaal in deze sector. KLG biedt diverse logistieke oplossingen voor de industrie. Zo laden wij via de zijkant of in megatrailers voor een enkele zending of voor complete projecten. Storingen, onderhoud of stilstand? We kunnen uw spareparts razendsnel leveren. Door de express service van KLG kunnen zendingen indien gewenst PAN – Europees verstuurd worden. Met de snelst mogelijke looptijden.

Automotive

Bedrijven in de automotive zoeken voor hun transporten een partner met een hoog serviceniveau, maar wel tegen een goede prijs. De automotive industrie heeft daarbij vaak een complexe supply chain. KLG speelt daar uitstekend op in. We hebben de juiste ervaring, kennis en diversiteit in diensten. We verdiepen ons in uw dagelijkse logistieke uitdagingen, denken out-of-the-box en dragen slimme oplossingen aan. Altijd op maat.

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners