KLG EuropeKLG Europe
menu

Transportbedrijven Roemenië

Er zijn maar weinig transportbedrijven die naar Roemenië vervoeren met de kennis en ervaringen die KLG heeft. Het kiezen voor KLG als vervoerder naar Roemenië brengt dus vele voordelen met zich mee. KLG Europe is al sinds 2004 actief op de Roemeense markt en kent alle ins en outs. Roemenië wordt gezien als tweede thuismarkt door het uitgebreide netwerk wat KLG daar heeft opgebouwd. Aangevuld met de beschikbare value added services zorgt KLG voor een goed gevuld pakket aan opties om het logistieke proces richting Roemenië tot in de puntjes te regelen.

De beste logistieke oplossingen met transportbedrijven Roemenië

KLG Europe heeft dagelijkse mogelijkheden om het transport naar Roemenië te kunnen realiseren. De opties zijn erg gevarieerd en bieden voor elk soort transport de juiste oplossing. KLG Europe biedt de volgende services aan voor transport naar Roemenië:

  • Palletvervoer: transport gespecialiseerd op pallets
  • Spoedtransport: voor transport wat snel op de plaats van bestemming moet zijn
  • Wegtransport: het vervoer gespecialiseerd over de weg
  • Zeetransport: vervoer gespecialiseerd over het water
  • ADR-zendingen: transport gespecialiseerd in gevaarlijke stoffen en goederen
  • FTL: transport voor een complete lading voor grotere volumes
  • Groupage transport/LTL: transport voor de kleinere volumes
  • Intermodaal transport: combinatie van meerdere transportmobiliteiten met het oog op economisch en duurzaam

Naast het transport naar Roemenië, regelt KLG ook gemakkelijk de opslag voor uw goederen. We beschikken over 8 moderne en strategisch gelegen bonded warehouses en een fijnmazig distributiekanaal om uw goederen snel en veilig op de plaats van bestemming te krijgen. De 8 locaties waar deze warehouses zich bevinden zijn: Boekarest, Bacau, Brasov, Cluj Napoca, Constanta, Craiova, Sibiu en Timisaora. De warehouses zijn uitgerust met de nieuwste beveiligingsmethoden en hebben onder andere beveiligde hekken en beveiligingscamera’s.

Benieuwd naar de mogelijkheden transportbedrijven Roemenië?

Kom vrijblijvend in contact met een van onze specialisten van KLG Europe om meer informatie te krijgen over de mogelijkheden. Onze specialisten staan je graag te woord!

Transportbedrijven Roemenië
KLG Europe verzorgt het gehele transport.
Europe World

We deliver world-wide, use our service-tool or select a country.