KLG EuropeKLG Europe
menu

Export Frankrijk

Zoekt u een full-service logistieke partner aan wie u de export naar Frankrijk kunt toevertrouwen? Maak dan kennis met KLG Europe. Sinds 1918 zijn wij gespecialiseerd in het bieden van praktische, efficiënte en specifieke logistieke oplossingen. Maximale service tegen minimale kosten is ons devies. Vandaag de dag staan wij bekend als een toonaangevende logistieke dienstverlener en opereren wij wereldwijd. Mede dankzij onze lange bestaan, beschikken wij over de juiste know-how, infrastructuur en capaciteiten om u optimaal van dienst te kunnen zijn in de meeste uiteenlopende logistieke vraagstukken. Voor de export naar Frankrijk bent u bij KLG Europe dus aan het juiste adres.

Export Frankrijk? KLG Europe is dagelijks te vinden op de Franse wegen!

Ondanks we wereldwijd actief zijn, ligt onze specialisatie in het transport tussen Nederland en Frankrijk. We zijn bekend met de geldende Franse transportregels en kennen de procedures, eisen en wensen van nagenoeg iedere laad- en losadres in Frankrijk. Met passie verwerken wij iedere dag grote volumes en organiseren wij wekelijks ruim 450 vertrekken van en naar Frankrijk. Tevens heeft u dankzij ons Track&Trace systeem 24/7 inzicht in de status van de zending. En dat is wel zo handig!

Voor de export naar Frankrijk, kunnen wij u van dienst zijn met o.a. de volgende transportdiensten:

Logistieke oplossingen rondom de export naar Frankrijk

Het ontzorgen van onze klanten staat centraal in onze dienstverlening rondom de export naar Frankrijk. Wij regelen het gehele traject; van A tot Z en kijken daarbij verder dan louter het transport. Doordat wij een scala een logistieke diensten bieden, kunnen wij u altijd voorzien van de juiste oplossingen die antwoord geven op uw logistieke vraagstukken. Hierbij kunt u onder andere denken aan diverse value added services (bijvoorbeeld opslag, packaging) die gericht zijn op het verbeteren van uw supply chain.

Meer informatie nodig rondom de export naar Frankrijk?

Onze specialisten nemen graag de tijd om samen tot de juiste logistieke oplossingen te komen. Neem contact met ze op en laat u vrijblijvend informeren.

Export Frankrijk
Samen met KLG Europe
Europe World

We deliver world-wide, use our service-tool or select a country.