KLG EuropeKLG Europe
menu

KLG Europe. Specialist in internationaal transport Frankrijk.

Onze hoge vervoerscapaciteit in combinatie met onze jarenlange ervaring en doeltreffende know-how, maakt ons bij uitstek de juiste logistieke partner als het gaat om internationaal transport naar onder andere Frankrijk. Dankzij ons fijnmazig netwerk van ruim 39 distributiecentra in Frankrijk, brengen wij uw zending efficiënt en snel op de gewenste plek van bestemming. Meer weten over de kracht van KLG Europe? Lees verder.

Mogelijkheden internationaal transport naar Frankrijk

Wat wilt u verzenden? Gaat het om een kleine zending, bijzondere zending of een volledige trucklading? KLG Europe heeft voor elke situatie en wensen de geschikte logistieke oplossing. Bovendien kunt u bij ons rekenen op korte transittijden omdat wij dagelijks op de wegen binnen Frankrijk te vinden zijn met onze eigen moderne vrachtwagens (meer dan 350 vertrekken per week). Als specialist in internationaal transport zijn wij ook uw partner voor groupage transport naar Frankrijk. Wij verzorgen daarnaast ook:

Omdat wij service hoog in het vaandel hebben staan, geven wij u door middel van ons Online Track&Trace systeem inclusief online POD, 24/7 inzicht in de levering.

Overige full-service logistieke oplossingen voor internationaal transport naar Frankrijk

Onze dienstverlening m.b.t. internationaal transport naar Frankrijk reikt verder dan enkel transport. Wij zijn namelijk in staat om het complete logistieke proces voor u te verzorgen. Dit betekent dat u gebruik kunt maken van value added services in onze warehouses waarbij wij orderpicking, sortering, (om)verpakking, assemblage, labeling, retournering en facturering naar uw klanten geheel voor u verzorgen. Op onze logistieke oplossingen pagina gaan wij dieper in op de mogelijkheden om uw logistieke processen efficiënter, sneller, veiliger en gemakkelijker te maken.

Benieuwd naar de kracht van KLG Europe?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze productspecialisten beantwoorden graag al uw vragen en voorzien u van persoonlijk advies op basis van uw specifieke situatie en wensen.

Europe World

We deliver world-wide, use our service-tool or select a country.