KLG Europe

Import Frankrijk

Meer informatie nodig?

Graag komen we met u in contact. Vul gemakkelijk onderstaand formulier in met uw vraag!

KLG Europe: uw logistieke partner voor de import uit Frankrijk

KLG Europe kent als familiebedrijf een rijke historie. Opgericht in 1918 en uitgegroeid tot een wereldwijde logistieke dienstverlener van formaat. Met 16 eigen vestigingen in 4 landen en ons samenwerkingsverband met een fijnmazig en betrouwbaar partnernetwerk, zijn wij in staat om logistieke oplossingen waar dan ook ter wereld te verzorgen.

De bundeling van onze kennis, ervaring, capaciteiten en infrastructuur in onze logistieke oplossingen rondom de import en export naar Frankrijk, maakt ons de logistieke partner naar keuze voor het gros van onze klanten die actief zijn op de Franse markt. Dagelijks verwerken we grote volumes en zijn we met onze eigen moderne vrachtwagens op de Franse wegen te vinden. Wekelijks verzorgen we maar liefst 550 vertrekken van en naar Frankrijk.

Import Frankrijk: onze logistieke oplossingen

Voor de import naar Frankrijk, denken we graag met u mee van A tot Z. Of het nou een enkele en kleine zending betreft, of zelfs een volle trucklading, met onze ruime aanbod aan logistieke oplossingen kunnen wij in iedere situatie optimaal van dienst zijn. Met ons Track&Trace systeem heeft u 24/7 inzicht in de status van uw zending. Wel zo handig!

Wij bieden onder meer het volgende aan:

Vrijblijvend advies rondom de import uit Frankrijk

Wilt u meer informatie of bent u benieuwd naar al onze mogelijkheden? Neem dan contact op met een van onze import Frankrijk specialisten. Zij voorzien u graag van persoonlijk advies afgestemd op uw business en wensen.

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners