KLG EuropeKLG Europe
menu

Transportbedrijf Nederland. KLG Europe is sinds 1918 uw betrouwbare partner

Op zoek naar een transportbedrijf in Nederland voor het transport van uw goederen? KLG Europe is uw partner en verzorgt graag uw logistieke oplossingen. Van opslag tot transport en van douaneafhandeling tot order picking.

Deur tot deurservice

Wat uw logistieke vraag ook is, wij hebben de oplossing. Naast het transport kunnen wij het gehele logistieke proces voor u verzorgen. De goederen kunnen op elke plek opgehaald worden, waar ook ter wereld. In dit hele logistieke proces kunnen wij voor alle mogelijke VAS zorgen zoals het labelen, sorteren, verpakken, herpakken van uw goederen of tijdelijke opslag in onze moderne warehouses.

Assemblage en order picking

Moeten uw goederen afgeleverd worden aan diverse eindgebruikers? Laat de complete order picking aan ons over. Wij zorgen voor het transport van de goederen naar één van onze 16 warehouses wereldwijd, waar wij de goederen eventueel assembleren als dit noodzakelijk is. Het eindproduct zullen wij verpakken volgens uw wensen, labellen en verzenden naar de eindgebruiker. Makkelijker dan het niet!

KLG Europe, transportbedrijf in Nederland sinds 1918

Met 16 vestigingen wereldwijd, en diverse strategische locaties bij de grootste vliegevelden, zijn wij de logistieke partner en het transportbedrijf in Nederland die het complete logistieke proces van uw goederen kunnen verzorgen en zijn wij altijd dichtbij. Het logistieke proces van uw goederen is bij ons in de juiste handen.

KLG Europe, transportbedrijf Nederland
Uw goederen, onze zorg.
Europe World

We deliver world-wide, use our service-tool or select a country.

Customer zone Inloggen op uw account Prijsindicatie aanvragen Ontvang een prijsindicatie voor uw zending