KLG EuropeKLG Europe
menu

Transport Nederland Europa

Met haar wortels in Nederland en diverse vestigingen binnen Europa en zelfs in China, is KLG Europe uitgegroeid tot een wereldwijde speler in transport. Rondom transport verzorgen wij uiteenlopende logistieke oplossingen met de nadruk op de ontzorging van onze klanten. Inmiddels is KLG Europe al sinds 1918 actief en zijn we dagelijks te vinden op de Europese wegen met onze eigen vrachtwagens. Met onze jarenlange ervaring, expertise, vakmensen en de integratie van de nieuwste technologieën, zijn wij in staat om transport snel en vlekkeloos vanuit Nederland naar geheel Europe te verzorgen.

Mogelijkheden m.b.t. transport Europa vanuit Nederland

Onze dienstverlening is flexibel ingericht zodat wij u in iedere situatie en wensen optimaal van dienst kunnen zijn. Bij transport binnen Europa vanuit Nederland, stellen wij geen eisen aan volumes. Ook als u slechts een klein pakket te verzenden heeft kunt u profiteren van de kracht van KLG Europe. Hiervoor raden wij groupage transport aan wat ook bekend staat als LTL (Less Than Truck Load). Dit houdt in dat er meerdere zendingen bij elkaar gebundeld worden met lagere transportkosten als voordeel. Heeft u een volle trucklading (ofetwel FTL, Full Truck Load)? Dankzij onze grote capaciteiten kunnen wij grote volumes probleemloos en snel verwerken. Met ons eigen Track & Trace systeem heeft u op iedere moment van de dag online inzicht in de transportstatus.

Logistieke oplossingen rondom transport Nederland-Europa

KLG Europe denkt graag breder dan alleen het verzorgen van transport tussen Nederland en Europa. In de diverse Europese vestigingen (warehouses) bieden wij een verscheidenheid aan full-service logistieke oplossingen. Denk hierbij aan de opslag van goederen, order picking, in/her/verpakken, labeling en assemblage. In onze (buitenlandse) vestigingen werken wij met gekwalificeerde werknemers en volgens de nieuwste (veiligheid)standaarden en technologieën zodat wij een uitstekende dienstverlening kunnen garanderen.

Meer informatie over transport rondom Nederland en Europa?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden rondom transport tussen Nederland en Europa? Onze productspecialisten denken graag met u mee! Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Transport tussen Nederland en Europa
Wij adviseren u graag!
Europe World

We deliver world-wide, use our service-tool or select a country.