KLG Europe

Export China

Meer informatie nodig?

Graag komen we met u in contact. Vul gemakkelijk onderstaand formulier in met uw vraag!

Export China; voor iedere situatie de juiste logistieke oplossing

KLG Europe staat garant voor maatwerk logistieke oplossingen met de nadruk op de ontzorging van onze klanten. Onze dienstverlening is dynamisch ingericht zodat wij u in iedere situatie optimaal van dienst kunnen zijn. Staat de export naar China bij u in de kinderschoenen en zoekt u een logistieke partner voor slechts één zending naar China? Of heeft u een aantal volle containers met China als eindbestemming? Wij verzorgen het transport vanuit Nederland naar China tot in de puntjes. Naast luchtvracht en zeevracht, verzorgen wij ook goederenvervoer per spoor dankzij de komst van De Nieuwe Zijderoute.

Value Added Services rondom export China

Voor de export naar China, is het verzorgen van enkel het transport niet altijd toereikend genoeg. Daarom kunt u bij KLG Europe ook gebruiken maken van onze Value Added Services vanuit warehouses in Nederland of China. Repackaging, order picking, assemblage en opslag behoren tot één van de mogelijkheden. Tevens kunt u KLG Europe inschakelen voor de complete douane-afhandeling. Zo heeft u geen omkijken meer naar bijvoorbeeld exportdocumenten. Dankzij onze expertise zijn wij tevens op de hoogte van export- en invoerbeperkingen.

Benieuwd naar de kracht van KLG Europe?

Is de export naar China nieuw voor u en roept dit vragen op? Of bent u benieuwd wat KLG Europe in uw huidige situatie kan betekenen? Onze specialisten staan u graag te woord. Samen met u, komen ze tot de geschikte logistieke oplossing. Neem contact met ons op.

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners