KLG Europe
Nederlands
  • select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands

Container transport Rotterdam

Zee transport van deur tot deur inclusief containertransport van haven naar eindbestemming

KLG Europe is uw betrouwbare partner op het gebied van zeevracht en container transport in Rotterdam en ver daarbuiten. Het ophalen van uw goederen, zeevracht met de volledige door to door service, het transport vanaf het afhaaladres naar de haven, van de haven naar de haven, van de haven naar het afleveradres en activiteiten die behoren tot container transport  nemen wij voor onze rekening. We zorgen voor een uitstekende dienstverlening en ontzorgen u volledig in uw logistieke behoeftes.

Prijsindicatie aanvragen
Meer informatie nodig?

Graag komen we met u in contact. Vul gemakkelijk onderstaand formulier in met uw vraag!

Snel naar
Onze diensten Intermodaal transport Warehouses Douaneafhandeling Aanspreekpunt Betrouwbare partner

Grenzeloze logistiek

KLG Europe vervoert uw goederen via de weg, spoor, water of lucht. Het transport van haven naar de eindbestemming is een klein maar cruciaal onderdeel van zeetransport, wij voorzien u met een door to door service op het gebied van zeetransport. Dit gebeurt snel, efficiënt en veilig. KLG Europe vervoert met haar container transport Rotterdam en ver daar buiten, uw container(s) vanaf het gewenste ophaaladres tot aan de gewenste eindbestemming. Hierbij is er altijd aandacht voor uw wensen en behoeften. Samen met ons ervaren team zorgen wij voor het plannen van uw zeevracht en container transport vanuit bijvoorbeeld Rotterdam naar alle plekken in de wereld. Dit noemen we Borderless Logistics. Daarnaast is de communicatie altijd helder, waardoor u precies weet waar u aan toe bent en u snel een duidelijk antwoord krijgt op eventuele vragen.

KLG Europe verzorgt als expediteur intercontinentaal luchttransport en zeetransport van deur tot deur. We hebben een sterke focus op gebieden ver buiten Europa, onder andere; het Verre Oosten, China, India, Pakistan maar ook van en naar Israël en het Midden Oosten. We bieden deur tot deur logistieke oplossingen aan maar ook direct van haven tot haven of via cross trades met,- maar ook zonder, tijdelijke opslag. Onze bonded warehouses en ons eigen in-house douane team zijn een zeer belangrijke schakel om u volledige logistieke ontzorging te bieden. Of het nu gaat om één container die eenmalig vervoert moet worden of om projecten waarbij tientallen of honderden zeecontainers op jaarbasis vervoert moeten worden. KLG Europe is uw partner! 

Container transport diensten in Rotterdam

Benieuwd naar onze container transport diensten in Rotterdam? Je vindt ze hieronder:

  • Vervoer van diverse maten containers: 20ft, 40ft en 45ft
  • Vervoer van containers door middel van genset
  • Volgen van het transport door middel van Track & Trace
  • Vaste contactpersonen op onze afdeling planning
  • Ervaren chauffeurs welke, bekend zijn op de container terminals

Intermodaal container transport Rotterdam

Zeetransport kent vele fases. Zo is er het container transport van afhaaladres naar haven, het zeetransport van haven naar haven en het natransport (container transport) van haven naar afleveradres. Door gebruik te maken van verschillende modaliteiten tijdens al deze fases van transport zorgen we voor een optimale passende vorm van transport van uw goederen. Intermodaal transport houdt in dat er verschillende vervoersmodaliteiten worden ingezet voor het transport van A naar B. Dankzij onze jarenlange ervaring in onder andere zeevracht, intermodaal en container transport zijn wij uiterst deskundig in het verkorten van levertijden en het reduceren van lege kilometers. Dit is kostenbesparend en zorgt voor een positieve bijdrage in het terugdringen van de CO2 uitstoot. Dat is wel zo duurzaam met de focus op morgen. We zijn lean & green gecertificeerd, waarbij we hebben bewezen dat we een reductie van minimaal 20% hebben behaald. Hierdoor verzekeren we u duurzame transport mogelijkheden.

Warehouses

Naast door to door zeevracht en container transport Rotterdam levert KLG Europe ook diensten als packaging, opslag en order picking. Dit doen we in onze hypermoderne warehouses. Ook hier nemen we al uw werk uit handen. We zorgen dat iedere schakel van uw logistieke keten naadloos op elkaar aansluit. Dit zorgt ervoor dat je geen kostbare tijd verliest en is een volledige ontzorging.

1300 Aantal medewerkers
17 Aantal vestigingen
300 Eigen vrachtwagens
1.350.000 Zendingen per jaar

Douaneafhandeling container transport Rotterdam

Naast ons betrouwbare door to door zeevracht en container transport geven wij gespecialiseerd advies over de beste opties voor uw ladingen. Wij regelen bij KLG altijd de volledige douane afhandeling van het totale transport, dus ook van het container transport in Rotterdam, maar ook ver daarbuiten. Dit betekent dat wij altijd voor de benodigde documenten zorgen en het (digitale) papierwerk in orde maken. Denk hierbij aan douane procedures zoals, btw, accijnzen en andere verplichtingen. Wij verzorgen ook het inklaren en uitklaren van uw goederen en treden bovendien op als fiscaal vertegenwoordiger. Alle facetten van transport bij één logistieke partner, dat is volledige ontzorging en we zijn uw logistieke partner voor nu en voor in de toekomst.

Aanspreekpunt container transport

Bij KLG Europe is er altijd een aanspreekpunt die u alles kan vertellen over de status van uw container transport. Het aanspreekpunt houdt in de gaten of alles goed verloopt en stuurt bij waar nodig. Uiteraard kunt u uw zending ook volgen via track & trace.

Zoekt u een betrouwbare partner voor deur tot deur zeevracht en container transport?

Wij zijn dé specialist in door to door zeevracht en container transport en opslag. KLG Europe organiseert zeevracht en container transport van en naar de havens van Rotterdam en ver daarbuiten. Volledige deur tot deur service. Snel en efficiënt. Neem gerust contact met ons op of vraag direct een prijsindicatie aan!

Contact opnemen
Belangrijke diensten en locaties op een rijtje

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners