KLG CorporateKLG Corporate
menu

Packaging Nederland. Inpakken, verpakken en herpakken van uw goederen.

Al jaren zijn wij de specialist voor packaging in Nederland. In onze moderne warehouses kunnen uw goederen automatisch of handmatig verpakt worden, geheel naar uw wensen. Daarnaast voldoen onze warehouses aan de laatste standaarden en zijn zij voorzien van de nieuwste technologieën.

Complete packaging oplossingen

Onze packaging in Nederland blijft niet alleen bij het verpakken van uw goederen. Wij kunnen het gehele packaging proces voor u verzorgen. Van de aanlevering van goederen, het verpakken, het labelen en het uiteindelijk verzenden van de pakketjes. Onze vaste teams zorgen voor de juiste afhandeling van de packaging, order picking en verzending van uw pakketjes. Wat uw logistieke vraagstuk ook is, wij bieden u altijd een maatwerk oplossing.

Assemblage tot eindproduct

Komen uw goederen in delen aan en moeten deze geassembleerd worden voordat ze verzonden worden? Wij pakken dit graag voor u op. De onderdelen komen in onze moderne warehouses binnen die voorzien zijn van de allerlaatste techologieën, zodat wij uw onderdelen goed en nauwkeurig kunnen assembleren tot eindproduct. Dit eindproduct kunnen wij daarna verpakken en verzenden naar het distributiecentrum of de eindgebruiker. 

KLG Europe, uw partner voor packaging in Nederland

Al jarenlang is KLG Europe de specialist op het gebied van opslag, packaging, labelling, order picking en transport van uw goederen. Naast onze warehouses in Nederland hebben wij ook warehouses in China, het Verenigd Koninkrijk en Roemenië waar wij onze logistieke diensten kunnen aanbieden. Of het nu om nationale of internationale distributie, kleine of grote orders of wegtransport of luchttransport gaat, wij bieden u altijd de oplossing voor het veilig en nauwkeurig transporteren van uw goederen.

Oplossingen voor packaging in Nederland nodig?
Wij staan voor u klaar

Grenzeloze logistiek. Dat is KLG.

Internationaal transport en slimme logistieke oplossingen. Ons team staat dagelijks voor u klaar.

Bekijk de standaard website

Wegtransport

Onze trucks rijden dagelijks door heel Europa. In veel landen komen we zelfs meerdere malen per dag. Met 15 eigen vestigingen in 4 landen en een fijnmazig betrouwbaar partnernetwerk is KLG altijd bij u in de buurt. Neem gerust contact op, we spreken ook úw taal.

Lucht- en zeetransport

KLG verzorgt intercontinentaal luchttransport en zeetransport. Van deur tot deur als u dat wenst. We hebben eigen vestigingen op strategische plekken vlakbij belangrijke luchthavens en wereldhavens: in Rotterdam in Nederland, in Constanta in Roemenië en in Shanghai in China. Daarnaast werken we samen met betrouwbare partners over de hele wereld.

Logistieke oplossingen

U wilt uw logistieke processen efficiënter, sneller, veiliger en gemakkelijker maken? KLG biedt value added services die leiden tot hogere flexibiliteit, kostenbeheersing en verhoging van klanttevredenheid en uw winst.

Douaneafhandeling

KLG verzorgt de complete douaneafhandeling. We regelen al het papierwerk en benodigde documenten. Ons gespecialiseerde team heeft alle kennis in huis om u verder te helpen.

Venlo

Columbusweg 10
5928 LC Venlo
The Netherlands

venlo@venlo.klgeurope.com

T
+31 (0)77 324 50 00
F
+31 (0)77 324 50 01

Eersel

Meerheide 15
5521 DZ Eersel
Nederland

eersel@eersel.klgeurope.com

T
+31 (0)497 584 400
F
+31 (0)497 584 401

Klaaswaal (Rotterdam)

Smidsweg 1b
3286 LC Klaaswaal
Nederland

rotterdam@rotterdam.klgeurope.com

T
+31 (0)186 636 550
F
+31 (0)186 576 960
Bekijk de standaard website