KLG Europe
Nederlands
  • select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands

Internationaal transportbedrijf

Zorgeloos geregeld door KLG Europe

Op zoek naar een Internationaal transportbedrijf voor het transport van uw goederen? KLG Europe is uw partner. Internationaal transport vraagt om een slimme en efficiënte manier van transporteren om alle gebieden te bereiken. Zelfs de meest afgelegen uithoeken van de wereld zijn voor ons toegankelijk. Dit kunnen we realiseren vanwege onze lokale vestigingen in diverse landen, maar ook vanwege ons wereldwijde netwerk van samenwerkingspartners. KLG Europe staat niet voor niets bekend om haar grenzeloze logistieke oplossingen.

Prijsindicatie aanvragen
Meer informatie nodig?

Graag komen we met u in contact. Vul onderstaand formulier in met uw vraag!

Snel naar
Zeetransport Treintransport Luchttransport Intermodaal transport Transport prijzen Duurzaamheid Rijverboden Logistiek partner

Zorgeloos van A naar B

Het ontzorgen van onze opdrachtgevers staat bij ons centraal in onze dienstverlening. Wij hebben de specialisten en specifieke kennis in huis om uw logistieke processen van A tot Z uit handen te nemen.

Bij KLG Europe nemen we niet alleen het transport van uw goederen uit handen, maar ook het logistieke gedeelte. Dit omvat onder andere een volledige douaneafhandeling, inclusief in- en uitklaringen, bonded warehousing en/of fiscale vertegenwoordiging. Als AEO-gecertificeerde dienstverlener zorgen wij voor een volledige douaneafhandeling en optimale goederenstroom.

Meer weten over onze dienstverlening of de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen

Goederen Internationaal transporteren

Wij verzorgen als internationaal transportbedrijf verschillende soorten transport en bieden voor uw vraag een passende logistieke oplossing. Zo kijken wij naar prijs, kwaliteit, snelheid en duurzaamheid. We bieden voor elke zending een passende oplossing, of het nu gaat om groupage, LTL, FTL, ADR goederen of douaneafhandeling. Gaat het om een spoedtransport? Maak dan gebruik van onze Express-service.

Value added logistics

Bij ons stopt het niet bij het verzorgen van uw internationale transport. Wij gaan nog veel verder met de Value Added Logistics services die wij in meerdere warehouses over de hele wereld bieden. Wij verzorgen de complete supply chain zoals orderpicking, sorteren, verpakken, assembleren, labelen en opslag van uw goederen. Ook de complete retouren, douaneafhandeling en in- en uitklaringen kunnen door ons efficiënt uitgevoerd worden.

Zeetransport

KLG Europe levert ook haar dienstverlening aan via de modaliteit zeetransport; over grote en kleine zeeën. We hebben onze eigen KLG-vestigingen in diepzeehavens. Rotterdam (Noordzee) en Constanta (Zwarte Zee). Daarnaast werken we samen met een netwerk van betrouwbare partners uit het WCA-netwerk over de hele wereld. Door onze eigen vestigingen en ons uitgebreide partnernetwerk kunnen wij uw vracht via zeetransport wereldwijd vervoeren. Wij zorgen voor de container trucking van uw goederen, de in- en uitklaringen en eventueel de packaging en assemblage. Ook de opslag van uw goederen is mogelijk in onze moderne (bonded)warehouses.

Treintransport

De eerste klas (temperatuur gecontroleerde) door-to-door intermodale spoor- en logistieke oplossing. Transport per spoor tussen Europa en China (en vice versa) wint de laatste jaren enorm aan populariteit. De modaliteit treintransport is naast haar duurzaamheid om meerdere redenen een goede aanvulling op de andere modaliteiten en kan voor u kansen bieden. Totale ontzorging van de klant, betrouwbaarheid en onze kennis en kunde staan hierbij centraal.

Luchttransport

Van packaging tot verzending en van inklaring tot transport. Wat uw luchtvracht ook inhoud, wij zorgen dat het complete proces geregeld is. Het enige wat u hoeft te doen is de opdracht sturen en wij gaan voor u aan de slag. Wilt u dat de goederen bij uw adres opgehaald worden? Geen probleem. De complete douaneafhandeling? Regelen wij. Tijdelijke opslag voordat de goederen afgeleverd kunnen worden? Wordt geregeld. Combineren van verschillende modaliteiten om uw goederen zo snel, efficiënt en duurzaam mogelijk op plaats van bestemming te krijgen? KLG Europe regelt het!

Onze locaties voor luchttransport zijn altijd in de buurt. Zo hebben wij strategisch erg gunstige locaties in Noordwest-Europa bij Schiphol in Amsterdam (NL) en in Zuidoost-Europa bij luchthaven Henri Coanda in Boekarest (RO). Waar uw vracht ook naartoe gaat, uw internationaal luchttransport is bij ons in goede handen.

1300 Aantal medewerkers
17 Aantal vestigingen
300 Eigen vrachtwagens
1.350.000 Zendingen per jaar

Intermodaal transport

Bij intermodaal transport maken we gebruik van een combinatie van verschillende transportmodaliteiten. Omdat we wereldwijd samenwerken met betrouwbare partners, kunnen we altijd de meest efficiënte transportvorm leveren. Dit is wel zo economisch en duurzaam.

Vervoer via het spoor is de duurzaamste vorm van transport, daarna volgt transport via het water. Door verschillende modaliteiten aan elkaar te koppelen, geniet u van de voordelen van al deze verschillende modaliteiten. Deze optimale combinatie zorgt voor duurzamere oplossingen die vaak ook economisch aantrekkelijker zijn door de kortere transittijden.

Transport prijzen - Internationaal

Onze jarenlange ervaring zorgt voor hoge kwaliteit in combinatie met een goede prijs, zonder onnodige kosten. Wenst u een logistieke partner welke uw dienstverlening naar uw klanten verlengt? Dat zijn wij! Is uw zending enkele pallets groot? Dan is groupage transport de logistieke oplossing. Bij groupage transport combineren we verschillende ladingen waardoor we volledige ladingen creëren. Dit zorgt voor lagere transportkosten met behoud van de kwaliteit die KLG Europe levert. Wij zijn uw verlenging in uw supply chain.

Heeft u een vraag over de transportkosten voor uw transport? Neem dan contact op met één van onze specialisten. We brengen direct de prijs in kaart, wel zo transparant en servicegericht, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. We doen beloftes die we waar kunnen maken. Afspraak is afspraak! Bovendien heeft u altijd inzicht in uw zendingen door middel van ons track & trace systeem.

Duurzaamheid

Met ons modern wagenpark reduceren we standaard 15% CO2-uitstoot. Dit betekent dat uw transport 15% duurzamer is. Onze bedrijfsdoelstelling is om onze CO2-uitstoot verder te reduceren naar 30%, met het oog op zero emissie.

Wilt u meer weten over onze duurzame logistieke oplossingen of over onze duurzaamheidsdoelstellingen? Bekijk onze propositie over duurzaamheid voor meer informatie.

Rijverboden voor internationaal transport

Veel Europese landen hebben hun eigen wet- en regelgeving met betrekking tot rijverboden. Deze kunnen bijvoorbeeld van toepassing zijn op zon- en feestdagen, maar ook bij extreme weersomstandigheden en vakantieperiodes. De algemene rijverboden en feestdagen vindt u hier in ons overzicht. Bij overige afwijkende en actuele rijverboden door onvoorziene omstandigheden informeren wij onze klanten direct.

Internationaal transportbedrijf en logistiek partner

Als internationaal transportbedrijf verzorgen we het internationale transport naar allerlei landen binnen en buiten Europa. Dus ben je op zoek naar een internationaal transportbedrijf dat jouw goederen van A tot Z over de hele wereld transporteert? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Onze specialisten voorzien u graag van vrijblijvend advies. Neem vandaag nog contact met ons op.

Contact opnemen
Belangrijke diensten en locaties op een rijtje

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners