KLG Europe

Import Roemenië

Meer informatie nodig?

Graag komen we met u in contact. Vul gemakkelijk onderstaand formulier in met uw vraag!

Import Roemenië: onze transportdiensten

Met een scala aan transportdiensten kunnen wij u optimaal ondersteunen rondom de import uit Roemenië. Tevens kunt u ten alle tijden uw levering volgen met ons handige Track & Trace systeem.

Een greep uit onze dienstverlening:

Aanvullende dienstverlening rondom de import uit Roemenië

Vanuit onze acht Roemeense vestigingen verzorgen wij een tal van Value Added Services die van meerwaarde zijn bij de import uit Roemenië. Hierdoor geniet u van een hogere flexibiliteit in uw logistieke processen, lagere kosten en verhoogt u de klanttevredenheid en uw winst. U kunt hierbij denken aan orderpicking, opslag, sortering, (re)packaging, assemblage, retournering, labeling, kwaliteitscontroles en facturering naar uw klanten. Ons gekwalificeerd personeel voert alles nauwkeurig en efficiënt voor u uit.

Tevens verzorgen wij de complete douaneafhandeling zoals in- en uitklaringen, bonded warehousing en/of fiscale vertegenwoordiging.

Import Roemenië; bij KLG Europe tot in de puntjes geregeld

Heeft u behoefte aan meer informatie of wenst u een offerte aan te vragen? Onze specialisten staan voor u klaar om samen te komen tot de oplossing die het beste aansluit op uw wensen, situatie en eisen. Kom vandaag nog met ze in contact.

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners