KLG Europe
Nederlands
 • select your language
  Nederlands
 • English
Nederlands

Groupage transport - Spanje

KLG Europe: specialist in transport - Spanje

KLG Europe is een van de toonaangevende logistieke dienstverleners in Europa. Wij specialiseren ons in zowel de nationale als internationale logistieke diensten en zijn uw betrouwbare partner in transport. Wij informeren u graag met meer informatie over de mogelijkheden rondom groupage transport van en naar Spanje.

Prijsindicatie aanvragen
Meer informatie nodig?

Graag komen we met u in contact. Vul gemakkelijk onderstaand formulier in met uw vraag!

Snel naar
Transport Europa Oost-Europa West-Europa Overige opties Europese distributie KGL Europe

KLG Europe regelt uw groupage transport

KLG Europe biedt de oplossing voor groupage transport. Door ons betrouwbare en kwalitatief hoogwaardig distributienetwerk kunnen we tegen een juiste prijs, met de focus op kwaliteit, groupage transport aanbieden van en naar Spanje. Wij verzorgen dagelijks het transport van en naar alle Europese landen, waardoor we snel en flexibel zijn. Doordat we al ruim 100 jaar kennis hebben van klanten in verschillende sectoren kunnen we voldoen aan uw wensen en eisen. Kiest u voor groupage transport binnen KLG Europe dan garanderen wij u het volgende:

 • Hoge kwaliteit en betrouwbaarheid;
 • Een goed team dat u volledig ontzorgt;
 • Korte transittijden;
 • Gegarandeerde vertrektijden;
 • Vier keer per week groupage transport;
 • Dagelijks vertrek LTL en FTL;
 • Een goede prijs- en kwaliteitsverhouding;
 • Zowel ADR,- als niet ADR zendingen;
 • Track & Trace;
 • Een oplossing voor iedere uitdaging.

Groupage Transport in Europa

Heeft u een specifieke bestemming binnen Europa in gedachten voor uw groupage transport? Dan bieden wij een passende oplossing. Wilt u meer weten over het transport naar de verschillende Europese landen? Bekijk hier die transportmogelijkheden per land en vindt meer informatie over de bestemmingen.

1300 Aantal medewerkers
17 Aantal vestigingen
300 Eigen vrachtwagens
1.350.000 Zendingen per jaar

Overige opties

Staat uw bestemming er niet bij? Grote kans dat we u toch verder kunnen helpen! Wij kunnen uw groupage transport natuurlijk ook versturen per container en via luchtvracht, zeevracht en railtransport of andere diensten zoals intermodaal, model shift, etc. Meer weten? Neem direct contact op! Ons team helpt u graag verder in het optimaliseren van uw supply chain.

Europese distributie

Met onze eigen trucks en een betrouwbaar partner netwerk leveren wij dagelijks internationaal wegtransport van en naar alle Europese landen. Dit doen we door middel van ons eigen wagenpark, onze hooggekwalificeerde partners, inhouse douane afdeling, warehouse locatie(s) en een betrouwbaar lokaal en internationaal distributienetwerk voor alle Europese landen. De modaliteiten rail, zee en lucht verliezen we hierbij niet uit het oog. Samen met onze klanten kijken we naar een betere en duurzamere toekomst, een groener morgen. Hierdoor bieden we onze klanten de mogelijkheid aan om over te gaan van de traditionele vorm van transport naar een beter passende vorm, we noemen dit modal shift.

KLG Europe, uw groupage transport expert

Met meer dan 100 jaar ervaring, kennis, kunde en ondernemerschap is KLG Europe uw logistieke dienstverlener. In 1918 is het bedrijf opgericht en tot op de dag van vandaag bouwen we onze organisatie welke zich berust op eeuwen oude normen en waarden iedere dag verder op. Dit doen we samen met ons team van collega’s, de drijvende krachten achter onze unieke dienstverlening.

Bent u op zoek naar een logistieke dienstverlener, een partner voor op de lange termijn, met kennis en ervaring van de Spaanse markt? KLG Europe is gespecialiseerd in het transporteren van goederen van en naar Spanje. Van kleine zendingen (1 tot 3 pallets), van deelladingen (LTL) tot complete ladingen (FTL).

Belangrijke diensten en locaties op een rijtje

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners