KLG Europe
Nederlands
  • select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands

Transport Oost-Europa

Perfect georganiseerd transport door heel Oost-Europa

Bent u op zoek naar een betrouwbare logistieke partner voor het vervoeren van uw goederen door heel Oost-Europa? KLG Europe biedt frequente en vaste vertrekken en zorgt ervoor dat uw zendingen op de afgesproken tijd en op de juiste locatie arriveren. Onze experts helpen u graag bij het optimaliseren van uw supply chain en bieden passende logistieke oplossingen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Meer informatie nodig?

Graag komen we met u in contact. Vul onderstaand formulier in met uw vraag!

Transport in Oost-Europa

Oost-Europa biedt veel kansen voor u als ondernemer. De groeiende economie en de relatief korte afstand zijn erg interessant voor de export en import van goederen. Het transport kan snel en betaalbaar plaatsvinden. KLG Europe vertrekt dagelijks naar alle landen in Oost-Europa en kan uw zending veelal binnen een paar dagen afleveren. Wanneer u spoed heeft bij het transport,  dan kunnen wij u ook ondersteunen via onze Express Service. KLG Europe is de logistieke partner welke uw supply chain verlengt.

Grenzeloos wegtransport in Oost-Europa

Heeft u een logistieke oplossing nodig in het kader van transport? Wij bieden grenzeloos wegtransport aan van en naar Oost Europa. In onderstaande lijst van Oost-Europese landen vindt u meer informatie over een aantal van onze bestemmingen. Uiteraard vervoeren wij ook naar andere landen in Oost-Europa! Voor meer informatie, kunt u altijd contact met ons opnemen. We helpen u graag verder in het creëren van de perfecte logistieke oplossing voor u!

 

Douaneafhandeling

KLG Europe verzorgt de complete douaneafhandeling voor uw goederen. We regelen al het papierwerk en benodigde documenten en zorgen voor de complete douaneafhandeling. Ons gespecialiseerde team heeft alle kennis in huis om u verder te helpen, zoals met in- en uitklaringen, importheffing optimalisatie en bonded warehousing.

De transportmogelijkheden bij KLG Europe

Met onze eigen vestigingen in Europa kunnen wij u optimaal van dienst zijn met onze transportdiensten naar Oost-Europa. Wij garanderen vaste vertrekken, stabiele  transittijden en naast ons betrouwbare netwerk hebben we met onze eigen vestigingen een Roemenië een eigen distributienetwerk gecreëerd. Wij werken met een wereldwijd team, beschikken over lokale kennis en spreken vele talen. Door onze sterke samenwerking met partners kunnen wij de klanten ook track and trace aanbieden. Zo volgt u eenvoudig uw zending. We bieden complete logistieke oplossingen, variërend van warehousing tot vervoer via weg, spoor, water en lucht. Daarbij verliezen we duurzaamheid niet uit het oog. Daarnaast implementeren we continu verbeteringen en innovaties, om ons transport te optimaliseren en de klanttevredenheid hoog te houden.

Value added services voor transport in Oost-Europa

Wij vervoeren de vracht met grote nauwkeurigheid en nemen de verantwoordelijkheid op ons. Door onze nauwkeurige value added logistics (VAL) kunnen we keer op keer de Supply Chain van onze klanten verbeteren. Zo kunnen wij u een totaaloplossing bieden door u te helpen bij bijvoorbeeld:

Warehousing

KLG Europe beschikt over diverse moderne warehouses door geheel Europa. Wij waarborgen een uitstekende en betrouwbare dienstverlening doordat de warehouses zijn ingericht volgens de laatste standaarden en de nieuwste technologieën. Bovendien hechten wij veel waarde aan een veilige werkomgeving en goede arbeidsomstandigheden. Door onze jarenlange ervaring met diverse mooie samenwerkingen en partnerschappen hebben we een groot netwerk opgebouwd.

Duurzaamheid

Dankzij ons moderne wagenpark kunnen we de CO2-uitstoot standaard met 15% verminderen, waardoor uw transport 15% duurzamer wordt. Ons streven is om onze CO2-uitstoot verder te verminderen naar 30% voor 2030 en daarna is ons commitment voor 2050, CO₂-neutraal transport!

Wilt u meer informatie over onze duurzame logistieke oplossingen of onze doelstellingen op het gebied van duurzaamheid? Bekijk onze propositie over duurzaamheid voor meer informatie.

Rijverboden voor transport in Oost-Europa

In verschillende Europese landen gelden specifieke wet- en regelgeving met betrekking tot rijverboden. Deze kunnen van toepassing zijn op zon- en feestdagen, maar ook tijdens extreme weersomstandigheden en vakantieperiodes. In ons overzicht vindt u de algemene rijverboden en feestdagen. Voor overige afwijkende en actuele rijverboden als gevolg van onvoorziene omstandigheden houden wij onze klanten direct op de hoogte.

Waarom KLG?

Waarom kiest u voor KLG Europe? Bij KLG Europe gaan we voor continuïteit en stabiliteit. Wij willen op zowel de korte als lange termijn onze klanten oplossingen bieden in hun supply chain. Betrouwbaarheid, aandacht voor u en grenzeloze oplossingen zijn de grootste voordelen van ons bedrijf. Zelf alle voordelen ontdekken? Neem gerust contact op!

Belangrijke diensten en locaties op een rijtje

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners