KLG EuropeKLG Europe
menu

Transport naar Roemenië

Drijft u handel met Roemenië en bent u op zoek naar een kundige logistieke partner waarop u kunt vertrouwen? Ons fijnmazig distributenetwerk en maar liefst acht eigen Roemeense TAPA-A gecertificeerde bonded warehouses, is een blijk van onze expertise in het transport naar Roemenië. Uw goederen krijgen wij overal in Roemenië snel en veilig op de plek van bestemming. Dankzij kennis van de lokale eisen en procedures kunnen wij efficiënt te werk gaan en korte transittijden garanderen. Opslag, spoedtransport, pallettransport, groupagetransport en zelfs douaneafhandeling behoren tot één van de mogelijkheden binnen onze dienstverlening. Wilt u graag persoonlijk geïnformeerd en geadviseerd worden door onze transportspecialisten? Dan nodigen wij u graag uit om vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Transport naar Roemenië: waarom KLG Europe?

KLG Europe is geen onbekende speler in de transportwereld. Sinds de oprichting in 1918 zijn we uitgegroeid tot een mondiale logistieke dienstverlener en voeren wij de meest uiteenlopende logistieke opdrachten uit. Dit heeft ons uiteraard de nodige kennis en ervaring opgeleverd waar u als klant van profiteert en op kunt bouwen.

Ondanks onze wereldwijde activiteiten, behoort Roemenië vandaag de dag tot onze tweede thuismarkt. Dankzij de hoge tevredenheid rondom onze dienstverlening, zijn wij voor het merendeel van onze opdrachtgevers de vaste logistieke partner als het gaat om het transport naar Roemenië. De eigen bonded warehouses in Boekarest, Cluj Napoca, Constanta, Brasov, Timisaora, Bacau, Craiova en Sibiu, geven ons de mogelijkheid om meer voor u te betekenen dan enkel goederenvervoer. Denk hierbij aan onze Value Added Services waarbij u onder meer opslag, orderpicking en labeling aan ons kunt outsourcen.

Transport naar Roemenië? De mogelijkheden bij KLG Europe

Buitenom onze Value Added Services, verzorgen wij onder meer de onderstaande diensten rondom het transport naar Roemenië:

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn rondom het transport naar Roemenië?

Samen met u komen we tot de beste oplossing rondom het transport naar Roemenië. Neem contact op met één van onze specialisten om gratis advies in te winnen.

Transport naar Roemenië
KLG Europe ontzorgt u.
Europe World

We deliver world-wide, use our service-tool or select a country.