KLG EuropeKLG Europe
menu

Frankrijk vervoerders

KLG Europe behoort tot de gerenommeerde vervoerders van Europa met Frankrijk als specialisatie. Inmiddels zijn we sinds 1918 uitgegroeid tot een wereldwijde logistieke dienstverlener met een divers aanbod van logistieke oplossingen. We beschikken over de juiste kennis, uitrusting, infrastructuur en ervaring om uw zending efficiënt op iedere gewenste plek in Frankrijk te krijgen. Maak kennis met de kracht van KLG Europe!

KLG Europe: één van de favoriete Frankrijk vervoerders

In tegenstelling tot menig andere vervoerders, zijn wij dagelijks te vinden op de Franse wegen met onze eigen moderne vrachtwagens. Wekelijks organiseren we met trots ruim 450 vertrekken naar en vanaf Frankrijk. Van de kleinste pakketten tot volle 40 ft. containers. Verder beschikken wij over een volledige distributiedekking in Frankrijk. Daarom krijgen wij uw zending efficiënt op iedere gewenste plaats in Frankrijk; van het Noorden tot het uiterste Zuiden.

Doordat wij al jaren gespecialiseerd zijn in het transport van en naar Frankrijk, beschikken wij over de juiste know-how om alle logistieke processen in de juiste banen te leiden. Dit zorgt ervoor dat onze klanten altijd kunnen rekenen op een uitmuntende en uiterste betrouwbare dienstverlening.

Onze productspecialisten gaan graag het gesprek met u zodat zij de juiste transoplossingen kunnen aanreiken die antwoord geven op uw logistieke vraagstuk. Zij nemen daarbij diverse factoren in ogenschouw; snelheid, prijs en duurzaamheid.

Daarnaast besteden wij veel aandacht aan het ontzorgen van onze klanten. Zo kunnen wij het hele logistieke proces van A tot Z regelen, heeft u 24/7 inzicht in de status van uw zending en garanderen wij onze transittijden. Niet voor niets behoort KLG Europe tot één van de vooraanstaande vervoerders als het gaat om het transport tussen Nederland en Frankrijk!

Ontdek onze logistieke diensten

Met onze uitgebreide dienstverlening onderscheiden wij ons niet alleen van de meeste Frankrijk vervoerders, maar kunnen wij u ook optimaal van dienst. Ongeacht uw situatie of wensen.

Een greep uit onze logistieke dienstverlening:

Maak kennis met KLG Europe

Onze Frankrijk transportspecialisten zijn benieuwd naar uw logistieke vraagstuk. Zij staan u graag te woord om u meer informatie te verschaffen rondom de logistieke mogelijkheden. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Frankrijk vervoerders?
Maak kennis met KLG Europe!
Europe World

We deliver world-wide, use our service-tool or select a country.