KLG EuropeKLG Europe
menu

KLG Europe. Al jaren gespecialiseerd Frankrijk vervoerder.

Grenzeloze logistiek. Dat is KLG Europe. Als gespecialiseerd Frankrijk vervoerder zijn wij vanwege onze kwalitatieve dienstverlening voor veel van onze klanten de vaste logistieke partner. Met behulp van onze know-how, ervaringen, capaciteiten en slimme oplossingen, brengen wij uw zending snel op de plek van bestemming in geheel Frankrijk. Met ons eigen Track&Trace systeem ziet u met één klik de status van uw transport. Meer weten over de kracht van KLG Europe? Lees verder!

De voordelen van KLG Europe als gespecialiseerd Frankrijk vervoerder.

Uw goederen snel naar Brest, Bordeaux, Orléans of Marseille? Met onze fijnmazig netwerk bestaande uit 39 distributiecentra, zorgen wij ervoor dat uw goederen op elke gewenste plaats in Frankrijk geleverd wordt. En omdat wij elke dag te vinden zijn op de Franse wegen, geniet u bij ons ook van korte transittijden. Vanwege onze know-how en capaciteiten zijn wij in staat om elke type verzending te verzorgen ongeacht of het om een kleine of grote zending betreft. Als gespecialiseerd Frankrijk vervoerder bieden wij u diverse transportmogelijkheden zoals groupage transport, LTL (less than truck load) of FTL (full truck load) en verzorgen wij de complete distributie (waaronder doane-afhandeling).

Volledige ontzorging in uw logistieke proces

Transport maakt slechts onderdeel uit van onze dienstverlening. Wij leggen als gespecialiseerd Frankrijk vervoerder de focus op de gehele ontzorging van het logistieke proces zodat u verder kunt bouwen aan het succes van uw bedrijf. Met de logistieke oplossingen kunt u uw logistieke processen efficiënter, sneller, veiliger en gemakkelijker inrichten. Daarom zijn wij ook uw logistieke partner als het gaat om Value Added Logistics waaronder Warehousing en Engineering.

Gespecialiseerd Frankrijk vervoerder KLG Europe denkt graag met u mee!

Benieuwd wat KLG Europe voor u kan betekenen? Onze productspecialisten informeren u graag naar de geschikte oplossingen voor uw situatie en wensen. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Europe World

We deliver world-wide, use our service-tool or select a country.