KLG Europe
Nederlands
 • select your language
  Nederlands
 • English
Nederlands

Container transport China

Importeren of exporteren vanuit China? KLG Europe staat voor u klaar!

KLG Europe is met haar eigen vestigingen in verschillende landen altijd bij u in de buurt. In samenwerking met diverse betrouwbare partners en onderdeel van Sinotrans bieden wij het volledig spectrum van logistieke activiteiten aan, waaronder warehousing, nationaal en internationaal weg-, trein- en zeetransport, crossdocking en douaneafhandeling. Wij bieden logistieke maatwerkoplossingen, met de nadruk op de ontzorging van onze klanten. Onze dienstverlening is zo ingericht dat wij u in iedere situatie optimaal van dienst kunnen zijn.

Prijsindicatie aanvragen
Meer informatie nodig?

Graag komen we met u in contact. Vul gemakkelijk onderstaand formulier in met uw vraag!

Snel naar
Modaliteiten Value addes services Passende logistieke oplossingen Ons aanbod LCL Sinotrans Onze kracht

Container transport China: New Silk Way Logistics (NSWL)

Container transport per spoor tussen China en Nederland en vice versa wordt steeds populairder. Steeds meer bedrijven zien de voordelen van deze duurzame, betrouwbare en veilige oplossing. Andere voordelen van treintransport via de Nieuwe Zijderoute zijn: 

 • 40 ft / 20 ft / 45 ft REEFER / 45 ft HCPW – hogere beladingsgraad (85 m3 – 33 europallets, 26 blokpallets);
 • Niet- temperatuur gecontroleerd; 
 • Temperatuur gecontroleerd (-30°C tot  +30°C);
 • Green Coldchain Solution;
 • Direct contact & afspraken met de rail aanbieders;
 • Compleet logistiek dienstenpakket voor zowel temperatuur-, als niet temperatuur gecontroleerde zendingen;
 • 24/7 control tower;
 • Stand-by reparatie service over de gehele route.

KLG Europe is één van de toonaangevende bedrijven van de joint venture ‘New Silk Way Logistics’ (NSWL). De dienstverlening van ons product NSWL biedt een compleet pakket aan logistieke diensten voor, na en tijdens de route.

Modaliteiten van en naar China?

Of het nu gaat om zeevracht, rail transport, intermodaal transport of luchtvracht, KLG Europe heeft voor iedere gewenste modaliteit een oplossing. Vanwege ons grote distributienetwerk binnen en buiten Europa kunnen wij overal uw goederen transporteren van deur tot deur. Afhankelijk van uw wensen en eisen bij het vervoeren van uw goederen, kunt u bij KLG Europe gebruik maken van: 

Value Added Services: container transport China - Nederland

Voor de import en export van en naar China, is het verzorgen van enkel het transport niet altijd voldoende. Daarom kunt u bij KLG Europe ook gebruik maken van onze Value Added Services vanuit warehouses in Nederland of Roemenië, maar ook in China. Repackaging, order picking, assemblage en opslag behoren tot de mogelijkheden. 

Ook kunt u KLG Europe inschakelen voor de complete inklaring en douane-afhandeling van uw goederen. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over exportdocumentatie, wet- en regelgeving en export- en invoerbeperkingen. Wij zijn op de hoogte en nemen graag wat zorgen uit handen.

1300 Aantal medewerkers
17 Aantal vestigingen
300 Eigen vrachtwagens
1.350.000 Zendingen per jaar

Een passende logistieke oplossing start bij het juiste materiaal

De volledige ontzorging van transport begint bij de juiste container. KLG Europe beschikt over eigen containers, maar het is ook mogelijk om uw eigen container(s) of container(s) die eigendom zijn van de verzender te vervoeren. Wij bieden de container oplossingen die perfect aansluit bij uw behoeften en wordt altijd volledig geïnspecteerd. Geheel volgens de juiste certificeringen en geldende voorschriften. Dit is afhankelijk van de te laden goederen.

KLG Europe beschikt over meer dan 150 geconditioneerde, gemodificeerde containers die volledig zijn aangepast aan de weersomstandigheden die zich voor kunnen doen tijdens het vervoer via de Nieuwe Zijderoute. Door de samenwerking met onze partner Unit45, is het mogelijk om naast de standaard containers ook temperatuur gecontroleerde containers aan te bieden. We zijn betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe containers en brengen en testen de verbeteringen in de praktijk.

Ons aanbod containers

Standaard containers:

 • 20 ft standaard container
 • 20 ft high cube container
 • 40 ft standaard container
 • 40 ft high cube container
 • 45 ft high cube container
 • 45 ft high cube pallet wide container

Temperatuur gecontroleerde containers:

 • 40 ft reefer/ temperatuur gecontroleerde container
 • 40 ft high cube reefer/ temperatuur gecontroleerde container
 • 45 ft high cube reefer/ temperatuur gecontroleerde container


Door de combinatie van goed materieel en de kennis en kunde van KLG Europe bieden wij een volledige ontzorging van deur-tot-deur transport. Wij zijn de logistieke partner die meebeweegt met de behoeften van de klant en een duurzame en innovatieve kijk heeft op de toekomst. Hierbij is samenwerking het verbindende woord, gecombineerd met kwaliteit en vertrouwen.

LCL

Het transporteren van deelladingen is ideaal wanneer uw transportbehoefte kleiner is dan een volle container. Bij KLG Europe bieden wij u LCL vervoer aan, zodat u ondanks een kleiner volume toch uw goederen volledig ontzorgt kunt vervoeren! Door het combineren van ladingen blijven de kosten relatief laag en daarnaast is het beter voor het milieu.

Samenwerking Sinotrans

Sinotrans is de grootste logistieke dienstverlener in China en de hele economische regio van het Verre Oosten. Het bedrijf heeft 40.000 medewerkers in meer dan 900 vestigingen. Sinotrans bestrijkt het volledige spectrum van logistieke activiteiten, waaronder warehousing, wereldwijde transporten over land en spoorvervoer, lucht- en zeevracht, cross-docking van containers en douane-inklaringsdiensten. Wij zijn trots op onze samenwerking met Sinotrans en het biedt ons maar ook onze klanten enorme kansen voor toekomstige groei.

De kracht van KLG Europe

Is container transport van en naar China nieuw voor u of roept dit vragen op? Of bent u benieuwd wat KLG Europe kan betekenen in uw huidige situatie? Wij zijn er om u volledig te ontzorgen in het transport van uw goederen en alle handelingen die daarbij komen kijken. Samen komen we tot een passende logistieke oplossing. Neem gerust contact met ons op.

Belangrijke diensten en locaties op een rijtje

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners