KLG Europe
Nederlands
  • select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands

Export Frankrijk

Full-service logistieke partner

Zoekt u een full-service logistieke partner aan wie u de export naar Frankrijk kunt toevertrouwen? Maak dan kennis met KLG Europe. Sinds 1918 zijn wij gespecialiseerd in het bieden van praktische, efficiënte en specifieke logistieke oplossingen. Maximale service met de focus op kosten, dat is ons motto! 

Meer informatie nodig voor export naar Frankrijk?

Graag komen we met u in contact! Stel uw vraag via onderstaand formulier.

Wet- en regelgeving exporteren naar Frankrijk

De landen van de Europese Unie hebben uiteraard een gemeenschappelijk btw-stelsel. Daarnaast zorgt de Europese gemeenschappelijke markt ervoor dat er tussen Nederland en Frankrijk vrij verkeer mogelijk is van goederen en diensten. Toch zijn er zaken waar u rekening mee moet houden bij exporteren binnen de EU. Graag brengen wij u hiervan op de hoogte.

Experts bij KLG Europe in export van en naar Frankrijk

Bij KLG Europe zijn we meer dan bekend met de geldende Franse transportregels en kennen de procedures, eisen en wensen van nagenoeg iedere laad- en losadres in Frankrijk en ook de Franse cultuur kennen we als geen ander! Onze experts helpen u met vragen over verschillende soorten transport, maar ook in het specifiek over wijntransport. Vragen zoals: 

  • Hoe zit het met accijnzen binnen Frankrijk? 
  • Wanneer heeft u een exportvergunning nodig?
  • Wie is verantwoordelijk voor de btw? 
  • Aan welke eisen moeten uw facturen voldoen? 

Ondersteuning voor ondernemers: onze value added services

Veel van onze klanten maken al tientallen jaren gebruik van onze value added logistics (VAL). Zo kunnen we u helpen bij de facturering, orderpicking, het verpakken en labelen van uw goederen. Daarnaast kunnen wij uw retour zendingen verwerken en goederen ruilen binnen de supply chain. Wij voeren alles nauwkeurig en efficiënt voor u uit, zodat u geen omkijken heeft naar uw goederen welke u wilt exporteren of importeren, dit noemen we de volledige ontzorging van KLG. Moeiteloos exporteren naar Frankrijk! 

Export Frankrijk? KLG Europe is dagelijks te vinden op de Franse wegen

Ondanks dat we wereldwijd actief zijn, ligt één van onze specialisaties in het transport tussen Nederland en Frankrijk. Met passie verwerken wij iedere dag grote volumes en organiseren wij wekelijks ruim 550 vertrekken van en naar Frankrijk. Tevens heeft u dankzij ons Track & Trace systeem 24/7 inzicht in de status van uw zending. En dat is wel zo handig!

Lees hier meer praktische informatie over transport naar Frankrijk.

Snel transport door heel Frankrijk

Vandaag de dag staan wij bekend als een toonaangevende logistieke dienstverlener en opereren wij wereldwijd. Mede dankzij ons lange bestaan, beschikken wij over de juiste know-how, infrastructuur en capaciteiten. Met een wagenpark met meer dan 250 vrachtwagens vertrekken wij vanuit Nederland naar alle bestemmingen in Frankrijk. In totaal hebben wij wekelijks meer dan 550 vertrekken en verzorgen we meer dan 2500 zendingen per week. Uiteenlopend van groupage, LTL tot FTL. Hierdoor kunnen we onze klanten altijd korte looptijden aanbieden, waarbij we garantie geven van de vertrekken. We maken waar wat we zeggen en nemen al uw zorgen uit handen.

Voor elke soort lading: wijnimport uit Frankrijk

Wij zijn actief in alle branches en dragen de oplossing aan die past bij de specifieke uitdagingen van verschillende sectoren. Zo zijn wij kind aan huis bij alle wijnproducenten en chateaus, waardoor wij gespecialiseerd zijn in het coördineren van wijnimport en accijnsaangifte. Ons wagenpark is volledig met ADR uitrusting voor het vervoer van gevaarlijke stoffen, welke volledig in lijn staat met de wet- en regelgeving. Daarnaast behoort het  laden en lossen met een laadklep tot één van de vele standaard mogelijkheden. 

Meer informatie over KLG Europe als uw Frankrijk specialist. 

 

 

Meer informatie nodig voor export naar Frankrijk? Graag komen we met u in contact!

Onze specialisten nemen graag de tijd om samen tot de juiste logistieke oplossingen te komen. Neem contact met ze op en laat u vrijblijvend informeren.

Partners & netwerken

Meer over onze partners