KLG Europe

Transport Frankrijk.

KLG Europe: Specialist voor transport van en naar Frankrijk.

Voor transport van en naar Frankrijk is KLG Europe beschikbaar met eigen moderne vrachtwagens. Of het nu gaat om een kleine zending of een volledige trucklading. Per week organiseert KLG Europe 450 vertrekken naar en vanaf Frankrijk – van het Noorden tot het uiterste Zuiden. KLG kent elke bestemming in Frankrijk en door de jarenlange ervaring ook de wensen, eisen en procedures van zowat elk laad,- losadres in Frankrijk.

Meer informatie nodig?

Graag komen we met u in contact. Vul gemakkelijk onderstaand formulier in met uw vraag!

Voordelig transport richting Frankrijk? KLG denkt met u mee.

U wilt graag goederen naar Frankrijk vervoeren, maar twijfelt omdat het enorm duur is? Of is uw transport niet groot genoeg voor het vullen van een volledige vrachtwagen? Denk dan eens na over de groupage oplossingen van KLG. Met groupage transport worden meerdere goederenladingen tegelijkertijd getransporteerd naar de plaats van bestemming in Frankrijk. Deze oplossing heeft voor u meerdere voordelen:

  • Minder kosten;
  • Korte transitietijden;
  • Hoogste zorg van aflevering;
  • Kwalitatieve en betrouwbare aflevering.

Dankzij de transparante service van KLG Europe, heeft u gemakkelijk zicht op de status van uw transport naar Frankrijk. 

Grote lading op transport naar Frankrijk? Ook dat kan!

KLG Europe is een zeer flexibel bedrijf. Op deze manier kunnen wij voldoen aan al uw eisen, wensen en volumes. Dus heeft u een complete lading die getransporteerd oet worden richting Frankrijk? Dat is geen probleem. Een combinatie van onze eigen vrachtwagens zorgt er, samen met de grote dekking van samenwerkende partners, voor dat wij uw transport snel en betrouwbaar op de plaats van bestemming in Frankrijk krijgen. 

KLG kan meer dan alleen transport van en naar Frankrijk!

Transport is maar een klein onderdeel van onze dienstverlening als het gaat om Frankrijk. Wij kunnen het complete logistieke proces verzorgen. U kunt gebruik maken van value added services in onze warehouses. Hierbij kun je denken aan het picken van orders, sorteren, om-en verpakken, assembleren, labelen en facturering naar uw klanten. KLG Europe kan daarnaast alle retouren verwerken en goederen ruilen binnen de supply chain. Of de geretourneerde goederen nu terug moeten naar de productieplaats, herverpakt of herplaatst moeten worden als voorraad, wij voeren alles nauwkeurig en efficiënt voor u uit. 

Douaneafhandeling, hoe zit dat?
De complete in- en uitklaringen zullen wij voor u verzorgen. KLG Europe is een AEO-gecertificeerde vervoerder en dat zorgt ervoor dat u minder tijd kwijt bent bij grenscontroles. Grenzeloos gemak is waar KLG voor staat.

Meer informatie over transport van en naar Frankrijk?

Heeft de bovenstaande webpagina nog niet al uw vragen over transport van en naar Frankrijk kunnen beantwoorden? OF wilt u graag een afspraak met een van onze medewerkers om de mogelijkheden wat persoonlijker door te nemen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord. 

Liever persoonlijk contact? Ook via de telefoon zijn wij gemakkelijk te bereiken. Bel KLG Europe.

 

Transport Frankrijk - Contact - KLG Europe

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners