KLG Europe
Nederlands
  • select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands
hvo100 klgeurope

EEN DUURZAMERE WERELD VOOR MORGEN

Maak kennis met ons nieuwe product; Book & Claim!

Deze duurzame transportoplossing, waarbij gebruik wordt gemaakt van HVO100, hebben we onlangs toegevoegd aan ons logistieke pakket. Een volledig toegespitste duurzame oplossing welke op zendingsniveau toepasbaar is! Hiermee bieden we onze klanten de mogelijkheid om te kiezen voor een duurzamere manier van transport, met een CO2-reductie van circa 85%. We maken dit mogelijk door het tanken van HVO (hydrotreated vegetable oil).

“Voor de mens van nu en voor de wereld van morgen”

Dat is waar we voor staan en samen met onze klanten en partners voor gaan. We zetten hiermee dagelijks een stap in de juiste richting. Op weg naar een betere en groenere toekomst!

Wat is HVO100?

HVO100 staat voor Hydrotreated Vegetable Oil, een alternatieve duurzame brandstof in plaats van reguliere diesel. Hiermee kunnen we de transportemissie van uw zendingen drastisch verminderen. Deze duurzame oplossing is een aanvulling op onze bestaande duurzame oplossingen, zoals het treintransport via de Nieuwe Zijderoute (deze bieden we ook geheel CO2-neutraal aan). Met onze Book & Claim oplossing kunnen we in samenwerking met u een duurzamere keten opzetten. Hiermee ondersteunen we uw en onze duurzaamheidsdoelstellingen en verminderen we samen de emissie van de logistieke keten.

Door samenwerken maken wij het verschil!

Dit concept (Book & Claim) draagt bij aan de duurzame doelstellingen van onze klanten. “Deze mogelijkheid voor duurzamer transport geeft ook onze klanten een passende oplossing in hun duurzaamheidsdoelstellingen. Daarnaast investeren we in een modern wagenpark, gaan we nog kritischer kijken naar ons verbruik en uitstoot en zijn we met verschillende stakeholders in gesprek over de mogelijkheden en het testen  van het elektrisch rijden op waterstof”.

Book & Claim geeft een boost aan uw duurzaamheid!

De opzet van ons Book & Claim product is relatief eenvoudig. U boekt uw zending via onze portal, maakt de keuze voor HVO100 en u claimt direct de reductie van de CO2 emissie. Wij stellen u per kwartaal een rapportage op waarin zichtbaar wordt gemaakt hoeveel CO2 u heeft gereduceerd.  

Wilt u meer informatie krijgen over ons Book & Claim product, of wat wij samen kunnen betekenen voor uw duurzaamheidsdoelstellingen? Neem dan contact op met uw persoonlijk aanspreekpunt of neem contact op met één van onze andere experts.

Partners & netwerken

Meer over onze partners