KLG EuropeKLG Europe
menu

Transport naar Frankrijk. Dagelijks transport naar 39 distributiecentra.

Transport naar Frankrijk. Dagelijks transport naar 39 distributiecentra.

KLG Europe verzorgt dagelijks transport naar Frankrijk. Wij zorgen ervoor dat uw goederen snel en efficiënt op de plek van bestemming in Frankrijk aankomen!

Of het nu gaat om een kleine zending of een volledige trucklading, KLG Europe zorgt ervoor dat uw goederen door onze mogelijkheden voor transport naar Frankrijk snel en efficiënt op de plaats van bestemming komen.

KLG Europe: uw partner in transport naar Frankrijk

KLG Europe is overal in Europa te vinden en o.a. gespecialiseerd in snel en betrouwbaar vervoer van en naar Frankrijk. Met 450 vertrekken per week met onze eigen moderne vrachtwagens, kent KLG de weg in Frankrijk als geen ander. Ons team is met passie gedreven en onze ervaring met internationaal transport gaat dan ook ver terug: sinds 1918 zijn wij al actief in de transport branche. Daarom is de distributie van uw goederen bij KLG Europe in de juiste handen. 

Transport voor minder kosten? Kies voor Groupage transport naar Frankrijk!

Wilt u uw goederen vervoeren naar Frankrijk, maar voor minder kosten? Of is uw transport niet groot genoeg om een volledige vrachtwagen mee te vullen? Kies van voor de groupage oplossingen van KLG. Met groupage worden meerdere goederenladingen tegelijkertijd getransporteerd naar de plaats van bestemming. Hierdoor is uw zending verzekerd van een snelle levertijd en u kunt deze volgen via ons geavanceerde track & trace systeem. De voordelen van ons groupage transport:

  • Minder kosten voor transport
  • Korte looptijden
  • Hoge frequentie vertrekken per week
  • Veilig en betrouwbaar
  • Een team dat buiten Nederlands, Duits en Engels ook vloeiend Frans spreekt


Wij regen het transport, u kunt rekenen op de betrouwbare service van KLG Europe voor lage kosten. 

Grote transportlading naar Frankrijk vervoeren?

Heeft u een complete lading welke naar Frankrijk getransporteerd moet worden? Geen probleem. Dankzij de combinatie van onze eigen vrachtwagens en de grote dekking van samenwerkende partners kunnen wij uw transport snel en betrouwbaar op de plek van bestemming krijgen. Wij zijn zeer flexibel om aan al uw eisen, wensen en volumes te voldoen.

Rijverboden om rekening mee te houden in Frankrijk

Algemene regels voor vrachtverkeer
Voor vrachtverkeer van meer dan 7,5 ton geldt in Frankrijk een landelijk rijverbod op zon- en feestdagen van 22.00 uur de avond ervoor tot 22.00 uur op de zondag of de betreffende feestdag.

In de zomer
In de zomerperiode tussen begin juli en de tweede week van augustus gelden landelijke rijverboden van 07.00 tot 19.00 uur op zaterdagen en van 00:00 en 22.00 uur op zondagen. In die tussenliggende periode van 19.00 tot 00:00 uur op zaterdagen mag er wel gereden worden.

In de winter
In de winter gelden rijverboden op zaterdagen in februari en begin maart op verschillende hoofdwegen in de Alpen, waaronder de A40 en A43.

Parijs
In de regio Parijs geldt een rijverbod op uitgaande wegen op vrijdagen van 16.00 tot 21.00 uur, op zaterdagen van 10.00 tot 18.00 en van 22.00 tot 00:00 uur en op zondagen het gehele etmaal. Op ingaande wegen geldt een rijverbod van zaterdag 22.00 uur tot maandag 10.00 uur, met uitzondering van maandagnacht tussen 00.00 en 06.00 uur.

Meer weten over de rijverboden en regels voor transport in Frankrijk of naar een ander land? In ons service center is een duidelijk overzicht te vinden van de transportmogelijkheden per land. 

Pallet transport Frankrijk: betrouwbaar vervoer van elke zending.

Ook voor pallet transport bent u bij KLG Europe aan het juiste adres. Met onze expertise kunt u bij ons terecht voor een transportoplossing op maat voor elk soort zending. Van europallets tot blokpallets, LTL, FTL, ADR zendingen, spoedtransporten en het transport van wijn. Door ons uitgebreide distributienetwerk en eigen modern wagenpark is het transport van al uw zendingen binnen Frankrijk eenvoudig en snel geregeld. Daarnaast werken we samen met hooggekwalificeerde partners die het wegtransport in alle landen van Europa verzorgen. Bekijk hier onze transittijden.

Spoedtransport naar Frankrijk

Dé oplossing voor uw logistiek wanneer tijd de bepalende factor is.
Heeft u ladingen die binnen het snelst mogelijke tijdsbestek op de plaats van bestemming moeten arriveren binnen Frankrijk? Met ons uitgebreide distributienetwerk, behoort de snelle levering van uw zending ook tot de mogelijkheden van het uitgebreide dienstenpakket van KLG Europe. De express service van KLG biedt de optie om groupage transport, LTL-zendingen en FTL-zendingen voor import of export op een snelle, maar betrouwbare manier te vervoeren. Dit geldt voor zowel binnenlands transport als buitenlands transport!

Value added logistics van KLG Europe

Transport naar Frankrijk is maar een klein onderdeel van onze dienstverlening. KLG kan het complete logistieke proces voor u verzorgen. Onze missie is het bieden van maximale service, tegen de minimale kosten. Dit bereiken we door te innoveren, de beste technologie in huis te halen en een proactieve en service gerichte houding aan te nemen. Veel van onze klanten maken al tientallen jaren gebruik van onze value added logistics (VAL). Zo kunt u gebruik maken van: 

  • Onze value added services in onze warehouses zoals het picken van orders, sorteren, om-en verpakken, assembleren, labelen en facturering naar uw klanten.
  • Onze hulp bij het verwerken van retouren of het ruilen van goederen binnen de supply chain. Of de geretourneerde goederen nu terug moeten naar de productieplaats, herverpakt of herplaatst moeten worden als voorraad, wij voeren alles nauwkeurig en efficiënt voor u uit. 
  • Ondersteuning bij de douaneafhandeling. De complete in- en uitklaringen zullen wij verzorgen. Als AEO-gecertifieerde vervoerder zorgen we ervoor dat u minder tijd kwijt bent bij grenscontroles.

Op zoek naar een partner voor Transport naar Frankrijk?

KLG Europe denkt graag met u mee over een passende transportoplossing. Neem gemakkelijk contact op met een vestiging bij u in de buurt of bel of mail direct naar:
sales@eersel.klgeurope.com - T+ 31 (0)497 584 400.

Prijsindicatie aanvragen?
We helpen u vandaag nog.
Europe World

We deliver world-wide, use our service-tool or select a country.

Customer zone Inloggen op uw account Prijsindicatie aanvragen Ontvang een prijsindicatie voor uw zending