KLG EuropeKLG Europe
menu

Transport Engeland

KLG Europe, een familiebedrijf sinds 1918, heeft haar sporen verdiend in de wereldwijde logistieke dienstverlening. Iedere dag gaan we tot het uiterste om onze klanten optimaal te bedienen. Maximale service tegen scherpe tarieven is waar het bij ons om draait. We zijn continu bezig met de wereldwijde uitbreiding van onze vestigingen zodat wij u overal zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Met een eigen vestiging in Engeland, is KLG Europe uw betrouwbare partner voor transport naar en van Engeland. Ontdek vandaag nog de kracht van KLG Europe!

Mogelijkheden in transport naar en van Engeland

Dankzij onze eigen vestiging in Engeland en onze betrouwbare distributiepartners, beschikken wij over een volledige nationale distributiedekking. Uw zending krijgen wij snel, efficiënt en compleet op plaats van bestemming. Wij stellen geen verplichtingen aan de volume van de zending. Zo kunt u bij ons terecht voor transport naar en van Engeland voor slechts een enkele pakket (groupage), enkele pallets (LTL, Less Than Truck Load) of een volledige trucklading (Full Truck Load). Is er haast geboden bij uw zending? Dan kunt u ook gebruik van maken van onze express service.

Logistieke oplossingen rondom transport Engeland

Wij begrijpen dat u wellicht nog andere wensen heeft rondom het transport naar/van Engeland. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, bieden wij diverse logistieke oplossingen aan. Deze hebben als doel om uw supply chain te stroomlijnen en u op dat gebied volledig te ontzorgen. Met onze specialistische kijk op logistieke processen, zorgen wij voor een efficiëntere, snellere, veiligere en eenvoudigere goederenstroom. Bovendien profiteert u daarbij van een hogere flexibiliteit, kostenbeheersing en uiteraard de winst en klanttevredenheid. U kunt bij de logistieke oplossingen rondom het transport naar en van Engeland denken aan o.a.: warehousing, orderpicking en in/her/verpakken en labeling.

Meer informatie rondom transport Engeland?

Heeft u nog vragen of wilt een offerte aanvragen? Wij komen graag met u in contact om u vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden in uw situatie.

Transport Engeland
Perfect geregeld door KLG Europe.
Europe World

We deliver world-wide, use our service-tool or select a country.