KLG CorporateKLG Corporate
menu

Transportbedrijf Nederland. KLG Europe is sinds 1918 uw betrouwbare partner

Op zoek naar een transportbedrijf in Nederland voor het transport van uw goederen? KLG Europe is uw partner en verzorgt graag uw logistieke oplossingen. Van opslag tot transport en van douaneafhandeling tot order picking.

Deur tot deurservice

Wat uw logistieke vraag ook is, wij hebben de oplossing. Naast het transport kunnen wij het gehele logistieke proces voor u verzorgen. De goederen kunnen op elke plek opgehaald worden, waar ook ter wereld. In dit hele logistieke proces kunnen wij voor alle mogelijke VAS zorgen zoals het labelen, sorteren, verpakken, herpakken van uw goederen of tijdelijke opslag in onze moderne warehouses.

Assemblage en order picking

Moeten uw goederen afgeleverd worden aan diverse eindgebruikers? Laat de complete order picking aan ons over. Wij zorgen voor het transport van de goederen naar één van onze 16 warehouses wereldwijd, waar wij de goederen eventueel assembleren als dit noodzakelijk is. Het eindproduct zullen wij verpakken volgens uw wensen, labellen en verzenden naar de eindgebruiker. Makkelijker dan het niet!

KLG Europe, transportbedrijf in Nederland sinds 1918

Met 16 vestigingen wereldwijd, en diverse strategische locaties bij de grootste vliegevelden, zijn wij de logistieke partner en het transportbedrijf in Nederland die het complete logistieke proces van uw goederen kunnen verzorgen en zijn wij altijd dichtbij. Het logistieke proces van uw goederen is bij ons in de juiste handen.

KLG Europe, transportbedrijf Nederland
Uw goederen, onze zorg.

Grenzeloze logistiek. Dat is KLG.

Internationaal transport en slimme logistieke oplossingen. Ons team staat dagelijks voor u klaar.

Bekijk de standaard website

Wegtransport

Onze trucks rijden dagelijks door heel Europa. In veel landen komen we zelfs meerdere malen per dag. Met 15 eigen vestigingen in 4 landen en een fijnmazig betrouwbaar partnernetwerk is KLG altijd bij u in de buurt. Neem gerust contact op, we spreken ook úw taal.

Lucht- en zeetransport

KLG verzorgt intercontinentaal luchttransport en zeetransport. Van deur tot deur als u dat wenst. We hebben eigen vestigingen op strategische plekken vlakbij belangrijke luchthavens en wereldhavens: in Rotterdam in Nederland, in Constanta in Roemenië en in Shanghai in China. Daarnaast werken we samen met betrouwbare partners over de hele wereld.

Logistieke oplossingen

U wilt uw logistieke processen efficiënter, sneller, veiliger en gemakkelijker maken? KLG biedt value added services die leiden tot hogere flexibiliteit, kostenbeheersing en verhoging van klanttevredenheid en uw winst.

Douaneafhandeling

KLG verzorgt de complete douaneafhandeling. We regelen al het papierwerk en benodigde documenten. Ons gespecialiseerde team heeft alle kennis in huis om u verder te helpen.

Venlo

Columbusweg 10
5928 LC Venlo
The Netherlands

venlo@venlo.klgeurope.com

T
+31 (0)77 324 50 00
F
+31 (0)77 324 50 01

Eersel

Meerheide 15
5521 DZ Eersel
Nederland

eersel@eersel.klgeurope.com

T
+31 (0)497 584 400
F
+31 (0)497 584 401

Klaaswaal (Rotterdam)

Smidsweg 1b
3286 LC Klaaswaal
Nederland

rotterdam@rotterdam.klgeurope.com

T
+31 (0)186 636 550
F
+31 (0)186 576 960
Bekijk de standaard website