KLG Europe
Nederlands
  • select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands

Gespecialiseerd Frankrijk vervoerder

Al jarenlang uw gespecialiseerd Frankrijk vervoerder

Uw goederen snel naar Brest, Bordeaux, Orléans of Marseille? Met ons fijnmazig netwerk bestaande uit vele distributiecentra, zorgen wij ervoor dat uw goederen op elke gewenste plek in Frankrijk worden geleverd. Omdat wij iedere dag te vinden zijn op de Franse wegen, kunnen wij u daarnaast ook voorzien van extreem korte transittijden en hoogwaardige kwalitatieve dienstverlening.

Meer informatie nodig?

Graag komen we met u in contact. Vul gemakkelijk onderstaand formulier in met uw vraag!

De voordelen van KLG Europe als gespecialiseerd Frankrijk vervoerder

Vanwege onze knowhow en capaciteiten zijn wij in staat om ieder type verzending te verzorgen ongeacht of het om een kleine (groupage) of grote zending (FTL) betreft. Als gespecialiseerd Frankrijk vervoerder bieden wij u diverse transportmogelijkheden zoals groupage transport, LTL (less than truck load) of FTL (full truck load) en verzorgen wij de complete distributie (waaronder ook douane-afhandeling en warehousing).

Volledige ontzorging in uw logistieke proces

Transport maakt slechts onderdeel uit van onze dienstverlening. Wij leggen als gespecialiseerd Frankrijk vervoerder de focus op de gehele ontzorging van het logistieke proces van onze klanten, zodat u volledige focus kunt hebben op het succes van uw bedrijf. Met de logistieke oplossingen kunt u uw logistieke processen efficiënter, sneller, veiliger en eenvoudiger inrichten. Daarom zijn wij ook uw logistieke partner als het gaat om Value Added Logistics waaronder Warehousing en Engineering.

Gespecialiseerd Frankrijk vervoerder KLG Europe denkt graag met u mee!

Benieuwd wat KLG Europe voor u kan betekenen? Onze specialisten informeren u graag naar de geschikte oplossingen voor uw situatie en wensen. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners