KLG Europe
Nederlands
  • select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands

Transportbedrijf Nederland.

KLG Europe is sinds 1918 uw betrouwbare logistieke partner

Zoekt u een betrouwbaar transportbedrijf in Nederland? Dan kunt u rekenen op KLG Europe.

Meer informatie nodig?

Graag komen we met u in contact. Vul gemakkelijk onderstaand formulier in met uw vraag!

Wat uw logistieke vraag ook is, wij hebben de oplossing. KLG Europe transporteert over de hele wereld. Van transport over de weg, over zee, via het spoor of via de lucht, we kijken graag samen met u welke modaliteit het beste bij u past. Daarnaast kunnen wij  in dit logistieke proces zorgen voor alle mogelijke Value Added Services maar ook voor tijdelijke opslag in onze moderne warehouses. Wat uw logistiek vraag ook is, wij hebben de oplossing. Dat maak KLG Europe niet alleen een van de grootste transportbedrijven van Nederland maar ook een logistieke dienstverlener die op elke logistieke vraag het juiste antwoord weet te formuleren. Dit noemen wij volledige logistieke ontzorgen. Hoogwaardige kwaliteit van onze logistieke dienstverlening, met de focus op de kosten.

Groupage of LTL transport naar of vanuit Nederland

Geen container of trucklading vol? Dankzij ons dekkend Europese distributienetwerk kunnen wij tegen een goede prijs - kwaliteitsverhouding het optimale transport leveren. Ons uitgebreide en fijnmazige netwerk zorgt ervoor dat er altijd een passende oplossing is. We verzorgen dagelijks het transport van en naar alle Europese landen voor zowel groupage als LTL zendingen. Uw groupage en LTL zendingen weten wij optimaal te combineren. De voordelen voor u? Minder kosten, korte transittijden, kwalitatieve en betrouwbare aflevering van uw goederen.

Transportbedrijf Nederland: logistieke diensten

KLG Europe streeft ernaar om transport binnen, maar ook naar en vanuit, Nederland zo efficiënt mogelijk uit te voeren en de klant hierin te adviseren en volledig te ontzorgen. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van logistiek en transport, voorzien wij u van de best passende oplossing. KLG Europe biedt alle mogelijkheden om uw goederen van A naar B te vervoeren.

Daarnaast biedt KLG Europe ook internationale transportmogelijkheden, zoals bijvoorbeeld van en naar China. Wij bieden internationale logistieke diensten aan in Europa, maar ook internationale logistieke diensten wereldwijd. Dit doen we op verschillende manieren:

  • Wegtransport

KLG Europe verzorgt internationaal wegtransport naar alle Europese bestemmingen. Met 15 eigen vestigingen in 4 landen en een betrouwbaar partner netwerk zijn wij altijd in de buurt. Onze trucks rijden dagelijks naar alle Europese landen. Bij ons stopt het niet bij het verzorgen van uw internationale wegtransport. Wij gaan nog veel verder met de Value Added Logistics services die wij in meerdere warehouses in Europa en in de wereld aanbieden. Uw complete supply chain kan door ons verzorgd worden zoals orderpicking, sorteren, verpakken, assembleren, labelen en opslag van uw goederen. Ook de complete retouren, douaneafhandeling en in- en uitklaringen kunnen door ons efficiënt en nauwkeurig uitgevoerd worden.

  • Luchttransport

Internationaal luchttransport geregeld van opslag tot aflevering aan de geadresseerde. Dankzij de kortere transittijden en de snelle afhandeling van de vracht komen uw goederen snel aan op de plek van bestemming. Onze locaties voor internationaal luchttransport zijn altijd in de buurt. Zo hebben wij strategisch erg gunstige locaties in Noordwest-Europa bij Schiphol in Amsterdam en in Zuidoost-Europa bij luchthaven Henri Coanda in Boekarest. Waar uw vracht ook naartoe moet, wij zorgen dat deze aankomt op de plek van bestemming met de juiste papieren, waar ook ter wereld. Uw internationaal luchttransport is bij ons in goede handen.

  • Zeetransport

Internationaal zeetransport is uitermate geschikt om zwaardere en grotere ladingen over lange afstanden te vervoeren. Het is milieuvriendelijk en zeer veilig. We hebben eigen KLG vestigingen in de diepzeehavens Rotterdam (Noordzee) en in Constanta (Zwarte Zee) . Daarnaast werken we samen met een netwerk van betrouwbare partners uit het WCA-netwerk over de hele wereld en zijn wij onderdeel van één van de grootste logistieke bedrijven; Sinotrans. Door onze eigen vestigingen en ons uitgebreide partnernetwerk kunnen wij uw vracht via internationaal zeetransport wereldwijd vervoeren.

  • Treintransport

Naast wegtransport en lucht- en zeevracht, helpt KLG Europe u graag bij transport per trein. Transport per spoor tussen China en Europa (en vice versa) wordt de laatste jaren steeds populairder. Luchtvracht is weliswaar sneller, maar duurder. Zeevracht is goedkoper, maar duurt langer. De modaliteit treintransport is naast duurzaam dan ook om meerdere redenen een goede aanvulling op de bestaande mogelijkheden.

KLG Europe is als toonaangevend transportbedrijf van de joint venture ‘New Silk Way Logistics’, trots op de dienst die ze hebben neergezet. De samenwerking met de verschillende partners en lokale bedrijven zorgt voor een compleet pakket aan logistieke diensten voor, na en tijdens de route. Totale ontzorging van de klant, betrouwbaarheid en kennis en kunde staan hierbij centraal. Deze modaliteit bieden we ook volledig CO2 neutraal aan. Iedere dag dragen we ons steentje bij aan morgen welke weer groener is dan vandaag, dit is wel zo duurzaam

KLG Europe, transportbedrijf in Nederland sinds 1918

Met 17 vestigingen wereldwijd, en diverse strategische locaties bij de grootste vliegvelden en havens zijn wij de logistieke partner en het transportbedrijf in Nederland die het complete logistieke proces van uw goederen kan verzorgen. Het logistieke proces van uw goederen is bij ons in de juiste handen. Heeft u nog vragen of bent u nog op zoek naar aanvullende informatie? Neem dan direct contact op.

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners