KLG EuropeKLG Europe
menu

Transport van en naar China , geregeld door de succesvolle logistieke speler.

Transport van en naar China , geregeld door de succesvolle logistieke speler.

Uw transport van en naar China is bij ons in de juiste handen. Of het nu gaat om transport van en naar China of een complexe logistieke opdracht, met vier warehouses en Quality Centers verspreid over China bieden wij een uitgebreid netwerk van logistieke oplossingen.

Succesvolle vestigingen in China

In 2013 opende KLG Europe een nieuwe vestiging in Shanghai. Hier zette het een ‘Buyers Consolidation en Quality Inspection Centre’ op, een vestiging waar goederen gecontroleerd worden op kwaliteit en gegevens als verpakking en artikelnummer voordat deze verscheept worden naar andere delen op de wereld. Na deze succesvolle opening zijn er nog 3 vestigingen in Qingdao, Xiamen en Shenzhen geopend, en is de vestiging in Shanghai uitgebreid van 5.000 m² naar 11.000 m².

Value added services

Naast transport van en naar China, kunnen wij nog veel meer betekenen in onze warehouses. Zo zijn onze mensen opgeleid voor de complete order picking, labelling, assemblage en verzending van uw goederen. Waar uw goederen ook naartoe verscheept moeten worden, wij zorgen dat ze daar aankomen volgens afspraak. Daarnaast zorgen wij voor de complete inklaring en douaneafhandeling van uw goederen.

Samen met u kijken wij graag naar de mogelijkheden om onze value added services aan te bieden. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Transport van en naar China
Geregeld door KLG europe
Europe World

We deliver world-wide, use our service-tool or select a country.

Customer zone Inloggen op uw account Prijsindicatie aanvragen Ontvang een prijsindicatie voor uw zending