KLG CorporateKLG Corporate
menu

Transport van en naar China , geregeld door de succesvolle logistieke speler.

Transport van en naar China , geregeld door de succesvolle logistieke speler.

Uw transport van en naar China is bij ons in de juiste handen. Of het nu gaat om transport van en naar China of een complexe logistieke opdracht, met vier warehouses en Quality Centers verspreid over China bieden wij een uitgebreid netwerk van logistieke oplossingen.

Succesvolle vestigingen in China

In 2013 opende KLG Europe een nieuwe vestiging in Shanghai. Hier zette het een ‘Buyers Consolidation en Quality Inspection Centre’ op, een vestiging waar goeden gecontroleerd worden op kwaliteit en gegevens als verpakking en artikelnummer voordat deze verscheept worden naar andere delen op de wereld. Na deze succesvolle opening zijn er nog 3 vestigingen in Qingdao, Xiamen en Shenzhen geopend, en is de vestiging in Shanghai uitgebreid van 5.000 m² naar 11.000 m².

Value added services

Naast transport van en naar China, kunnen wij nog veel meer betekenen in onze warehouses. Zo zijn onze mensen opgeleid voor de complete order picking, labelling, assemblage en verzending van uw goederen. Waar uw goederen ook naartoe verscheept moeten worden, wij zorgen dat ze daar aankomen volgens afspraak. Daarnaast zorgen wij voor de complete inklaring en douaneafhandeling van uw goederen.

Samen met u kijken wij graag naar de mogelijkheden om onze value added services aan te bieden. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Transport van en naar China
Geregeld door KLG europe

Grenzeloze logistiek. Dat is KLG.

Internationaal transport en slimme logistieke oplossingen. Ons team staat dagelijks voor u klaar.

Bekijk de standaard website

Wegtransport

Onze trucks rijden dagelijks door heel Europa. In veel landen komen we zelfs meerdere malen per dag. Met 15 eigen vestigingen in 4 landen en een fijnmazig betrouwbaar partnernetwerk is KLG altijd bij u in de buurt. Neem gerust contact op, we spreken ook úw taal.

Lucht- en zeetransport

KLG verzorgt intercontinentaal luchttransport en zeetransport. Van deur tot deur als u dat wenst. We hebben eigen vestigingen op strategische plekken vlakbij belangrijke luchthavens en wereldhavens: in Rotterdam in Nederland, in Constanta in Roemenië en in Shanghai in China. Daarnaast werken we samen met betrouwbare partners over de hele wereld.

Logistieke oplossingen

U wilt uw logistieke processen efficiënter, sneller, veiliger en gemakkelijker maken? KLG biedt value added services die leiden tot hogere flexibiliteit, kostenbeheersing en verhoging van klanttevredenheid en uw winst.

Douaneafhandeling

KLG verzorgt de complete douaneafhandeling. We regelen al het papierwerk en benodigde documenten. Ons gespecialiseerde team heeft alle kennis in huis om u verder te helpen.

Venlo

Columbusweg 10
5928 LC Venlo
The Netherlands

venlo@venlo.klgeurope.com

T
+31 (0)77 324 50 00
F
+31 (0)77 324 50 01

Eersel

Meerheide 15
5521 DZ Eersel
Nederland

eersel@eersel.klgeurope.com

T
+31 (0)497 584 400
F
+31 (0)497 584 401

Klaaswaal (Rotterdam)

Smidsweg 1b
3286 LC Klaaswaal
Nederland

rotterdam@rotterdam.klgeurope.com

T
+31 (0)186 636 550
F
+31 (0)186 576 960
Bekijk de standaard website