KLG CorporateKLG Corporate
menu

Importeren vanuit China

Probleemloos importeren vanuit China

Of het nu gaat om lucht-, zee- of treintransport, KLG heeft voor ieder gewenste functionaliteit een oplossing. Vanwege ons grote netwerk binnen en buiten Europa kunnen wij op korte termijn uw goederen transporteren. Wij zijn er om u volledig te ontzorgen in het transport van uw goederen en alle handelingen die daarbij komen kijken. Zo voeren wij bijvoorbeeld ook alle douaneafhandeling uit zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over al het papierwerk.

Tijdelijk wachten met het importeren vanuit China

Heeft u de goederen niet direct nodig en wilt u ze voor alle zekerheid nog niet transporteren om onnodige kosten te voorkomen. Dan kunt u bij KLG kiezen voor warehousing. Wij beschikken namelijk over verschillende strategische opslagplaatsen. Hierbij is het ook mogelijk om overslag, ompakken, order picking en labeling uit te laten voeren door KLG. Wanneer er sprake is van kleinere orders zal er gezocht worden naar een andere oplossing. Een van de mogelijkheden is groupage-transport. In dit geval is het mogelijk om minder dan een volle container te laten transporteren tegen een voordelig tarief. KLG zoekt binnen het grote netwerk naar andere partijen waarmee de container zo vol als mogelijk geladen kan worden. Hierdoor kunt u alsnog voordelig gebruik maken van onze diensten.

Heeft u nog vragen over het importeren vanuit China?

Laat uw informeren door een van onze specialisten. Zij zullen u te woord staan en al uw prangende vragen over het importeren vanuit China beantwoorden. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. Wilt u meer inzicht krijgen in de kosten van een transport, vraag dan direct een offerte aan.

KLG helpt u graag verder!
Neem contact op met één van onze specialisten!
Bekijk de standaard website
Bekijk de standaard website