KLG EuropeKLG Europe
menu

Transporteur Roemenië

De inrichting van uw logistieke processen kan bepalend zijn voor uw succes tijdens het zakendoen met Roemenië. Het is daarom van belang om een kundige transporteur in te schakelen die uw transport vanaf of naar Roemenië tot in de puntjes verzorgt. KLG Europe heeft als transporteur een sterke meerwaarde dankzij haar diverse lokale vestigingen oftewel Bonded Warehouses in Roemenië. Hierdoor zijn we bekend met de lokale eisen en procedures waardoor wij uw logistieke opdrachten zeer efficiënt kunnen uitvoeren. Naast diverse transportoplossingen, bieden wij Value Added Services aan vanuit onze Roemeense bonded warehouses zoals opslag, (re)packaging en order picking. Ook verzorgen wij zelfs de douaneafhandeling. Kortom; KLG Europe is de transporteur die u compleet ontzorgt in uw logistieke processen rondom Roemenië. Meer weten? Neem uiteraard contact met ons op.

Transporteur Roemenië: onze Value Added Services

Roemenië is al sinds 2004 geen onbekende bestemming meer voor KLG Europe. Sterker nog, dit land is inmiddels uitgegroeid tot de tweede thuismarkt van KLG Europe. De acht lokale en volgens TAPA-A normen ingerichte bonded warehouses, zijn gevestigd in Boekarest, Constanta, Brasov, Cluj Napoca, Craiova, Timisaora, Bacau en Sibiu. Vanuit deze vestigingen verzorgen wij diverse Value Added Services die aanvullend zijn op onze transportdiensten en hebben als doel om uw supply chain te optimaliseren. Daartoe behoren opslag, overslag, ompakken, order picking, assemblage en labeling tot de mogelijkheden. Uiteraard verwerkt ons lokaal en gekwalificeerd personeel uw goederen met uiterste zorgvuldigheid.

Transportdiensten van dé transporteur Roemenië

Heeft u slechts één enkele pallet te vervoeren of met regelmaat complete truckladingen? Dankzij ons brede aanbod van transportdiensten, hebben wij altijd de juiste oplossingen voor u die aansluiten op uw situatie en wensen. De keuze is groot en beperkt zich niet alleen tot:

Meer weten over onze mogelijkheden als transporteur Roemenië?

Wilt u graag persoonlijk te woord worden gestaan door één van onze specialisten? Neem contact met ons op. Zij informeren en adviseren u graag.

Transporteur Roemenië
KLG is uw logistieke partner.
Europe World

We deliver world-wide, use our service-tool or select a country.