KLG Europe
Nederlands
 • select your language
  Nederlands
 • English
Nederlands

Transport naar Frankrijk

Dagelijks transport naar departementen in heel Frankrijk.

KLG Europe biedt wereldwijd logistieke diensten en services aan. Van transport over de weg, door water, over het spoor en via de lucht, tot value added services in onze moderne warehouses. Met onze eigen vestigingen in verschillende Europese landen en een betrouwbaar partnernetwerk is KLG altijd bij u in de buurt. Of het nu gaat om een kleine zending (groupage), volledige trucklading (FTL) of een halve trucklading (LTL). Voor een snel en efficiënt transport van uw goederen bent u bij KLG Europe aan het juiste adres.

 

Meer informatie nodig?

Graag komen we met u in contact. Vul gemakkelijk onderstaand formulier in met uw vraag!

Ondanks dat wij wereldwijd opereren, behoort Frankrijk tot één van onze topbestemmingen en zijn we marktleider met transporten van en naar Frankrijk. Met ruim meer dan 100 jaar ervaring in de logistiek en vele jaren aan kennis van de Franse markt weten we all ins en outs, spreken we de taal en begrijpen we onze klanten. Door ons uitgebreide netwerk bieden wij de beste service, kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, maar we verliezen het kostenaspect niet uit het oog.  Bovendien beschikken wij over een internationaal dekkend distributienetwerk waardoor wij uw zending zo efficiënt en duurzaam mogelijk op elke gewenste plek in Frankrijk kunnen leveren of afhalen; van het noordelijke Lille tot aan het zuidelijke Marseille. Wij kennen de wegen en stippelen graag met u de toekomst uit.

KLG Europe: gespecialiseerd transporteur van en naar Frankrijk

Uw zending van en naar Frankrijk kunt u zorgeloos uitbesteden aan KLG Europe. Per week organiseren wij honderden vertrekken tussen Nederland en Frankrijk en zijn we met ons eigen modern wagenpark en zeer goed getrainde chauffeurs dagelijks te vinden op de Franse wegen. Of het nu gaat om ladingen van slechts één of enkele pallets tot aan full truck loads, wij denken graag met u mee in oplossingen. Door onze kennis en klantgerichte services  zijn we vertrouwd met de wensen, eisen en procedures van nagenoeg ieder laad- en losadres in Frankrijk en de wensen van de klanten in alle verschillende sectoren. 

Dankzij een breed scala aan logistieke oplossingen rondom het transport van of naar Frankrijk, kunnen wij u in iedere situatie voorzien van een voor u passende oplossing. Hieronder vindt u een greep uit onze logistieke oplossingen:

 • Wegtransport: transport via de weg, van groupage, LTL tot FTL.
 • Zeevracht: transport per schip over grote of kleine zeeën, van deur tot deur met onze container trucking service over de hele wereld.
 • Trein transport: transport per spoor van en naar China, on track met KLG Europe (45 ft containers, zowel reefer als dry).
 • Luchtvracht: wereldwijd de snelste manier van transport.
 • Pallettransport: kleinere zendingen (groupage) verzenden of ontvangen? KLG Europe is dé specialist.
 • Spoedtransport: zeer snelle services en leveringen dankzij onze kwalitatieve express-service.
 • Douane-afhandeling: wij regelen uw papieren afhandeling direct, wel zo gemakkelijk voor het importeren en exporteren van uw goederen. 
 • Intermodaal transport: we combineren verschillende transportmodaliteiten om uw passende logistieke oplossing zo optimaal in te richten, zowel economisch als ecologisch.
 • Groupage transport: bij groupage transport combineren we verschillende ladingen waardoor we volledige ladingen creëren, dit geeft u het voordeel: lagere transportkosten en toch genieten van de KLG kwaliteit.
 • Value Added Services: uw logistieke processen efficiënter, veiliger, sneller en eenvoudiger ingericht? Van labelen, extra toevoegingen aan uw producten of advies? Wij hebben de kennis en capaciteiten in huis.
 • Warehousing: we hebben moderne en veilige warehouses op strategische locaties.
 • ADR-zendingen: ook voor het vervoer van gevaarlijke stoffen naar Frankrijk, en verder, zijn wij uw partner.

Groupage transport - Frankrijk

Heeft u kleinere ladingen dan een volledige vracht? Of bent u op zoek naar een snelle en efficiënte  transportoplossing van of naar Frankrijk? Kies dan voor groupage transport. Wij bieden dé logistieke oplossing om uw goederen snel, efficiënt en compleet geregeld naar Frankrijk te transporteren. Wij verzorgen dagelijks groupage transport van en naar Frankrijk, waardoor wij uw goederen snel kunnen leveren. Meer informatie over de transportmogelijkheden en onze levertijden kunt u terugvinden in het service center. Een aantal van onze voordelen voor u op een rij. 

Wij bieden:

 • Hoge kwaliteit en betrouwbaarheid;
 • Een goed team dat u volledig ontzorgt;
 • Korte transittijden;
 • Gegarandeerde vertrektijden;
 • Een vloeiend Franssprekend team binnen KLG;
 • Een goede prijs-kwaliteitsverhouding;
 • Experts welke denken in oplossingen en iedere uitdaging aan gaan.

Value Added Services

Een goede logistieke samenwerking kan bijdragen aan uw nationaal en internationaal zakelijk succes. Wij zijn namelijk in staat om het complete logistieke proces voor u te verzorgen. Dit betekent dat u onder andere gebruik kunt maken van value added services in onze warehouses. Hier kunnen wij orderpicking, sortering, (om)verpakking, assemblage, labeling, retournering en facturering naar uw klanten geheel voor u verzorgen. Daarbij staan kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid hoog in het vaandel. We beschikken over een ruime hoeveelheid certificeringen en onderscheidingen die het bewijs zijn van onze kennis en specialisme.

Sneltransport Frankrijk: met onze express-service

Is er haast geboden bij uw transport van en naar Frankrijk? Geen probleem! Bij een spoedzending naar Frankrijk kunt u gebruik maken van onze express-service. Doordat KLG Europe gebruikmaakt van volledig dekkend logistiek netwerk, met distributiepunten in heel Frankrijk, kunnen wij sneltransport overal in Frankrijk garanderen. Ongeacht de hoeveelheid, het gewicht en volume van de goederen, wij ontzorgen u volledig. Al met één telefoontje starten wij het logistieke proces voor u en wordt er gekeken naar een passende oplossing voor u. We brengen direct de kosten in kaart, wel zo transparant en servicegericht, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. We maken geen beloftes die we niet waar kunnen maken. Afspraak is afspraak! En bovendien heeft u altijd inzicht in uw zendingen door middel van ons track & trace systeem.

Transportkosten naar Frankrijk

Onze jarenlange ervaring zorgt voor hoge kwaliteit in combinatie met een goede prijs, zonder onnodige kosten. Deze kosten zijn natuurlijk van veel factoren afhankelijk. Daarom gaan we graag met u in gesprek om het financiële plaatje inzichtelijk te maken. Op deze manier kunnen we u volledige transparantie bieden. Heeft u al een specifieke oplossing in gedachten? Dan kunt u eenvoudig een prijsindicatie aanvragen. Onze specialisten reageren zo snel mogelijk op uw verzoek. 

Benieuwd wat KLG Europe als gespecialiseerd transporteur van en naar Frankrijk voor u kan betekenen? Onze specialisten gaan graag het gesprek met u aan om tot de geschikte maatwerkoplossing te komen die volledig aansluit op uw situatie en wensen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

KLG Europe, uw logistieke partner!

Prijsindicatie aanvragen? Graag komen we met u in contact!

We helpen u graag vandaag nog verder met een duidelijk en passend advies. Vraag een prijsindicatie aan bij één van onze experts!

Partners & netwerken

Meer over onze partners