KLG Europe

Transport naar Roemenië

Wilt u graag persoonlijk geïnformeerd en geadviseerd worden door onze transportspecialisten? Dan nodigen wij u graag uit om vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Meer informatie nodig?

Graag komen we met u in contact. Vul gemakkelijk onderstaand formulier in met uw vraag!

KLG, snel en efficiënt

Dankzij kennis van de lokale eisen en procedures kunnen wij efficiënt te werk gaan en korte transittijden garanderen. Opslag, spoedtransport, pallettransport, groupagetransport en zelfs douaneafhandeling behoren tot één van de mogelijkheden binnen onze dienstverlening.

Waarom KLG Europe?

KLG Europe is geen onbekende speler in de transportwereld. Sinds de oprichting in 1918 zijn we uitgegroeid tot een mondiale logistieke dienstverlener en voeren wij de meest uiteenlopende logistieke opdrachten uit. Dit heeft ons uiteraard de nodige kennis en ervaring opgeleverd waar u als klant van profiteert en op kunt bouwen. Ondertussen zijn we gespecialiseerd in zowel nationale als internationale logistieke diensten. Dankzij de hoge tevredenheid rondom onze dienstverlening, zijn wij voor het merendeel van onze opdrachtgevers de vaste logistieke partner als het gaat om het transport naar Roemenië.

Roemenië, tweede thuismarkt

Ondanks onze wereldwijde activiteiten, behoort Roemenië vandaag de dag tot onze tweede thuismarkt. Het hoofdkantoor van KLG in Roemenië is gevestigd in de hoofdstad Boekarest. De daarnaast eigen bonded warehouses in Boekarest, Cluj Napoca, Constanta, Brasov, Timisaora, Bacau, Craiova en Sibiu, geven ons de mogelijkheid om meer voor u te betekenen dan enkel goederenvervoer. Denk hierbij aan onze Value Added Services waarbij u onder meer opslag, orderpicking en labeling aan ons kunt outsourcen. Specialist in transport van en naar Roemenië kunt u ons wel noemen.

Transport naar Roemenië? De mogelijkheden bij KLG Europe

Buitenom onze Value Added Services, verzorgen wij onder meer de onderstaande diensten rondom het transport naar Roemenië:

Andere bestemmingen

De bovenstaande aangeboden diensten gelden niet alleen voor transport naar Roemenië. Wereldwijd leveren we goederen af. Bekijk in ons service center of ook uw land van toepassing is!

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners