KLG Europe

Transport van en naar China

Geregeld door de succesvolle logistieke speler

Meer informatie nodig?

Graag komen we met u in contact. Vul gemakkelijk onderstaand formulier in met uw vraag!

Succesvolle vestigingen in China

In 2013 opende KLG Europe een nieuwe vestiging in Shanghai. Hier zette het een ‘Buyers Consolidation en Quality Inspection Centre’ op, een vestiging waar goederen gecontroleerd worden op kwaliteit en gegevens als verpakking en artikelnummer voordat deze verscheept worden naar andere delen op de wereld. Na deze succesvolle opening zijn er nog 3 vestigingen in Qingdao, Xiamen en Shenzhen geopend, en is de vestiging in Shanghai uitgebreid van 5.000 m² naar 11.000 m².

Value added services

Naast transport van en naar China, kunnen wij nog veel meer betekenen in onze warehouses. Zo zijn onze mensen opgeleid voor de complete order picking, labelling, assemblage en verzending van uw goederen. Waar uw goederen ook naartoe verscheept moeten worden, wij zorgen dat ze daar aankomen volgens afspraak. Daarnaast zorgen wij voor de complete inklaring en douaneafhandeling van uw goederen.

Samen met u kijken wij graag naar de mogelijkheden om onze value added services aan te bieden. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners