KLG Europe
Nederlands
  • select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands

Frankrijk vervoerders

KLG Europe: de marktleiders op het gebied van vervoer van en naar Frankrijk

Doordat wij al jaren gespecialiseerd zijn in het transport van en naar Frankrijk, beschikken wij over de juiste knowhow om alle logistieke processen in de juiste banen te leiden. Dit zorgt ervoor dat onze klanten altijd kunnen rekenen op een uitmuntende en uiterste betrouwbare dienstverlening.

Meer informatie nodig?

Graag komen we met u in contact. Vul gemakkelijk onderstaand formulier in met uw vraag!

KLG Europe: één van de toonaangevende Frankrijk vervoerders

In tegenstelling tot menig andere vervoerders, zijn wij dagelijks te vinden op de Franse wegen met onze eigen moderne vrachtwagens. Wekelijks organiseren we met trots ruim 550 vertrekken naar en vanaf Frankrijk. Van de kleinste pakketten (groupage) tot aan volle trailers (FTL). Verder beschikken wij over een volledige distributiedekking in Frankrijk. Daarom krijgen wij uw zending efficiënt op iedere gewenste plaats in Frankrijk; van het Noorden tot het uiterste Zuiden.

Onze specialisten gaan graag het gesprek met u aan zodat zij de juiste transoplossingen kunnen aanreiken welke antwoord geven op uw logistiek vraagstuk. Enkele factoren nemen wij daarbij als parameters, te weten: snelheid, prijs en duurzaamheid.

Daarnaast besteden wij veel aandacht aan het ontzorgen van onze klanten. Zo kunnen wij het gehele logistieke proces van A tot Z regelen, heeft u 24/7 inzicht in de status van uw zending en garanderen wij onze transittijden. Niet voor niets behoort KLG Europe tot één van de vooraanstaande vervoerders als het gaat om het transport tussen Nederland en Frankrijk!

Ontdek onze logistieke diensten

Met onze uitgebreide dienstverlening onderscheiden wij ons niet alleen van de meeste Frankrijk vervoerders, maar kunnen wij u ook optimaal van dienst zijn. Ongeacht uw situatie of wensen.

Een greep uit onze logistieke dienstverlening:

Maak kennis met KLG Europe

Ons eigen team, onze Frankrijk transportspecialisten, zijn benieuwd naar uw logistieke vraagstuk. Zij staan u graag te woord om u meer informatie te geven rondom de logistieke mogelijkheden die wij u kunnen bieden en nauw aansluiten bij uw behoeftes. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners