KLG Europe

Er is veel mogelijk bij KLG

Meer informatie nodig?

Graag komen we met u in contact. Vul gemakkelijk onderstaand formulier in met uw vraag!

Kleinere vracht vervoerders naar Roemenië

Wij zijn in staat om uw vracht te alle tijden op plaats van bestemming te krijgen. Ongeacht of het om een FTL (Full truck load) of LTL (Less than truck load) gaat. Wie bieden namelijk de mogelijkheid aan om voor groupage transport te kiezen. Er wordt dagelijks naar Roemenië gereisd door onze vervoerders. Hierdoor is het altijd mogelijk om binnen enkele dagen het transport uit te voeren. Is dit niet snel genoeg? Dan kunt u ook gebruik maken van onze spoed service. U komt in contact met onze specialisten op de spoed afdeling en krijgt één iemand toegewezen als contactpersoon. Deze specialist zal het transport continu voor u bijhouden om er zeker van te zijn dat alles naar behoren verloopt. Daarnaast kunt u ook uw zending volgen met onze track & trace systeem.

In Roemenië hebben wij verschillende soorten vervoerders

KLG Europe is een van de grootste transporteurs in binnen en buitenland. Met 16 eigen vestigingen in 4 landen zijn wij in staat om snel mee te schakelen met onze klanten en binnen een kort tijdsbestek de vracht op plaats van bestemming te krijgen. Hier bieden wij verschillende transportmogelijkheden voor aan. Naast Roemenië hebben we ook vervoerders in verschillende landen binnen en buiten Europa. Zo is het naast wegtransport ook mogelijk om te kiezen voor lucht-, treintransport of zeevracht. Hierdoor kunnen wij naar vrijwel elk land transporteren.

Maak een afspraak om uw vracht met onze vervoerders naar Roemenië te transporteren

Wij nemen al uw werk uit handen. Met onze hulp weet u zeker dat uw vracht op plaats van bestemming zal komen. Wij zorgen er namelijk ook voor dat al het papierwerk in orde is en wij regelen ook de douane afhandeling. Zo staat u nooit voor vervelende verassingen. Neem meteen contact op om de mogelijkheden van onze vervoerders naar Roemenië te bespreken of vraag direct een offerte aan.

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners