KLG EuropeKLG Europe
menu

Transport naar Frankrijk. Dagelijks transport naar 39 distributiecentra.

Transport naar Frankrijk. Dagelijks transport naar 39 distributiecentra.

KLG Europe verzorgt dagelijks transport naar Frankrijk. Zo zorgen wij ervoor dat uw goederen snel op de plek van bestemming in Frankrijk aankomen.

Of het nu gaat om een kleine zending of een volledige trucklading, KLG Europe zorgt ervoor dat uw goederen door onze mogelijkheden voor transport naar Frankrijk snel en effectief op de plaats van bestemming komen.

Transport voor minder kosten?

Wilt u uw goederen vervoeren naar Frankrijk, maar voor minder kosten? Of is uw transport niet groot genoeg om een volledige vrachtwagen mee te vullen? Kies van voor de groupage oplossingen van KLG. Met groupage worden meerdere goederenladingen tegelijkertijd getransporteerd naar de plaats van bestemming. Dit heeft verschillende voordelen voor u:

  • minder kosten voor transport;
  • korte transitietijden, uw goederen zijn snel op de plaats van bestemming;
  • uw goederen worden met de hoogste zorg afgeleverd op de plek van bestemming;
  • kwalitatieve en betrouwbare aflevering van uw goederen. 

Wij regen het transport, u kan rekenen op de betrouwbare service van KLG Europe.

Grote transportlading naar Frankrijk vervoeren?

Heeft u een complete lading welke naar Frankrijk getransporteerd moet worden? Geen probleem. Dankzij de combinatie van onze eigen vrachtwagens en de grote dekking van samenwerkende partners kunnen wij uw transport snel en betrouwbaar op de plek van bestemming krijgen. Wij zijn zeer flexibel om aan al uw eisen, wensen en volumes te voldoen.

Value added logistics van KLG Europe

Transport naar Frankrijk is maar een klein onderdeel van onze dienstverlening voor dit land. KLG kan het complete logistieke proces voor u verzorgen. Zo kunt u gebruik maken van onze value added services in onze warehouses zoals het picken van orders, sorteren, om-en verpakken, assembleren, labelen en facturering naar uw klanten. Daarnaast kunnen wij alle retouren verwerken en goederen ruilen binnen de supply chain. Of de geretourneerde goederen nu terug moeten naar de productieplaats, herverpakt of herplaatst moeten worden als voorraad, wij voeren alles nauwkeurig en efficiënt voor u uit. 

Ook over de douaneafhandeling hoeft u zich geen zorgen te maken. De complete in- en uitklaringen zullen wij verzorgen. Als AEO-gecertifieerde vervoerder zorgen we ervoor dat u minder tijd kwijt bent bij grenscontroles.

Uw transport naar Frankrijk
Geregeld door KLG europe
Europe World

We deliver world-wide, use our service-tool or select a country.

Customer zone Inloggen op uw account Contact Contactgegevens etc.