KLG EuropeKLG Europe
menu

Import Roemenië

Grenzeloze logistieke oplossingen sinds 1918. Dat is KLG Europe! Dankzij acht Roemeense vestigingen gelegen op strategische locaties, kennen wij de lokale eisen en procedures als geen ander. Hierdoor kunnen wij een uitstekende logistieke dienstverlening garanderen. Uiteraard kunt u ook rekenen op korte looptijden dankzij dagelijkse vertrekken vanuit Roemenië en onze beschikking over een fijnmazig distributienetwerk. Onze maatwerk transportoplossingen zijn dusdanig ingericht om u in iedere situatie optimaal van dienst te kunnen zijn. Rondom de import uit Roemenië kunt u bij ons zelfs terecht voor het vervoer van één enkel pakket. Tevens bieden wij complementerende diensten aan met het oog op de complete ontzorging van onze klanten zoals douaneafhandeling, opslag, assemblage en kwaliteitscontroles. Kortom; KLG Europe heeft altijd het antwoord op uw vraagstuk rondom de import uit Roemenië. Onze specialisten voorzien u graag van gratis advies.

Import Roemenië: onze transportdiensten

Met een scala aan transportdiensten kunnen wij u optimaal ondersteunen rondom de import uit Roemenië. Tevens kunt u ten alle tijden uw levering volgen met ons handige Track & Trace systeem.

Een greep uit onze dienstverlening:

Aanvullende dienstverlening rondom de import uit Roemenië

Vanuit onze acht Roemeense vestigingen verzorgen wij een tal van Value Added Services die van meerwaarde zijn bij de import uit Roemenië. Hierdoor geniet u van een hogere flexibiliteit in uw logistieke processen, lagere kosten en verhoogt u de klanttevredenheid en uw winst. U kunt hierbij denken aan orderpicking, opslag, sortering, (re)packaging, assemblage, retournering, labeling, kwaliteitscontroles en facturering naar uw klanten. Ons gekwalificeerd personeel voert alles nauwkeurig en efficiënt voor u uit.

Tevens verzorgen wij de complete douaneafhandeling zoals in- en uitklaringen, bonded warehousing en/of fiscale vertegenwoordiging.

Import Roemenië; bij KLG Europe tot in de puntjes geregeld

Heeft u behoefte aan meer informatie of wenst u een offerte aan te vragen? Onze specialisten staan voor u klaar om samen te komen tot de oplossing die het beste aansluit op uw wensen, situatie en eisen. Kom vandaag nog met ze in contact.

Import Roemenië
Reken op KLG Europe.
Europe World

We deliver world-wide, use our service-tool or select a country.