KLG Europe
Nederlands
 • select your language
  Nederlands
 • English
Nederlands

Transport Engeland

KLG Europe uw specialist

KLG Europe transporteert dagelijks van en naar het Verenigd Koninkrijk. Met ons gespecialiseerd partnernetwerk kunnen wij uw goederen snel en efficiënt naar iedere bestemming in Engeland, Ierland, Wales of Schotland vervoeren. Met behulp van onze lokale specialisten zorgen wij ervoor dat uw goederen op iedere locatie in Engeland geleverd worden, met uiteraard de volledige logistieke ontzorging zoals douane activiteiten.

Meer informatie nodig?

Graag komen we met u in contact. Vul gemakkelijk onderstaand formulier in met uw vraag!

Transportmogelijkheden van en naar Engeland

Dankzij onze eigen vestiging in Engeland en onze betrouwbare distributiepartners, beschikken wij over een volledige nationale distributiedekking. Wij zijn gespecialiseerd in het transport van groupage en enkele pallets (LTL, Less Than Truck Load), van en naar onder andere Engeland. Is er haast geboden bij uw zending? Dan kunt u ook gebruik van maken van onze express service.

Logistieke oplossingen

Wij begrijpen dat u wellicht nog andere wensen heeft rondom het transport van en naar Engeland. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, bieden wij diverse logistieke oplossingen welke aan zullen sluiten op uw logistieke wensen. Deze hebben als doel om uw supply chain te stroomlijnen en u op dat gebied volledig te ontzorgen. Met onze specialistische kijk op logistieke processen, zorgen wij voor een efficiëntere, snellere, veiligere en eenvoudigere goederenstroom. Bovendien profiteert u daarbij van een hogere flexibiliteit, kostenbeheersing en een hogere klanttevredenheid. U kunt bij aanvullende logistieke oplossingen rondom het transport van en naar Engeland denken aan onder andere: warehousing, orderpicking, sortering, (om)verpakking, assemblage, labeling, retournering, volledige douane ontzorging en facturering.

Transport Engeland - Brexit

Als u zaken doet in het Verenigd Koninkrijk, krijgt u te maken met douane gerelateerde zaken, dit komt door Brexit. Wij nemen natuurlijk graag uw zorgen uit handen. Met onze douane professionals heeft u geen omkijken meer naar douanezaken voor al uw verkeer van en naar Engeland. Het importeren en exporteren van goederen is namelijk pas mogelijk na douaneaangifte, want er is geen vrij verkeer van goederen meer mogelijk. Het gebruik van de juiste Incoterms en afspraken met uw klanten en leveranciers over Incoterms, zijn niet meer weg te denken. We hebben onze douaneafhandeling zo ingericht dat KLG Europe de regie in eigen hand houdt en niet afhankelijk is van derden. Benieuwd hoe wij uw douaneafhandeling volledig regelen en kunnen optimaliseren? We komen graag met u in contact zodat we u maatwerk kunnen aanbieden.

Nieuws en ontwikkelingen omtrent uw transporten en ontwikkelingen in de markt, zoals Brexit, worden door KLG Europe nauwlettend gemonitord. We zijn door onze jarenlange ervaring en kennis, maar ook door ons netwerk (aangesloten bij NBCC), snel op de hoogte van veranderingen. Wij hebben de  expertise in huis om uw transport te vervoeren van A naar B. Hier enkele voordelen voor u op een rij: 

 • Eigen douanevergunningen (de touwtjes in eigen handen).
  Ons kantoor in Bradford (Verenigd Koninkrijk) heeft eigen douanevergunningen en kan in eigen regie import-, export- en transit documenten verzorgen.

 • Lidmaatschap NBCC (accurate informatie).
  KLG Europe is onderdeel van de NBCC (Netherlands British Chamber of Commerce), hierdoor zijn nog sneller op de hoogte van ontwikkelingen. Dit in tegenstelling tot onze concurrenten.

 • Eigen regie (grotere invloed op het geheel).
  Om niet afhankelijk te zijn van de beperkte capaciteit van douane-expediteurs en andere externe factoren heeft KLG Europe besloten de douaneafhandeling in eigen regie te houden. Dit komt ten goede op de snelheid van douaneformaliteiten.

 • Koppeling van Douanesoftware (optimale prestatie gegarandeerd).
  KLG Europe heeft al haar douanesoftware direct gekoppeld met het Nederlandse douane systeem. Dit geldt ook voor het systeem van de douane in het Verenigd Koninkrijk.

 • Machtiging (optimale dienstverlening).
  U kunt ons machtigen om voor u de douaneafwikkeling te verzorgen voor de zendingen die u verstuurt naar het VK of ontvangt vanuit het VK.

KLG Europe uw specialist in transport

Heeft u behoeften aan snel en efficiënt transport van en naar Engeland? Onze specialisten gaan graag het gesprek met u aan om tot de geschikte maatwerkoplossing te komen die volledig aansluit op uw situatie en wensen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners