KLG Europe

Groupage transport Roemenië.

Tot in de puntjes verzorgd door KLG Europe!

Meer informatie nodig?

Graag komen we met u in contact. Vul gemakkelijk onderstaand formulier in met uw vraag!

Mogelijkheden m.b.t. groupage transport Roemenië

Doordat wij dagelijks groupage transport verzorgen naar en van Roemenië, krijgen wij uw goederen snel op de plek van bestemming. Wat het volume van uw zending ook mag zijn – een klein pakket of een volle container - met onze diverse oplossingen kunnen wij u in iedere situatie optimaal bedienen en volledig ontzorgen.

Groupage transport is ideaal als het om een kleine lading gaat die van of naar Roemenië moet worden verzonden. Uw zending komt snel en tegen gunstige kosten op de plek van bestemming. Onze uitgebreide nationale distributienetwerk in Roemenië brengt ook andere transportmogelijkheden met zich mee. Zo kunt u denken aan:

Ook bij grote volumes zoals een container of een complete trucklading kunnen wij u van dienst zijn.

Met onze express-service bereikt uw zending binnen 24 uur de plek van bestemming.

  • ADR-transport

KLG Europe is ervaren in het transporteren van gevaarlijke goederen. Informeer naar de mogelijkheden.

Value Added Services rondom groupage transport Roemenië

KLG Europe streeft naar een optimale logistieke dienstverlening. Wij begrijpen dat er meer komt kijken bij groupage transport naar/van Roemenië. Daarom zetten wij onze expertise en capaciteiten in om u te ontzorgen in de supply chain. Met onze logistieke oplossingen kunt u rekenen op een efficiënte en gestroomlijnde goederenstroom. Dit doen we met behulp van onze Roemeense warehouses die volledig ingericht zijn volgens de nieuwste technologieën.

In onze Roemeense warehouses - die ingericht zijn volgens de nieuwste technologieën en laatste standaarden - worden er diverse VAL/VAS activiteiten uitgevoerd. Denk aan assemblage, her/verpakking, labeling en kwaliteitscontroles.

Contact opnemen rondom groupage transport naar en van Roemenië

Onze productspecialisten denken graag met u mee rondom groupage transport naar en van Roemenië. Neem contact met ons op.

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners