KLG Europe

Transport Nederland Europa

Meer informatie nodig?

Graag komen we met u in contact. Vul gemakkelijk onderstaand formulier in met uw vraag!

Mogelijkheden m.b.t. transport Europa vanuit Nederland

Onze dienstverlening is flexibel ingericht zodat wij u in iedere situatie en wensen optimaal van dienst kunnen zijn. Bij transport binnen Europa vanuit Nederland, stellen wij geen eisen aan volumes. Ook als u slechts een klein pakket te verzenden heeft kunt u profiteren van de kracht van KLG Europe. Hiervoor raden wij groupage transport aan wat ook bekend staat als LTL (Less Than Truck Load). Dit houdt in dat er meerdere zendingen bij elkaar gebundeld worden met lagere transportkosten als voordeel. Heeft u een volle trucklading (ofetwel FTL, Full Truck Load)? Dankzij onze grote capaciteiten kunnen wij grote volumes probleemloos en snel verwerken. Met ons eigen Track & Trace systeem heeft u op iedere moment van de dag online inzicht in de transportstatus.

Logistieke oplossingen rondom transport Nederland-Europa

KLG Europe denkt graag breder dan alleen het verzorgen van transport tussen Nederland en Europa. In de diverse Europese vestigingen (warehouses) bieden wij een verscheidenheid aan full-service logistieke oplossingen. Denk hierbij aan de opslag van goederen, order picking, in/her/verpakken, labeling en assemblage. In onze (buitenlandse) vestigingen werken wij met gekwalificeerde werknemers en volgens de nieuwste (veiligheid)standaarden en technologieën zodat wij een uitstekende dienstverlening kunnen garanderen.

Meer informatie over transport rondom Nederland en Europa?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden rondom transport tussen Nederland en Europa? Onze productspecialisten denken graag met u mee! Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners